Bylo napsáno, že hry jsou v češtině a přitom nejsou. Takže my jsou hry k ničemu.
Reakce obchodu Originalky.cz
Dobrý den, objednával jste si hry které:
1. měly názvu označení ENG
2. měly v popisku že je pouze anglicky, polsky a turecky
3. měly v hlavním popise palcovým titulkem a tlustě uvedeno že NEOBSAHUJE české titulky ani dabing.
4. měly polský obal na obrázku
5. v parametrech bylo uvedeno že jsou polsky a anglicky.
Je možné že jste se informaci o češtině dočetl někde jinde, splet si eshopy. To ale není naše vina. Děláme maximum proto aby byli hry jasně popsané a každý věděl co objednává. Zboží jste mohl vrátit místo neférového osočování.
Originalky.cz -
Bohužel, zboží mi přišlo poškozené na dvou místech, ale nebyla sebemenší chuť jej reklamovat. :(
Přišlo mi jiné zboží než které jsem objednala. Nikdo zatím neodpověděl na můj email a telefon na e-shopu nikdo nebere. Dovolala jsem se jen na reklamace kde mě přepojovali na e shop.
- Obchod nedoporučuji. Objednala jsem si nové zboží, ale zboží přišlo použité a špinavé. Jsem velmi zklamaná a zboží vracím.
- SKLADEM
- Nepřesný popis /obrázek/ produktu, napájecí kabel měl být vyndavací menitelný...ale není a to ne jen že se nedá vyjmout ze zdroje ale jestě navíc je kabel KRÁTKÝ / cca 30cm / produkt je určen k volantům a zdroj mi bude vyset nekde na zdi ... Hrůza
- Obchod na mou reakci neopovidá... řešení žádné
- obchod vem je pošle předfakturu fakturu a pote jen hodnocení komunikace žádná
- Doprava do zasilkovny ...objednáno v uterý dodané v pondělí....ano v pátek svátek ale sobotní zavážka....Aplikace zaslala kod v sobotu cca 1h po zavíračce zásilkovny...kód ze zásilkovny v neděli
NEDOPORUČUJI
Dobrý den pane Vacíne,
parametry produktu nechám prověřit, pokud jsou špatně napravíme. Prosím můžete odstoupit od smlouvy, vrátíme vám i poštovné vynaložené od vás k nám. - použijte nejlevnější možnou přepravu (děkujeme). Samozřejmě můžete použít i prodlužovák 220V, to je jen má skromná rada, nemusíte, nicméně náhradu nemáme, kolega nákupčí se snaží zajistit další várku, která bude v příštím roce.
Reakční doba odpovědí je v řádu hodin, prosím pošlete mi email [email protected] a přiložte vámi odeslaný email, prověřím.
ad doprava - tady musím Vás musím informovat, že objednávka v úterý v noci, není považována za úterý, ale středu a jelikož byl v pátek státní svátek a jsou vánoce, dodací doba 2 pracovní dny je naprosto odpovídající a standartní, v běžném roce mimo sezónu je to pak 1 pracovní den.
Ač je vaše nespokojenost určitě stále veliká tak i přesto moc děkujeme za recenzi. S pozdravem, Jan Tuček. -
- Po týdnu vše vyřešili
- Přišel nefunkční kód
- Kominikace špatná
- Nepříjemný záznamník
- Více méně rychlá dostupnost na prodejně a nižší ceny než konkurence.
- Špatná komunikace s prodavači.
- Měl jsem dostat dárky k nákupu nad 10.000,- a nedostal jsem nic.
- U některých her jsou prapodivné lokalizace.
- Přišle mi jiný produkt než jsem si objednal
- 2 láhve měli proslou lhůtu použití!!!
- Chyběl český navod
- Rychlost dodání
- Rozbalené, použité zboží prodávané jako nové.
- Blu ray měl popraskaný obal
E-shop na praktiky jako obchody v devadesátých letech. :(
Reakce obchodu Originalky.cz
produkty byly v 50% slevě, stažené z prodejny, poničené by však být neměly. Zjišťujeme detaily. Dáme vám vědět obratem.
S omluvou. Jan Tuček - Originalky.cz -
- Působí jako dobrý obchod
- Rychlá komunikace prostřednictvím e-mailu
- Široký sortiment zboží
- Objednáno, zaplaceno, ale stále nic nedorazilo
Zboží, u kterého psali, že mi dodají v den, kdy by mělo ofiko vyjít, nepřišlo. Mezitím přepnuli zboží do stavu "na dotaz" a nabídku skryli. Nebylo mi oznámeno vůbec nic. Po doptání po e-mailu mi sdělili, že jim zboží nedorazilo a očekávají ho v průběhu následujícího týdne. Zatím jsem žádné další zprávy neobdržel.
