Zakoupila jsem kosmetickou sadu od značky Dolce&Gabbana. Foto na jejím obalu neodpovídá vzhledu produktů uvnitř. Měl to být dárek, za mně zklamání.

Nepřehlednost ceny, rozdíl i 300 až 400 Kč na výrobku.

• neustálé obtěžování tzv. hodnocením nákupu. Stačilo jednou - odpověděl jsem kladně a vyřízeno. Ne, že mi už po čtvrté přišlo Jak hodnotíte nákup na Notino? Je to otravné!

Atraktivní webové stránky, bohatá nabídka zboží, lákavé reklamní nabídky s dárky k objednávce.

• výhodné ceny
    • málo prodejen / míst k vyzvednutí zdarma
    • Při reklamaci je nutné zaslat zboží zpět na vlastní náklady, poštovné za doporučený dopis je 90 Kč. V jiných obchodech funguje bezplatně tzv. zpětná zásilka.

Zboží je většinou za lepší ceny než v běžných drogeriích. Ale v případě reklamace je potřeba poslat zboží na vlastní náklady zpět (pošta 90 Kč).

• Jasně jsem zadala Tělové mléko, Mugler, ale dostala jsem dvakrát tolik sprej na TĚLO

Koupil jsem si box s v lastnim výběrem, celkem 3 boxy a dva byli úplně shodné! Mrzí mě to, chtěl jsem parfém pro ženu.

Dvakrát jste stornovali objednávku která byla zaplacená předem. Inzerujete zboží které nemáte skladem. Rozhodně tento obchod nedoporučuji.

Zboží mělo dorazit 4.11.
    Doposud se nic neděje

Koupila jsem si drahe sampony zens a vsude je dole uvedeno datum 11/2024 nebo 12/2024, datum vyroby to asi nebude, vzhledem k tomu, ze je listopad :( ..

Dostanu SMS v pátek (začátek víkendu) a až se vrátím dostanu SMS, který zruší objednávku. 3 dni! O víkendu!

• Spatna kvalita

Nemuzu na rovinu rict, jestli jsou sampon a kondicioner Zenz vyrobky, naredene nebo jen spatne kvality, kazdopadne po porovnani s originaly od oficialniho distributora mohu rict, ze Notino mi dodalo jine vyrobky nez oficialni distributor (lahvicky na chlup stejne, napln jina)

nedodáno, zrušeno, že prý nenašli na skladě. Douglas dodal rychleji a ještě levněji

• Rychlé odeslání, slušně zabaleno, info o stavu objednávky o.k

Ceny jak na houpačce. Speciálně slevy. Vidíš slevu, chceš koupit a už tam není. Za chvíli během pár minut je tam cena nižší u koupeného produktu a druhá den zase původní cena, ale s 15% slevou. To snad řídí automat, aby byl špatný pocit z dražšího nákupu. Letos jsem neušetřil - prodělal 354Kč.
    A příští nákup ? Jinde.

• Nedodání všech produktů

Objednal a řádně jsem zaplatil zboží , před odesláním mi z obchodu bylo sděleno, že jeden z produktů již není skladem a v dohledné době ani skladem nebude. Podíval jsem se na stránky, kde mnou objednané a zaplacené zboží bylo dále nabízeno (šlo i zakoupit), jen za vyšší cenu, než za kterou jsem ho koupil. Na mou urgenci mi slečna odpověděla, že při chystání objednávky zrovna produkt nebyl. Zboží jsem objednával jako vánoční dárek, proto byl dostatek času na jeho dodání. Poté mi přišel e-mail, že mi vrátily peníze. Od seriózního obchodu bych očekával, že se omluví a v nejbližším možném termínu mi na vlastní náklady zboží doručí. Jako třešnička na dortu mi přišlo upozornění, že mám stále produkt v košíku...a pak požadavek na hodnocení obchodu! Nedodané zboží jsem si objednal v jiném e-shopu a dokonce za nižší cenu.

• Zboží doručeno včas
    • Zboží muže cestovat volně po krabici ve které je zabaleno= nedostatek výplně v krabici

Dobrý den, jsem z Brna ,chodím na Českou do vaší prodejny, jsem s produkty spokojena . Jen při výdeji objednaného zboží z e-shopu jsou dámy arogantní, nepříjemné a jakékoliv vzorky zdarma jsem NIKDY nedostala. Boráková

Co jste mi to prodali za Pitralon? Koupil jsem u vás EdP Bentley for men Intense, což je kořeněná vůně, kterou používám již léta a co ten flakon obsahuje je směs myšince a citronu.

Zakoupila jsem 2 kosmetické taštičky z PVC. Zboží přišlo velmi špatně zabalené, taštičky byly zmačkané a polámané. Ani teplý vzduch nepomohl
    taštičky narovnat. Bohužel.

• Dobré zboží
    • Na webu Heureky i Notino byla cena parfému cca 2200 Kč i se slevovým kuponem. Až jsem si jej objednala a zaplatila, okamžitě na obou webech vyskočila reklama, že ten parfém je za cenu 1800 Kč - to se mi tedy zdá značně podlé jednání, přišla jsem o 400 Kč - ale proč? Děláte si srandu? Cenu jste snížili ihned po mém zaplacení = máte na to nějaký asi nainstalovaný program? Objednávala jsem u Vás často a tohle mě hodně naštvalo.