Tři týdny od objednání zboží "skladem" a stále nic nedorazilo. Pouze několik emailů o tom jak usilovně pracují na vyřízení objednávky.

Reakce obchodu Northfinder.cz

Milý Ondřej, za vzniknuté oneskorenie pri dodaní sa veľmi ospravedlňujeme. Neváhajte nás kontaktovať priamo cez infolinku, prípadne emailom: [email protected], preveríme stav objednávky, poskytneme viac informácií, prípadne navrhneme nejaké riešenie. Ďakujeme pekne za trpezlivosť, s pozdravom, Northfinder

Cast zasilky stale nedorazila, prosim kontaktujte mne na [email protected]. Dekuji

Reakce obchodu Northfinder.cz

Milá Mária, ďakujeme za reakciu. Vaša objednávka opustila náš sklad do 36 hodín od jej prijatia. Objednávka je stále na ceste, pevne veríme, že v najbližších dňoch vás bude informovať prepravná spoločnosť ohľadom jej doručenia. Viac informácií vám poskytneme emailom. Ďakujeme za nákup. Northfinder

Na zboží už čekám dva týdny, zaseklo se údajně u Zásilkovny. Devět dnů leží ve skladě v Štěrboholích.

Reakce obchodu Northfinder.cz

Ďakujeme za vašu reakciu. Veľmi nás to mrzí, ale naša spoločnosť nemôže prebrať zodpovednosť za nesprávne doručenie zo strany prepravnej spoločnosti. V prípade akýchkoľvek otázok sa prosím obráťte na dopravcu. Radi vám pomôžeme pri preverení danej situácie, ale nedokážeme ovplyvniť rýchlosť dodania. Neváhajte nás kontaktovať cez [email protected]. Ďakujeme za pochopenie, Northfinder

• Tyden od objednani a zbozi neni ani odeslane

Reakce obchodu Northfinder.cz

Ďakujeme za reakciu. Za prípadné zdržanie sa veľmi ospravedlňujeme. Neváhajte nás kontaktovať [email protected] a preveríme stav objednávky. Ďakujeme za pochopenie, Northfinder

Chtěl jsem vyměnit zboži - potřebuji větši rozměr . Poslal jsem více emailu z otázkou jak mužu provest výměnu , nikdo neodpovídá a nekomunikuje se mnou . Špatna skušenost .

Reakce obchodu Northfinder.cz

Ďakujeme za reakciu. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať cez [email protected], +420 910 902 531, sme dostupní PO-PI, 8.00-16.00. Aktívne reagujeme na každú zákaznícku požiadavku, do pár hodín. V prípade, ak ste nedostali žiadnu odpoveď, je možné, že ste nám písali na iný, neexistujúci email. Ďakujeme za pochopenie, Northfinder

• Rychlost doručení
    • Kvalita oblečení
    • Velikost

Materiálově krásné kalhoty a hlavně teplé. Ale velikost velké mínus. Podle tabulky jsem měla mít na kalhotách ještě 3cm rezervu, ale natáhla jsem je tak do půlky zadku a k zapnutí chybělo asi 5cm. Velká radost se přehoupla do zklamání. Takže bohužel vracím.

Reakce obchodu Northfinder.cz

Milá Petra, vaša skúsenosť nás veľmi mrzí. Neváhajte nás kontaktovať ohľadom akéhokoľvek problému. V prípade nevyhovujúcej veľkosti odporúčame využiť bezplatnú výmenu tovaru. Ďakujeme, Northfinder

Posílat objednávky celé ne po kusech

Reakce obchodu Northfinder.cz

Dobrý deň, za vašu reakciu ďakujeme. Objednávky expedujeme z viacerých skladov, preto sa môže stať, že zákazník obdrží jednu objednávku vo viacerých balíkoch. Uvedomujeme si, že expedovanie samostatných produktov môže byť neprehľadné, preto sa to snažíme smerom na zákazníkov komunikovať v našich informačných emailoch. Ak by ste potrebovali objasniť expedovanie, sme tu pre vás každý pracovný deň: [email protected]. Ďakujeme, Northfinder

• Žádnou jsem nenašel
    • Dne 3.10.2022 jsem zboží, které bylo skladem objednal , do dnešního dne jsem jej neobdržel. Na moje dotazy k dodání nikdo nereaguje.

