- Část zaplaceného zboží nebyla na skladě, bez mého vědomí mi dlužnou částku převedli na jejich "prémium", kde musíte objednat za více jak 399 korun. Žádná komunikace. Po mém telefonátu teprve akci zrušili. Místo doručení v pátek, snad přijde v úterý. Hrůza. Rozhodně tento obchod ne.
Tento obchod ne, komunikace velmi mizerná. M.S.
Reakce obchodu Pilulka.cz
velice nás mrzí situace, která nastala s vaší objednávkou, a rádi bychom ji objasnili.
U platby bankovním převodem dochází k rezervaci zboží až ve chvíli, kdy je platba připsána na náš účet. Ve vašem případě mezitím došlo k vyprodání některých produktů. Chápeme, že je to nepříjemné, a moc nás to mrzí.
Jakmile jsme zjistili, že produkty nejsou dostupné, informovali jsme vás e-mailem a nabídli možnost vrácení peněz nebo výběr jiných produktů. Na základě dohody jsme stornovali nedostupné položky a plnou částku za tyto produkty vrátili zpět na váš účet.
Službu Pilulka Premium jsme vám aktivovali jako formu omluvy a kompenzace. Jedná se o možnost využít během jednoho měsíce doručení zdarma. Tato služba však nemá žádný vliv na vrácení peněz, to je zpracováno automaticky po stornování produktů.
Mrzí nás také zpoždění doručení vaší objednávky. V období před svátky je poptávka po objednávkách výrazně vyšší, což bohužel může vést ke zdržení při expedici i doručení. Ujišťujeme vás, že na zlepšení procesů pracujeme, abychom takovým situacím maximálně předcházeli.
Ještě jednou se omlouváme za všechny komplikace a děkujeme za pochopení.
- Rychlé doručení
- Vše dorazilo včas a v pořádku
Hezký den,
máme velkou radost, že jste s námi spokojená, a budeme se těšit na váš další nákup :-)
Hezký den, Hano,
děkujeme za vaše hodnocení, udělalo nám doopravdy radost :-)
Pilulka -
- Nakupovala jsem opětovně a byla jsem maximálně spokojená.
Vybrala jsem si produkty,které jsem potřebovala a všechno bylo o.k.
Hezký den,
máme velkou radost, že jste s námi spokojená, a budeme se maximálně snažit, aby tomu tak bylo i nadále :-)
Pilulka -
- dobrá komunikace, rychlost dodání
Hezký den,
děkujeme za vaše hodnocení.
Velice nás těší, že jste s námi spokojená a že k vám dorazila objednávka rychle a v pořádku :-)
vše rychle vybaveno
Reakce obchodu Pilulka.cz
vaše hodnocení nás velmi potěšilo. Děkujeme vám za vaši důvěru :-)
- Rychlé zpracování objednávky
- Slevy v aplikaci
Hezký den, Kláro,
děkujeme vám za vaši přízeň a milé hodnocení. Těší nás, že jste si vybrala právě nás :-)
Budeme se těšit na vaše další nákupy :-)
Hezký den, Jaroslave,
děkujeme za vaše hodnocení. Velice nás těší, že jste s doručením objednávky spokojený :-)
Pilulka -
Rychlost dodání a kvalita zboží
Hezký den, Lucie,
děkujeme za vaše hodnocení. Udělalo nám doopravdy radost, jelikož vaše spokojenost je naším největším cílem!
Pilulka -
- Je hezké, že jsou akce na výrobky (které nejsou skladem)
Stále nerozumím tomu, že se nabízí produkt, který není v dostatečném množství. Jak je možné nabízet něco, co vlastně nemáte vy (nebo prodejce) skladem. V prodeji by mělo být pouze to, co je skladem a dále by už se nemělo objevit v nabídce! Počítala jsem s více kusy SNÄKSY Arašídový krém jemný 300 g do Mikulášských balíčků a odpověď "Omlouváme se dodavatel již nemá" mi nepřijde adekvátní. Toto vidím bohužel chybu na Vaší straně jako přeprodejce. Nebyla mi nabídnuta ani alternativa jiného výrobku. Za mě tedy nevyhovující.
