• Ochutnávka navíc zdarma, pěkný leták s dalšími produkty a stručným popisem produktu

Za mě naprostá spokojenost jak s obchodem, tak produkty a pozornost s ochutnávkou navíc se taky už často nevidí

• Rychlost
    • Ochota

Vše v pořádku, ihned reagovali na mou chybu při objednávce - zapomněla jsem zadat pobočku, doručeno rychle.

Vše vždycky proběhne k mé naprosté spokojenosti

• Všechny másla a krémy mají bez cukru

Jejich produkty jsou návykové :-D

• rychlá reakce na e-mailoový dotaz
    • ochotná paní majitelka
    • rychlé dodání objednávky
    • při první objednávce milý dárek v podobě ochutnávky směsi krémů
    • rozumné ceny

zboží je návykové :-)))

Nejlepší oříškové máslo, co jsem ochutnala. Dostala jsem i vzorek vanilkové trio, také výborné!

Reakce obchodu Nutspread

Dobrý den, děkujeme za recenzi, moc nás těší, že Vám chutnalo. Určitě vyzkoušejte všechna naše vynikající másla :-)

• Vstřícné jednání.
    • Vynikající kvalita i cena

Reakce obchodu Nutspread

Dobrý den, děkujeme za recenzi, jsme rádi, že u nás nakupujete! Těšíme se na Vaši další objednávku, určitě vyzkoušejte všechna naše vynikající másla :-)

S obchodem mam samé dobré a dlouholeté zkušenosti, proto tady nakupuji opakovaně a bez obav.

Reakce obchodu Nutspread

Dobrý den, děkujeme za recenzi, jsme rádi, že u nás nakupujete! Moc si vážíme Vaší pochvaly a loajality. Těšíme se na Vaši další objednávku.

• Velmi rychle dodáno
    • K objednávce přidána dóza s dalším krémem na ochutnávku
    • Arašídový krém je vynikající, už mám velkou dózu

Reakce obchodu Nutspread

Dobrý den, děkujeme za recenzi, jsme rádi, že u nás nakupujete! Moc si vážíme Vaší pochvaly a určitě Vás nezklameme ani v budoucnu :)

• Nejlepší másla a bez cukru!
    • Nemají konkurenci ;)

Jako vzdy spokojenost

Reakce obchodu Nutspread

Dobrý den, děkujeme za recenzi, jsme rádi, že u nás nakupujete!

• Rychlost
    • Komunikace
    • Skvele vyrobky

Reakce obchodu Nutspread

Dobrý den, děkujeme za recenzi, krásně napsáno :-)

• Luxusní máslíčka

Reakce obchodu Nutspread

Dobrý den, děkujeme za recenzi, krásně napsáno :)

• Většina másel bez cukru
    • Vhodné i při Těhotenské cukrovce
    • Vývorná chuť
    • Ekologické balení a dáreček potěší

Dělala jsem už druhou velkou objednávku a jsem moc spokojená. Másla jsou skvělá a člověk by ani nepoznal, že jsou bez cukru, zvlášť u vanilkových. U obou objednávek byl vzoreček jiné příchutě, což je moc milé.

Reakce obchodu Nutspread

Dobrý den, děkujeme za recenzi, krásně napsáno! Moc nás těší, že Vám naše másla zpříjemňují dietu :) Těšíme se na další Vaše objednávky!

Nejlepší kokosové máslo! Ještě, že jsem objednala rovnou dvě balení. Doslova nás zachránilo na AIP dietě, děkuji! ☺️

• Rychlé vyřízení objednávky
    • Nic co bych vytkla

Reakce obchodu Nutspread

Dobrý den, děkujeme za recenzi, jsme rádi, že jste u nás byli spokojeni. Těšíme se na další Vaše objednávky!

• Výborná komunikace a produkty

Reakce obchodu Nutspread

Dobrý den, děkujeme za recenzi, krásně napsáno :) Těšíme se na další Vaše objednávky!

• ořechová másla jsou velmi dobrá
    • cena
    • nesprávné označení hmotnosti

Ořechová másla skvěle chutnají, ale pečlivost chybí při balení a označování. Například sada na ochutnání měla obsahovat 12 másel po 100 g. Některá vážila přes 100 g, jiná nedosahovala ani 80 g, navíc na některé krabičky byla použita víčka z balení 250 g, což bylo zmatečné.

Reakce obchodu Nutspread

Dobrý den, děkujeme za recenzi a omlouváme se za zmatečné polepy, před Vánoci toho bylo hodně. Na příště Vás budeme kompenzovat. Těšíme se na další Vaše objednávky!

V Nutspread lze vycítit nadšení,pohodu lásku,..dobrota.

Reakce obchodu Nutspread

• Velký výběr druhů oříškových másel

Reakce obchodu Nutspread

Dobrý den, děkujeme za recenzi, jsme rádi, že u nás nakupujete :)