Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
„Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- Rychlost dodání
- Skvěle zabaleno
- PC se špatnou instalací systému, takže z mé kapsy další peníze navrch
- Špatná komunikace ze strany obchodu
Dobrý den pane Koldo,
Vidím, že s nákupem došlo k nějakému problému.
Celá situace nás samozřejmě velice mrzí, a proto bych se ráda doptala, co bylo se zařízením za problém?
Pokud došlo ke špatné instalaci systému, velmi rádi Vám pomůžeme situaci dořešit, případně objednat svoz a problém vyřešit za Vás.
Pokud jde o přetrvávající problém kontaktujte nás a my se pokusíme problém v co nejkratším čase vyřešit.
Ještě jednou se omlouváme za vzniklé nepříjemnosti.
Barča
Tým POČÍTÁRNA CZ -
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
Objednal jsem pc. Když pc dorazil nenačetl se windows. Reklamace proběhla a když pc přišel, objevila se uplně stejná chyba. Takže zase reklamace. Ta už trvala celý měsíc. Pak mi napsali že to nelze opravit a vrátili mi peníze. Objednal jsem pc 11.1. 2024 a peníze mi vrátili 15.3. 2024 takže paráda no. Nevím jestli to byla jen náhoda na špatný kus ale toto je moje zkušenost.
Reakce obchodu POČÍTÁRNA.CZ
Dobrý den, moc nás to mrzí, ale zde jsme neměli šanci proces moc ovlivnit. Jednalo se o předváděcí kus od HP, který jste měl v záruce u výrobce a posílal se tedy do autorizovaného servisu. I nás netěší, pokud servis něco nezvládne dostatečně rychle a hlavně bezchybně. Na nás pak už jen bylo zařídit vrácení peněz, jakmile jste o ně zažádal. To jsme provedli obratem. Děkujeme za pochopení.
Zboží mi přijelo rozbité
Reakce obchodu POČÍTÁRNA.CZ
Dobrý den, ačkoliv to nebyla úplně naše chyba, jsme rádi, že Vám následné vyřešení situace udělalo takovou radost :)
Poslali mi něco jiného
Dobrý den, paní Kolkopová,
Vaše objednávka byla řádně doručena a dle expedice se jedná přesně o ty sluchátka, která jste si objednala. Prosím pokud je něco opravdu v nepořádku, budeme moc rádi, když nám odpovíte na email. Telefon jsme zkoušeli, ale vždy nám ho hned položíte. Omlouváme se, ale takto situaci nedokážeme vyřešit. Děkujeme za pochopení. T.Netopil, majitel obchodu. -