Reakce obchodu Pilulka.cz
velice nás mrzí vyprodané produkty u vaší objednávky.
Rádi bychom situaci vysvětlili. Skladovou zásobu produktu uvádíme vždy aktuální k okamžiku objednání. Rezervace zboží probíhá až ve chvíli, kdy je platba převedena na náš účet. Na tuto skutečnost raději předem při výběru platby bankovním převodem upozorňujeme.
Jednalo se o produkt, který byl z důvodu výprodeje nabídnut za velice výhodnou cenu, a proto o něj byl vysoký zájem. Jelikož platba dorazila na náš účet až následující pracovní den, daný produkt se během té doby stihl vyprodat, je nám to moc líto.
Za nepříjemnosti se vám velice omlouváme a děkujeme za pochopení.
dobré ceny
Hezký den, Václave,
velice nás těší vaše spokojenost, a že jsme vám nákupem za výhodnou cenu mohli udělat radost. Budeme se těšit na příště :-)
Pilulka -
Vše na jednom místě, přehledný nákup v aplikaci.
Hezký den, Pavlo,
děkujeme vám za pochvalu! Vaše spokojenost je pro nás tou největší odměnou.
Budeme rádi, když nás opět navštívíte :-)
- Rychlost, sortiment
Reakce obchodu Pilulka.cz
děkujeme za to, že jste si udělal čas na hodnocení! Jsme rádi, že jste s námi byl spokojen.
Pilulka -
Potvrdí objednávku zaplatíte a za pár dní vám oznámí že zboží nemá.
Nedoporučuji tento obchod.Reakce obchodu Pilulka.cz
je nám líto, že vám nemůžeme doručit vámi objednané zboží, a rádi bychom situaci vysvětlili.
Skladovou zásobu produktu uvádíme vždy aktuální k okamžiku objednání. Rezervace zboží však probíhá až ve chvíli, kdy je platba převedena na náš účet. Na tuto skutečnost raději předem při výběru platby bankovním převodem upozorňujeme.
Jelikož platba dorazila na náš účet následující den, produkt se během té doby stihl vyprodat, a již nebylo možné objednat další kusy od dodavatele.
Omlouváme se za vzniklé nepříjemnosti a doufáme, že nám v budoucnu dáte příležitost nabídnout vám lepší zkušenost.
Pilulka -
- Neschopní poslat balík nesprávnou adresu PPL. V sms jedna adresa , v emailu druhá. Bohužel na adresu kam měl přijít nedorazil
Reakce obchodu Pilulka.cz
velmi nás mrzí nepříjemnosti spojené s doručením vaší objednávky.
V případě naplnění kapacity vybraného výdejního místa se opravdu může stát, že dopravce uloží zásilku na jiné výdejní místo, je nám to moc líto.
V tomto případě již následně nesouhlasí adresa doručení, která je uvedena v emailu od nás, ale platí to výdejní místo, o kterém vás po uložení zásilky informoval přímo dopravce.
Za komplikace se velice omlouváme a děkujeme vám za pochopení.
Rychlost dodání, cena výrobku
Hezký den,
děkujeme za vaše hodnocení. Jsme rádi, že jsme vám nákupem mohli udělat radost :-)
Výhodný obchod k nákupu.
Hezký den,
moc vám děkujeme za vaše milé hodnocení! Velice nás těší, že jste s naším obchodem spokojená a oceňujete naše služby. Vaše důvěra je pro nás motivací neustále se zlepšovat.
Super!
Reakce obchodu Pilulka.cz
vaše hodnocení nás velmi potěšilo. Děkujeme vám za vaši důvěru :-)
- Opakovaně spokojenost
Hezký den,
děkujeme vám za vaši přízeň a milé hodnocení. Moc si vážíme toho, že u nás nakupujete pravidelně a jste spokojený. Vaše spokojenost je pro nás tou největší odměnou.
Budeme se těšit na vaše další nákupy :-)
rychlé dodání
Hezký den,
děkujeme za vaše milé hodnocení. Velice nás těší, že jste s doručením objednávky spokojená :-)
Pilulka