- Komunikace obchodu
- Rychlost dodání
- dobrá cena
Rychlé hledání (přehledné), rychlá reakce a dodání.
- přehledný web
skvělá komunikace s obchodem, rychle dodáno (i ve státní svátek), na matraci se skvěle spí
Rychlé, vstřícné jednání.
Skvělý obchod, příjemné ceny a opravdu milý přístup. Matraci nám doručili během dvou dní. Jsme nadšení.
velmi dobrá komunikace, odborná porada a pomoc
- Rychlost, řidič z Top trans velmi příjemný a usměvavý
- S obchodem velmi spokojen
- Žádná
Jsem velmi spokojen s obchodem i dopravou.
Slečna/paní mi chvilku po objednání volala, že zboží bohužel není skladem a že mi pošle na email alternativu nebo doobědná původní. Potom mi volala kdy přijede řidič se zbožím. Naprostá spokojenost. Byla jsem mile překvapena za takovou ochotu. Za mě super :-)
- Dobrá komunikace, objednávka byla rychle vyřízená.
Rychlá dodávka, zboží v pořádku
- Slušně jednání
- Doporučila jsem dceři a jsme spokojené obě rodiny.
- dobré ceny
- kvalitní matrace
- horší doprava
- doba dodání
- špatná informovanost zákazníka o průběhu objednávky
Objednal jsem matraci, která byla na webu skladem. Přišlo mi emailem zmatené potvrzení objednávky v angličtině. Pak se dlouho nic nedělo, tak jsem volal na infolinku a bylo mi řečeno, že matrace je vyprodaná a že se odešle v pondělí. K čemuž jaksi nedošlo, tak jsem volal znovu, protože mi přišel další email v angličtině o ukončení a vyřízení objednávky a opět matrace nikde. Tak jsem volal podruhé a paní nevěděla, kdy matrace přijde...
Ani mi tak nevadilo, že jsem čekal dlouho na matraci, jako spíš to, že obchod velice špatně informuje zákazníka o průběhu objednávky. Navíc zmateně a v angličtině.
Takže nakonec po 13ti dnech mi přišla velice kvalitní a pohodlná matrace za dobrou cenu, takže jsem rád, že jsem jí objednal. Zatím jsem na ní spal jednu noc, ale je to obrovská změna oproti mé staré matraci. Takže děkuji za příjemný spánek a doporučuji.Reakce obchodu panmatraci.cz
Dobrý den. Velice se omlouváme za automatické emaily. Bohužel jsme měli výpadek a objednávkový systém byl restartován do továrního stavu "angličtiny". Za způsobené komplikace se omlouváme
- Skvělá komunikace i ve večerních hodinách
- Matraci mi dovezli ve 20:00, jelikož jsem dříve nemohla :))
Komunikace s obchodem byla skvělá, okamžitě mi reagovali i ve večerních hodinách. Matraci, kterou jsem poptávala sice neměli, ale nabídli mi několik alternativ a dodrželi dodací lhůtu. Navíc jako velké plus beru to, že se semnou individuálně domluvili na času dodání a nebyl problém dodat matraci v 8 večer :) Díky moc.
- Super komunikace a vyrizeni objednávky
- Vše v pořádku
- Zatím žádná
- Rychlost a dobrá komunikace
Spokojenost,rychlé dodání přehledně stránky.