Objednala jsem si řasenku, bohužel téměř vyschlá. To že byla ve slevě neznamená, že nebude již k použití. Vyhozené peníze.

Zakoupil jsem parfémovou vodu, vodu po holení a deospray od značky Hugo Boss. Krásné vůně které ale nevydrží vonět ani hodinu. Jsem zklamán...

Zboží které jsem di objednala parfém do vlasů Pink sugar byl zabaleny do folie a kdyz jsem folii odstranila vse de vylilo protože víčko nedrželo pevně zavřené ! Takze bylo evidentní že uz jste to takto poslali ze skladu … reklamaci kvuli 180 kc delat nebudu protoze nemam cas ani naladu cekat 30 dni na vyřízení reklamace . Dejuji

• Krátký interval na vyzvednutí zboží.

• Arogantni personal

Balik byl jiz byl otevreny

Nedodržení deklarovaneho termínu dodání, nulová komunikace. Na dotaz odpověď, že termíny nejsou závazné. Slabota na dnešní standard.

Objednala jsem si krém od pyunkang yul nutrition cream. Krém si kupuji již několik let a tento, který jsem si zakoupila v notino, podivně zapáchá, obávám se, že to není originál nebo byl produkt nevhodně skladován a nyní je nějakým způsobem zkažený. Musela jsem s objednat krém od jiného prodejce.

• Z nevysvětlitelných důvodů mi obchod zamítl platbu na prodejně , i když jsem nikdy nenechala nevyzvednutou objednávku, což je jednoduše dohledatelné. Na prodejně se divili a nedokázali to vysvětlit ani se omluvit.

Při objednávce naběhla doprava kurýrem, i když jsem chtěla PPL box.

• obchod samotný v pohodě
    • Balíkovna absolutně katastrofa. nejprve zpráva o doručení, pak se balík zpozdí o 2 dny. V den druhého doručení na adresu nikdo nepřijede, nevolá a hned zpráva, že jsem nebyl zastižen a balík mám n poště.

Nedodržení dodací lhůty

Zboží přišlo volně ložené v krabici, tudíž krabičky omlácené a na to, abych je dala jako dárek, naprosto nemožné. Nakonec se vylila i micerální voda!
    Uvnitř krabice prostě žádné balení

Při vyzvednutí se mnou zacházeli jako se zlodějem !!! Již nikdy !!!

• velký výběr
    • výše poplatku za osobní odběr
    • cenová politika obchodu - čarování s cenami
    • velmi, ale skutečně velmi často se mi stává, že si objednám výrobek, zjistím, že mi vyhovuje, a od té doby už je nedostupný

Obecně s Notinem nemám žádný problém, nakupuji tam leta a jsem - či byla jsem - víceméně spokojený zákazník. Posledně mě ale zarazila akce "doprava zdarma", kde se ve výčtu nabízela i možnost osobního odběru na pobočce, kam běžně chodím. Byla v nabídce, u toho "zdarma", zvolila jsem. A naskočila cena 35 Kč. Přišlo mi, že je to záměrně matoucí, neboť kdo si nevšimne toho dalšího kroku, prostě to odsouhlasí a platí, ač by neměl. Klamavá reklama se tomu říká.
    Vůbec poplatky za osobní odběr neúměrně narostly, napřed zdarma, pak zdarma nad 500 Kč, jinak 25 Kč, teď zdarma nad 1 150 Kč, jinak 35 Kč. Přitom na pobočce jsem nikdy žádnou obří frontu neviděla, aby to museli tlačit na zaslání místo osobního odběru, a to mluvím o pobočce v centru velkoměsta. Platím u automatu, obsluha mi to jen vydá. Tašku si nikdy neberu. Takže mi to vážně moc nedává smysl.
    Co se cenové politiky obchodu týče, ta je taky nadmíru zajímavá - tradiční nadsazování cen před "akcí", takže v akci stojí výrobek tolik co běžně (ano, nejsou v tom sami, je to teď národní sport). A když nechám objednávku nedokončenou pár dní, je také zajímavé sledovat, jak se cena výrobku během těch pár dní mění - tu korunka dolů, tu čtyři korunky nahoru. Mají to vážně při těch ohromných obratech zapotřebí?!? :-/

objednavku mi stornovali i když na eshopu produkt je

Předražený přes heureku šlo najít nejmíň o 500 a více levnější produkt než byl z Notina

Zboží i po týdnu nedorazilo a není ani expedováno, jen byla objednávka přijatá.

• Lživě uvedené údaje, že je zboží skladem na dané prodejně k okamžitému vyzvednutí

Vybíral jsem zboží, které je v mém okolí dostupné okamžitě. Vyskočila mně hláška, že jej NOTINO má dokonce na pobočce, kterou mám kousek o místa bydliště. Dostupnost byla uvedena že je skladem a na dané prodejně a k osobnímu převzetí do 1 hodiny. Tudíž jsem zboží objednal. A bohužel skladem možná někde bylo, ale ne rozhodně na dané prodejně. Zpráva o vyzvednutí přišla až druhý den odpoledne. Tudíž cca 26 hodin od objednání zboží, které prý bylo na dané prodejně hned k vyzvednutí. Tudíž e-shop uvádí schválně lživé údaje, aby zákazníka nalákal a nakoupil u nich. Takže příště NOTINO nebrat a nebo jen tehdy, kdy na zboží nespěchám.

• Nedalo se zaplatit
    • Chtěli QR kód,když jsem chtěla zaplatiti kartou to nešlo, odešla jsem bez produktu
    • Špatný obchod na vydání zásilky

Tento obchod na vydání zásilky je špatný. Nemají platební terminál pro karty