- Ochutnávka navíc zdarma, pěkný leták s dalšími produkty a stručným popisem produktu
Za mě naprostá spokojenost jak s obchodem, tak produkty a pozornost s ochutnávkou navíc se taky už často nevidí
- Ochota
Vše v pořádku, ihned reagovali na mou chybu při objednávce - zapomněla jsem zadat pobočku, doručeno rychle.
Vše vždycky proběhne k mé naprosté spokojenosti
- Všechny másla a krémy mají bez cukru
Jejich produkty jsou návykové :-D
- rychlá reakce na e-mailoový dotaz
- ochotná paní majitelka
- rychlé dodání objednávky
- při první objednávce milý dárek v podobě ochutnávky směsi krémů
- rozumné ceny
zboží je návykové :-)))
Nejlepší oříškové máslo, co jsem ochutnala. Dostala jsem i vzorek vanilkové trio, také výborné!
Reakce obchodu Nutspread
Dobrý den, děkujeme za recenzi, moc nás těší, že Vám chutnalo. Určitě vyzkoušejte všechna naše vynikající másla :-)
- Vstřícné jednání.
- Vynikající kvalita i cena
Reakce obchodu Nutspread
Dobrý den, děkujeme za recenzi, jsme rádi, že u nás nakupujete! Těšíme se na Vaši další objednávku, určitě vyzkoušejte všechna naše vynikající másla :-)
S obchodem mam samé dobré a dlouholeté zkušenosti, proto tady nakupuji opakovaně a bez obav.
Reakce obchodu Nutspread
Dobrý den, děkujeme za recenzi, jsme rádi, že u nás nakupujete! Moc si vážíme Vaší pochvaly a loajality. Těšíme se na Vaši další objednávku.
- Velmi rychle dodáno
- K objednávce přidána dóza s dalším krémem na ochutnávku
- Arašídový krém je vynikající, už mám velkou dózu
Reakce obchodu Nutspread
Dobrý den, děkujeme za recenzi, jsme rádi, že u nás nakupujete! Moc si vážíme Vaší pochvaly a určitě Vás nezklameme ani v budoucnu :)
- Nejlepší másla a bez cukru!
- Nemají konkurenci ;)
Jako vzdy spokojenost
Reakce obchodu Nutspread
Dobrý den, děkujeme za recenzi, jsme rádi, že u nás nakupujete!
- Komunikace
- Skvele vyrobky
Reakce obchodu Nutspread
Dobrý den, děkujeme za recenzi, krásně napsáno :-)
- Luxusní máslíčka
Reakce obchodu Nutspread
Dobrý den, děkujeme za recenzi, krásně napsáno :)
- Většina másel bez cukru
- Vhodné i při Těhotenské cukrovce
- Vývorná chuť
- Ekologické balení a dáreček potěší
Dělala jsem už druhou velkou objednávku a jsem moc spokojená. Másla jsou skvělá a člověk by ani nepoznal, že jsou bez cukru, zvlášť u vanilkových. U obou objednávek byl vzoreček jiné příchutě, což je moc milé.
Reakce obchodu Nutspread
Dobrý den, děkujeme za recenzi, krásně napsáno! Moc nás těší, že Vám naše másla zpříjemňují dietu :) Těšíme se na další Vaše objednávky!
Nejlepší kokosové máslo! Ještě, že jsem objednala rovnou dvě balení. Doslova nás zachránilo na AIP dietě, děkuji! ☺️
- Rychlé vyřízení objednávky
- Nic co bych vytkla
Reakce obchodu Nutspread
Dobrý den, děkujeme za recenzi, jsme rádi, že jste u nás byli spokojeni. Těšíme se na další Vaše objednávky!
- Výborná komunikace a produkty
Reakce obchodu Nutspread
Dobrý den, děkujeme za recenzi, krásně napsáno :) Těšíme se na další Vaše objednávky!
- ořechová másla jsou velmi dobrá
- nesprávné označení hmotnosti
Ořechová másla skvěle chutnají, ale pečlivost chybí při balení a označování. Například sada na ochutnání měla obsahovat 12 másel po 100 g. Některá vážila přes 100 g, jiná nedosahovala ani 80 g, navíc na některé krabičky byla použita víčka z balení 250 g, což bylo zmatečné.
Reakce obchodu Nutspread
Dobrý den, děkujeme za recenzi a omlouváme se za zmatečné polepy, před Vánoci toho bylo hodně. Na příště Vás budeme kompenzovat. Těšíme se na další Vaše objednávky!
V Nutspread lze vycítit nadšení,pohodu lásku,..dobrota.
Reakce obchodu Nutspread
- Velký výběr druhů oříškových másel
Reakce obchodu Nutspread
Dobrý den, děkujeme za recenzi, jsme rádi, že u nás nakupujete :)