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
- Objednal jsem 3 nové hry na ps5, po rozbalení u všech tří her byly vylámané středy na obalech, obchod Originály.cz mi zdělil že to není jejich chyba, tečka. Příště budu nakupovat jinde.
- ceny
- špatna komunikace
Všechny nakupy jsou ok, dobre ceny, rychle zasilani.
Ale vadi mi, ze na webu inzeruji vernostni program, kdy se za nakupy sbiraji vernostni body a za urcity pocet je mozne pak nakoupit.
Mam nasbirane body a chtel jsem si udelat radost nejakou drobnosti.. ale zaboha jsem neprisel na to, jak ty body uplatnit. A vim, ze driv to fungovalo, protoze jsme tak minimalne jednou nakoupil.
Psal jsem dvakrat dotaz na oficialni mail ([email protected]) a ani jednou se nikdo neozval.. Psal jsem 21.12.2022 a pak jeste 24.2.2023..Reakce obchodu Originalky.cz
Dobrý den pane Dočekale,
email se ztratil ve vnitropodnikové komunikaci, kdy jedno oddělení vyžádalo radu od druhého. Věrnostní systém každopádně je plně funkční a jeho čerpání najdete v košíku v sekci platba "věrnostními body"
Mějte krásný den. Jan Tuček - Originalky.cz -
Na e-shopu uvádějí, že mají zboží skladem, i když to tak ve skutečnosti není
Dobrý den pane Sztefek,
Synchronizace obchodu s fyzickým skladem probíhá v rámci minut. v Pondělí 27/2 jsme měli několika hodinový výpadek serveru. Velice se omlouváme. Hogwarts Legacy PS5 je dnes naskladňován. v případě, vašeho zájmu můžete objednat.
S pozdravem. Jan Tuček. -
- Komunikace s eshopem
- Datum dodání je ve skutečnosti jiné, než bylo uvedeno při objednání (schválně?)
Datum dodání se kvůli chybné informací na webu protáhlo o měsíc. Stále čekám.
Dobrý den pane Malý,
evidujeme dvě objednávky na Magic: The Gathering - Phyrexia: All Will Be One - Bundle Compleat Edition - o změně termínu jsme vás informovali emailem. Pokud o zboží kvůli změně data vydání nemáte zájem, kontaktujte [email protected] - objednávky zrušíme a peníze vám poukážeme zpět na účet.
S pozdravem. Tuček. -
- Dobra a uprimna komunikace!!!
- Neprehlednost stavu objednaneho zbozi(obalu i produktu).
Dobry den,
Krome velmi dobre a uprimne komunikace je celkove znacny problem v internetovem obchode ORIGINALKY.CZ normalne nakoupit,nebot u kazdeho zbozi na,ktere se zeptate Vam nedokazou povedet celkovy stav dotazaneho produktu(stav obalu i stav polozky)!!!Bohuzel potom logicky mate strach cokoliv si objednat a pote zakoupit!!!Dekuji, Ing.Josef LancingrReakce obchodu Originalky.cz
Dobrý den pane Lacingr,
nevíme co myslíte stavem obalu, stavem položky. Obecně jsou zásoby nové, pokud zboží není nové obsahuje název zboží slovo "použité" + ikonu bazar. Pokud je obal poškozen, je zboží viditelně označeno.
Vámi objednané zboží je nové, objednávku jste zrušil, faktura je stornovaná, zboží jste tedy neobdržel a my nerozumíme co hodnotíte za stav.
Jan Tuček - Originalky.cz -
- Arogantní chování, nezájem
Přišla mi hra bez CZ, ačkoli jsem si objednal podle stránek obchodu s češtinou. Řešení mi nabídli, pošlete na vlastní náklady zpět, ale s češtinou stejně nemáme. Po upozornění, aby si opravili chybu na svých stránkách, odpověděli, že to nehodlají napravovat. Doporučuji shlédnout ještě diskuzi k obchodu ;-)
Reakce obchodu Originalky.cz
velice se omlouváme za zmatení obrázkem. Crysis 3 (X360) použité, 190 Kč. Zboží je opravdu v angličtině, parametry, má správně, tedy anglický text, audio, což na webu vidět je a bylo, ale plně chápeme, že musí obrázek odpovídat realitě - obrázek kde byla česká vlaječka byl špatný. Zboží vraťte vrátíme vám plnou částku, vč. dopravy od vás k nám.
za Originalky.cz Jan Tuček. -
- Komunikovali
- Po měsíci kdy hledám kódy tak je nemůžu najít jsou špatně vyznačené a v mailu je nejde najít, ještě teď je hledám..
- Špatně udaný termín dodání
- Zboží již rozbalené přestože bylo prodáno za cenu nového.