Doruceno, nicmene bez obalu a hra nejde v konzoli prehrat. Na reklamacni email se jeste nikdo neozval.
- Špatná komunikace
Informování hrůza , platba za hru jim druhý den dorazila a třetí den jsem volal kdy dorazí hra, že nemám žádné informace. Bylo mi řečeno, že nemůžou danou hru najít. Ale nemohl mě nikdo informovat a řešit co dál.
Z mostu do Žatce poštou téměř 5 pracovních dní. I pěšky bych to zvládl dříve.
Dobrý den pane Pazdzioro,
o velký pátek a velikonoční pondělí byl státní svátek. K tomu v sobotu a neděli víkend. To znamená, vaše objednávka položená v noci ze čtvrtka na pátek mohla být zpracována a odeslána až v úterý.
S pozdravem. Jan Tuček - Originalky.cz -
- Rychlé dodáni
- Dodán jiný produkt (z polské distribuce)
Objednán byl Detroit: Become Human (PS4) použité. Místo toho došel produkt z polské distribuce s jinou krabičkou a bez české lokalizace.
Klíč na hru nepřišel
Reakce obchodu Originalky.cz
Dobrý den, během kroků platby na platební bráně jste zrušila celou transakci, viz výpis z platební brány:
30.3.2025 10:09 - zákazník dal požadavek na storno objednávky. Objednávka byla uživatelsky stornována. Uživatel se pokusí vybrat jinou platbu. -
Zboží přišlo,ale byl jsem zklamaný. Z nabídky jsem pochopil,že mi přijde sada botiček a né jedny.Jsou nepřiměřeně drahé.
Jinak obchod vše odeslal, jak měl.I mě o všem informoval při dodávání.
Snad to popisování zboží by mělo být konkrétnější. -
Bohužel, u hodinek je velmi slabá výdrž baterie. Nevydrží nabité ani jeden den. Vracím.
Nabizeny produkt byl udajne skladem. Doruceni pry do 2 dnu. Tyden se nikdo neozval, telefony nezvedaji. Po tydnu mail, ze produkt neni dostupny, at si vybereme jiny.
Již druhá objednávka a nedošel potvrzující email o vytvoření objednávky. Komunikace probíhala přes email. Bohužel jsem po informování že objednávka je v procesu vyřízení a bude expedována následující (pracovní den) přišel ke zjištění, že je objednávka 3-tí den beze změny stavu. Proto jsem objednávku zrušil. Přitom dříve žádný problém nebyl.
Reakce obchodu Originalky.cz
Dobrý den, problém je na straně vaše poskytovatele emailu centrum.cz Jde o nejvíce výpadkový e-mailový server, víme o tom že tam jsou neustále stížnosti na to že lidem nechodí emaily.. viz https://www.vypadky24.cz/stav/centrumcz podle měření mají i týdnové výpadky kdy nedodávají lidem e-maily.
Prosím netrestejte nás za něco, za co nemůžeme. Udělejte si email na Gmailu nebo Seznamu - tam se ještě nestalo aby email nedošel.
Děkuji
Vít Novotný, Originalky.cz -
I am very sad and disappointed. I wasn't able to buy an item I really wanted, because the debit card payment method didn't work, proforma invoice failed in my case, too, and the store never offered me any other means to pay for my order.
Hi,
we are very sorry, we know that there is problem with accepting foreign credit cards and we are working on it.
About proforma invoice - again sorry, but this system is automated and we dont monitor unpaid invoices.
You should contact us and ask for solution and we can work on it.
Big apologies for problem. If you still want that item let us know on [email protected] Thanks -
Zboží mi po 7 dnech nedorazilo. To mi ani neposlali potvrzující email prostě vůbec nic. Jsem sklamaný.
Reakce obchodu Originalky.cz
Dobrý den, podle čísla objednávky vidím že jste si zvolil platbu kartou, ale platba vám nepřošla a objednávka tak byla automaticky po 2 hodinách stornována.
Zde log komunikace - museli vám dorazit min. 3 emaily:
30.12.2024 17:04 - Nastaven stav na - neuhrazena on-line platba - 2 hodiny
30.12.2024 17:08 - Stav notifikován e-mailem na ****@seznam.cz
30.12.2024 17:15 - Nastaven stav na Stornováno
30.12.2024 17:38 - Stav Storno notifikován e-mailem na ***@seznam.cz -
Objednala jsem synovi masku squid game, nemohl se dočkat až dorazí, jakmile balíček dorazil velké nadšení při otvírání a velké zklamání z výsledku. Za téměř 200,- dorazil placatý plast, který připomíná tvoření masek na základní škole, na kterou přivážete gumičku. No automaticky z jeho vyrazu jsem musela objednat masku z jiného obchodu...
Reakce obchodu Originalky.cz
Dobrý den, maska stála 159kč a bylo v popisu jasně uvedeno že jde o papírovou masku.
Toto hodnocení slouží k hodnocení eshopu, nikoliv k recenzi produktu. Takové hodnocení si nezasloužíme.
Vít Novotný, Originalky.cz -
Obchod prodává prošlé zboží(potraviny), dokonce i přes rok prošlé. A odmítají absolutně převzít zoodpovědnost a vrátit peníze.
Reakce obchodu Originalky.cz
Dobrý den, ano prodáváme. Je nám to líto to zničit. Je to tam však dobře označené a je tam na to příslušná sleva.
Vždy také kontaktujeme zákazníka, nabídneme verzi která je v pořádku a tuto přidáme zdarma nebo nabízíme možnost zboží vrátit.
Pokud jej ještě máte, klidně jej vraťte a peníze vrátíme.
Vít Novotný, Originalky.cz -
nebyli schopni expedice, neinformovali o tom, kdy to dorazí
- přišlo jiné zboží
objednaná hra sice dorazila, ale úplně jiná než jsem si objednal,
obal správný, uvnitř hra jiná, tudíž špatná recenze -
- Proti obchodu nemám výhrady!
- Mám výhrady k doručování-opakovaně na jíné výdejní místo!
- Myslím že žádná
- špatná komunikace, dlouhá doba dodání
V popisu na e shopu bylo jasně uvedeno,že sluchátka jsou pro xbox. Po vybalení mi bylo okamžitě jasné že jsou pouze na PS5. Začal jsem se o to zajímat více a zjistil jsem že těch sluchátek jsou tři typy i když vypadají stejně, a to pro xbox ,ps5 a universální na všechny systémy. Liší se pouze tím,že ty universály mají na donglu miniaturní přepínač systémů.Oni prostě použili popisek těch universálů i pro ty ostatní typy a je to! Vracet je nebudu,mám alespoň dárek pro příbuzného který má PS5.
V objednávce jsem měla i potraviny a 2 ze 3 byly prošlé.
Zboží přišlo poškozené!Bylo viditelně zabalené již poškozené a odeslané.