rychlé dodání
Doporučuji.
- Super cena
- Rychla expedice
- Kvalitní zboží, rychlá doprava.
- Rychlé dodání zbozi
Rychlá dodávka objednaného zboží. V případě nevyhovujícího zboží,bezplatná doprava přes zásilkovnu a velmi rychlé vrácení peněz. Zbožií je odpovídající kvality a odpovídá popisu zboží.
Kvalitní oděv, odpovídající velikost, rychlé dodání
- Rychlost dodani
- kvalitni zbozi
vvporadkz
- Rychlost a dobrá cena
Reakce obchodu Northfinder.cz
Děkujeme za skvělé hodnocení! Jsme rádi, že oceňujete poměr kvality a ceny našich produktů. Budeme se snažit přinášet vám i nadále kvalitní výrobky za příznivé ceny. S pozdravem, Northfinder.
Reakce obchodu Northfinder.cz
Děkujeme za vaši reakci, snažíme se všechny objednávky expedovat co nejdříve. Děkujeme za nákup. S pozdravem, Northfinder
- Zboží bylo doručeno do tří dnů, lyžařská bunda a kalhoty jako šité na míru, moc pěkné.
Rychle doručeno, kvalitní zboží, doporučuji
Reakce obchodu Northfinder.cz
Děkujeme za projevenou důvěru. Jsme velmi rádi, že jste s naší značkou, ale také s obchodem a poskytovanými službami spokojeni. Děkujeme za nákup. S pozdravem, Northfinder
Neskutečně rychlé dodání, zboží dorazilo v pořádku, v očekáváné kvalitě, pro případ vrácení i připraven formulář i tomu odpovídá zaslaný obal zásilky. Super.
Reakce obchodu Northfinder.cz
Děkujeme za vaši pozitivní zpětnou vazbu! Velmi nás těší, že jste ocenili rychlost naší dodávky. Snažíme se, aby vaše objednávky byly u vás co nejdříve. Těšíme se na vaši další návštěvu! S pozdravem, Northfinder.
- Skvělá komunikace
- Velká ochota
- Rychlé vyřízení objednávky
Reakce obchodu Northfinder.cz
Děkujeme za vaši reakci, jsme velmi rádi, že jste měli dobrou zkušenost. Děkujeme za nákup. S pozdravem, Northfinder
- Rychlé vyřízení objednávky a doručení zboží.
- Velikost i kvalita zboží odpovídá prezentovanému.
Reakce obchodu Northfinder.cz
Pracujeme s kvalitními materiály a snažíme se zajistit rychlý a kvalitní servis :) Děkujeme za nákup. S pozdravem, Nothfinder
- Vše OK
Reakce obchodu Northfinder.cz
Děkujeme za nákup. Věříme, že budete se zakoupenými produkty spokojeni! S pozdravem, Northfinder.
- Zkoušela jsem poprvé a spokojenost
Reakce obchodu Northfinder.cz
Vše dorazilo v pořádku velikost seděla kvalita dobrá.Určitě ještě něco zakoupíme.
- Velmi příjemné
- Velice odolná
- Spoustu kapes
- Odvětrávání se plně zapíná
Reakce obchodu Northfinder.cz
Děkujeme za nákup! Jsme rádi, že se Vám u nás dobře nakupovalo. S pozdravem, Northfinder
Krásné barvy a příjemný materiál.Vše dobře sedí.Doporučuji.Marcela
Reakce obchodu Northfinder.cz
Kvalitní a pěkné lyžařské oblečení za slušnou cenu.