Reakce obchodu Northfinder.cz

Ďakujeme za reakciu. Prípadné oneskorenie pri vybavovaní objednávok priebežne komunikujeme smerom na zákazníkov. Je možné, že sa tieto informácie dostali do vašej nevyžiadanej pošty/spam. Náš zákaznícky servis aktívne pracuje a rýchlo reaguje na každú správu aj telefonát. Neváhajte nás kontaktovať , sme tu každý pracovný deň Po-Pi 8.00-16.00, [email protected], +420 910 902 531. Ďakujeme, s pozdravom tím Northfinder

• Zboží ještě nedorazilo

Reakce obchodu Northfinder.cz

Ďakujeme za reakciu. Prosím, neváhajte kontaktovať náš zákaznícky servis [email protected]. Radi vám pomôžeme a preveríme aktuálny stav objednávky. Ospravedlňujeme sa za oneskorenie. S pozdravom, tím Northfinder

Zboží je na cestě déle než týden

Reakce obchodu Northfinder.cz

Milá Bára, ďakujeme za reakciu. Uvedené predpokladané dodacie lehoty sú vo väčšine prípadov splnené, výnimočne sa však môže stať, že sa dodanie oneskorí mimo našej kontroly, napr. kvôli prepravnej spoločnosti. Ospravedlňujeme sa vám za spôsobené nepríjemnosti. Ak by sme vám mohli pomôcť, neváhajte nás kontaktovať. S pozdravom, tím Northfinder

• Zboží bylo rychlé dodano, velikost sedí
    • Popis produktu neodpovídal, zboží jsem obratem vracela. V popisu bylo u bundy větrání v podpaží a bunda jej neměla.

Vratil jsem zimni bundu po vyzkouseni(byla velka). Mezi vyzvednutim a vracenim na zasilkovnu ubehlo cca 20min- dolozeno uctenkou.Reakce obchodu - bunda byla nosena, nema stitek a v kapse byl kapesnik, vse nafocene. (Stitek tam byl a na sobe jsem ji mel 10vterin)Nafotit muzu cokoliv. Je to smejdsky pristup.
    Rozhodne si rozmyslete, zda tady nakoupit! Ja mam jasno.

Kdyz je zbozi obecne mensi nez je zvykem, je potreba to vsude zduraznovat!!!!!! Tricko ve velikosti S je rozhodne XS a L je mensi () M. Mam duvod si myslet, ze to bylo predmetem slevy, ale nikde neuvedeno!

• objednávka vyřízena velmi rychle, zboží velice hezké
    • Rozměry bundy absolutně nesouhlasí s rozměry uváděné ve velikostní tabulce.

Obdržel jsem bundu a byla v díra...myslím si, než to zabalí, tak by měli ten produkt prohlédnout...když jsem volal na telefonu číslo, tak to nikdo nezvedá...

• Ruší objednávku, až když ji urguji. Nekomunikují,nedají nic vědět, jsem velmi zklamaná.

Nespolehlivi.

1 den potvrdenie objednavky, na druhy den : " vasa objednavka bola zrusena!" :-(

Hezké zboží, pěkné střihy, ale vše kazí nekvalitní provedení (u bundy kterou jsem měl špatná podšívka, extrémně propouští výplň - nepoužitelné)

Lyžařská bunda byla moc pěkná,ale absolutně
    neseděla velikost, objednal jsem L, dorazila L,ale odpovídala spíš velikosti S.Vrátil jsem a již neobjednal.

• Neodporucam! Kvalita odpovedajuca slovenskemu vyrobku vyrobenemu v Cine! Velkost L je v skutocnosti XL!