- Mají dostupné i zboží, které jsem jinde nenašel
- V mém případě dlouhá dodací lhůta
- Nebyla dodržena původní doba expedice/dodání
Už čtrnáct dní a stále nemám zboží
- Tristní komunikace
- Opakované odložení naskladnění
Něco neuvěřitelného.
Zboží na webu skladem (výběr kvůli dostupnosti velikosti a váhy) osobní odběr Zlín.
Na můj dotaz, zda si zboží mohu na druhý den vyzvednout mi na druhý den dopoledne bylo odpovězeno, že zboží bude fyzicky na místě nejdříve za tři pracovní dny.
Po třech prac. dnech se samozřejmě nikdo neozval, tak na opakovaný dotaz z mé strany nikdo neodpověděl a v odpoledních hodinách přišel automatický mail o prodloužení doručení o další tři prac.dny.
Na základě této informace sem objednávku zrušil a čekám na vrácení peněz.Reakce obchodu PATRO.cz
Dobrý den, omlouváme se za zdržení při vyřizování vaší objednávky.
Storno bylo zadáno včera, brzy bude platba na vašem účtu.
Petra z Patro.cz -
Zaplacené zboží jsem zatím neobdržel.
Rychlost a kvalita
- Очень долго и нет на сайте предупреждения что товар вышлют только через неделю
Reakce obchodu PATRO.cz
omlouváme se za zdržení v expedici vaší objednávky. Zásilka byla dnes expedována a zítra, nejpozději v pátek je u vás.
Petra z Patro.cz -
- Nabízí zboží, že zítra odchází, ale pak za pár dní napíší, že bude odesláno o několik dní později. Tudíž ho nemají ani skladem. Což je naprosto nefér jednání. Objednávku jsem zrušil.
Reakce obchodu PATRO.cz
produkt byl veden jako skladem k expedici, nikoliv ihned k odběru na našem výdejním místě. Objednávka byla dva dny po jejím vytvoření na vaši žádost zrušena.
Za komplikace se omlouváme.
- vše ok
- Zboží došlo velmi rychle kvalitně zabalené jsem velice spokojená děkuji
- Doporučuji všem
- Zboží zatím nedorazilo.
- Dlouhá dodací doba.
- Objednávka se sice zdržela z důvodu naskladnění zboží, ale dobrá komunikace s obchodem, takže vše v pořádku
Dlouhá doba odeslání zásilky
Vynikající obchod.
- Pořád oddalovali doručení bez udání důvodu
- Na zákaznické podpoře mi pán řekl, že to zjistí a za hodinu mi zavolá, ale nikdo už nevolal.
- Vše proběhlo bez problémů
Nemám připominky
- Dlouhá doba dodání
Objednáno 3.3.2025 - 12.3.2025 ještě nedodáno. Nemá to konkurenci s jinými obcody.
- Skvělá komunikace k objednávce
- Kvalitně zabaleno