- velice rychlé vyřízení a zaslání
- Výběr
- Rychlost dodání
- Zboží vždy přijde v příliš velké krabici. Není to ekologické, zabírají zbytečný prostor při dopravě.
Nakupují zde ráda, protože nemusím mít obavu, že je zboží fake. Vždy je velmi dobrá rychlost dodání. Často bývají celkem výhodné akce, někdy i doprava zdarma, což je fajn. Na druhou stranu se mi ale stalo, že například při nákupu řasenky, byla tato velice rychle vyschlá (za necelé tři týdny). To se mi při nákupu řasenky v kamené prodejně nestává. Nevím, jestli to je díky nesprávnému skladování nebo např. kvůli stáří produktu.
Spokojenost
- Komunikace s obchodem je na velmi dobré úrovni.
Jsem velmi spokojená
Vždy přijde zboží v pořádku a rychle
Mé objednávky byly bez platby poštovného a cena za kosmetiku mnohem nižší,něž totožný nákup v drogérii. SPOKOJENOST
- Blízkost
- Dostupnost
- Ochotny personal
Tvz. Dárky uvedené ke zboží si musíte pohlídat. Ja ho k make-upí nedostala
nic
Velmi spolehlivý obchod. Rychlé dodání.
100% spokojenost, přehledný výběr, rychlé doručení.
- NOTINO vždy OK.
Z pohodlí domova
Objednala jsem si řasenku, bohužel téměř vyschlá. To že byla ve slevě neznamená, že nebude již k použití. Vyhozené peníze.
- Rychlost, super výběr
Vše v naprostém pořádku.
Objednání i doručení proběhlo hladce a rychle
Zakoupil jsem parfémovou vodu, vodu po holení a deospray od značky Hugo Boss. Krásné vůně které ale nevydrží vonět ani hodinu. Jsem zklamán...