- Poslán zcela jiný výrobek
Reakce obchodu Originalky.cz
Dobrý den, v objednávce evidujeme 1 x Pokémon - Zacian V Union - Special Collection - 820650809071, ale je pravda že se pod stejným eanem může skrývat Mewtwo nebo Grininja. Prosím v případě, nespokojenosti můžete výrobek vrátit. Avša jedná se o velmi limitovanou edici, kterou jsme měli navíc za výhodnou cenu -20%. Můžeme vám tedy pouze vrátit peníze. Výměna není možná, edice je vyprodána. S omluvou - Jan Tuček.
Posunuty termín dodani z bozi o 12 dni s informaci, ze dodací lhůta se muže opět posunout.
Reakce obchodu Originalky.cz
Dobrý den, potvrzuji co píšte, informovali jsme zákazníky o změně data dodání dle informací, které jsme získali od dodavate. Vaši objednávku evidujeme jako stornovanou 2/12. Peníze vám byly poukázány zpět. Zboží dorazí dle posledních informací 13/12 tak jak jsme avizovali. Jan Tuček.
Doposud jsem bez jistoty doručení.. bylo by, reakce po delší době, následně dvakrát přesunutý termin doručení, jakem pochopil zboží vůbec není. Ocenil bych rovné jednání a popsání skutečnosti dle aktuálního stavu a nadržet zákazníka do poslední chvíle v nejistotě! Následně způsobit zklamání.. podtržené rozčílením..
Reakce obchodu Originalky.cz
Dobrý den, jednáme zcela transparentně a jak píšte rovně, informovali jsme zákazníky o změně data dodání dle informací, které jsme získali od dodavate. Plně chápeme, že o zboží již nemusíte mít zájem. Pokud tomu tak je prosíme kontakutje [email protected] s žádostí o stornování objednávky. S pozdravem Jan Tuček.
Zboží uváděné v nabídce jako skladem ve skutečnosti skladem není, poslední zpráva od obchodu je, že posouvají termín dodání na 25.11., zboží není ani v tomto termínu ani po dalších 6 dnech dodáno. Celé to dělá dojem, že zboží skladem nevedou a při obdržení objednávky jej teprve sami shání. Vadí mi, že to u nabídky nenapíší hned a klamou tak zákazníky.
Reakce obchodu Originalky.cz
Dobrý den pane Vladimíre, zboží dorazí koncem tohoto týdne 3/12. Předpokládaný termín dodání byl 26/11, za zdržení se omlouváme. Kontaktoval jsem oddělení fakturace, s žádostí o storno objednávky a vrácení peněz, peníze budete mít zpět na kartě obratem. S omluvou, Jan Tuček.
- Už podruhé mě posunuli termín dodání.
Reakce obchodu Originalky.cz
Dobrý den, ano jak říkáte snažíme se informovat klienta o datumu dodání a jeho případné změně. V případě, žádosti o zrušení objednávky prosím kontaktujte [email protected] - Jan Tuček - Originalky.cz
Čekám přes týden na balíček u zboží které bylo skladem nedoporučuji zde objednávat
Reakce obchodu Originalky.cz
Dobrý den, je nám líto s prodlením při dodání. Zásilkovna ve vánočním shonu není tak rychlá jako v běžném období. Pro rychlejší doručení doporučujeme o vánoce volit dražší varianty DPD aj., vím cena přepravy je dvounásobná. Balíček je již týden na cestě a podle sledování zásilky vypadá zatím bez pohybu. Věřím, že se k vám balíček nakonec dostane. Děkujeme za ne-doporučení a doporučujeme až budete příště na vánoce v jiném eshopu objednávat sáhněte hlouběji do kapsy a zvolte si DPD, PPL, GLS.
- Špatně zabalené
Je logické že těžká papírová SBĚRATELSKÁ EDICE, se nemůže poslat jen v krabici stejné velikosti bez jaké koliv bublinkové folie. Ideálně příště omotat bublinkou a krabici zvolit o 10cm z každé strany větší. Malé plus že mě obchod nabídl vrátit edici, která už není nikde k sehnání. Škoda pěkné Sběratelky.
- Reproduktor mi přišel, ale nefunguje správně. Po telefonu mi obchod neporadil. Resp.poradili, at zboží poslu na reklamaci a to po pár dnech pouzivani. V dnešní dobře zastaralá služba:(.
- Bez českého návodu
- Zboží, které je uvedeno skladem ve skutečnosti skladem není
- Jednání obchodu
- Na e-shopu jsem objednala deskovou hru, která v době objednání byla skladem.
- Objednávka proběhla v pořádku, kdy v potvrzujícím e-mailu byla informace, že pokud se zboží z objednávky nečekaně vyprodá nebo nebude z jiného důvodu skladem, budou mě ihned telefonicky, sms nebo e-mailem informovat.
- Po 4 dnech píšu e-mail na obchodní oddělení, proč balíček nebyl ještě předán dopravci a bylo mi odpovězeno, že hru nemají a že řeší naskladnění s dodavatelem.
- Kdybych se neozvala, tak na hru čekám do teď bez jakéhokoliv slušného jednání, o kterém navíc hovoří v potvrzujícím mailu.Reakce obchodu Originalky.cz
deskovku jste si objednávala dne 25.10. Na Eshopu i zde na Heurece jasně svítilo naskladnění dne 2.11.
Nebyla tedy skladem, šlo o novinku.
Dne 27.10. (tedy po 2 dnech, nikoliv 4) jste objednávku zrušila s tím, že nechcete dále čekat, protože jste si zřejmě nevšimla, že jde o novinku která teprve vyjde.
Prosím věnujte příště více času eshopu kde si něco objednáváte. Přejdete tak dalším nedorozuměním.
S pozdravem Novotný, Originalky.cz -
- pořád dokola prodlužují termín na dodání
Dobrý den paní Karbánová,
velice nás mrzí vaše nespokojenost. Zákazníkům nezamlčujeme infomrace, proto jste byla informována o prodloužení termínu dodání. Pokud si vša přejete objednávku zrušit a refundovat peníze plně chápeme. Dejte prosím vědět na [email protected] - vaše zboží dorazí kolem 18-19tého října, k nám + 1-2 dny pro přepravu k vám.
S pozdravem. Originalky.cz -
Objednala jsem hodinky Garmin Venu S2Light. Dorazily, fungovaly dva dny. Na e-maily ohledně vracení zboží/reklamace obchodník nereaguje.
Dobrý den paní Marková,
v pondělí 27/9 - 7:52 jsme vám reagovali na váš sobotní email ze dne 25/9 10:44 (omlouváme se o víkendu nepracujeme). Zatím jsme však neobdrželi žádnou zásilku s reklamací / odstoupením od smlouvy. - prosíme o přehodnocení receneze, můžete kontaktovat [email protected] s žádostí o úpravu. Reklamační oddělení vám dnes zavolá a domluví s vámi postup reklamace.
Předem děkuji. Tuček - Originalky.cz -
- Rychlost dodání
- Před měsícem jsem omylem objednala displej Samsung galaxy A21s ( má chyba, spletla jsem si typ displeje) a požádala jsem o výměnu za originální displej Samsung galaxy A20s s doplacením jelikož A20s je dražší. Jela jsem přímo osobně na pobočku do Mostu. To by šlo bez problémů, ale protože byly na ochranné folii bublinky, tak to prý nejde jelikož jim nedokážu, že jsem to nesloupla já a už by to neprodali jako nové. Že by jim to takhle zákazník omlatil o hlavu. A já jsem tedy kdo? Tak jsem objednala displej na Samsung galaxy A20s. Ten dnes dorazil, ale bublinky jak kráva a ještě poškrábáná fólie. Displej naštěstí čistý pod folií, tak doufám, že bude fungovat jelikož mám teď sto chutí jim to omlatit opravdu o hlavu.
Krabička mi došla rozbitá, uvnitř disk lítal volně
Po změně termínu dodání a ujištění že to v opravený termín dojde...v den dodání zase změněn termín dodání tak stále čekám...
Reakce obchodu Originalky.cz
omlouváme se za komplikace, zboží se zaseklo u dodavatele a je na cestě k nám.
Děkuji za pochopení. -
Rozhodně jsem se nedočetl na eshopu, že kupuji verzi s polským přebalem.......
Reakce obchodu Originalky.cz
u každého produktu je uvedena jazyková verze včetně obalu v parametrech a specifikacích. Věnujte prosím při nákupech větší pozornost tomu, co se kde píše.
Děkuji za pochopení. -
nejprve mně nalákali na nákup kamery s dárkem. Tento mi odmítli dát. Jsou to podvodníci, dejte si na ne prosím pozor !
Reakce obchodu Originalky.cz
ještě jednou se omlouváme za mylné informace uvedené u produktu, bohužel propagovaný dárek již není skladem a tedy není možné ho k produktu poskytnout.
Přeji pěkný den.
"neseriózní obchod" -
- Doručení poměrně rychlé
- Ceny jsou nižší než jinde
- Prodej nečeských verzí her
Objednal jsem si hru na PS5 a byla mi doručena polská verze. Na stránkách obchodu toto nikde není uvedeno. Kdybych to věděl, koupil bych jinde.
- Rychle doručení
- Zboží není odzkoušeno, vznik reklamací u bazaroveho zboží.
- Zboží zabaleno nekvalitně.
- Neodbornost personálu.
- Výhodou byla jistě cena oproti ostatním.
- Zboží přišlo s roztrzenou krabicí - to může být problém přepravce.
- Zboží bylo zabaleno jen ve dvou papírech, což u Kinectu s optikou mohl být problém. Naštěstí funguje.
- Zboží bylo zaprášené a umatlané od otisků, což je v dnešní době zvlášť na pováženou.
- Vím, že jsem kupoval bazarové zboží, ale pár haléřů za přípravek na čištění elektroniky nebo něco podobného... Nebudí to ve mě důvěru, když to přijde plné otisků prstů a prachu.
- A ještě zvláštní, že se u bazarového zboží protahuje doba dodání. Vypadá to, jako by se inzerovalo zboží, u kterého ani není jisté, jestli bude...
Podivné, mám smíšené pocity.