• Rychlé odeslání
    • Kvalita výrobku
    • Odpovídající velikosti

• Rychle dodání

• Nákup proběhl bez jakýchkoliv problémů.

Reakce obchodu Northfinder.cz

Děkujeme za nákup! Jsme rádi, že se Vám u nás dobře nakupovalo. S pozdravem, Northfinder

• Zboží bylo obratem dodáno.

Reakce obchodu Northfinder.cz

Děkujeme za vaši reakci, jsme velmi rádi, že jste měli dobrou zkušenost. Děkujeme za nákup. S pozdravem, Northfinder

Kvalitní zboží z rozumnou cenu.

Reakce obchodu Northfinder.cz

Děkujeme za skvělé hodnocení! Jsme rádi, že oceňujete poměr kvality a ceny našich produktů. Budeme se snažit přinášet vám i nadále kvalitní výrobky za příznivé ceny. S pozdravem, Northfinder.

Objednávám již po několikáté a vždy jsem spokojená - rychlost, komunikace, kvalita výrobků.

Reakce obchodu Northfinder.cz

Pracujeme s kvalitními materiály a snažíme se zajistit rychlý a kvalitní servis :) Děkujeme za nákup. S pozdravem, Nothfinder

Slušné jednání, brzké dodání.

Reakce obchodu Northfinder.cz

Děkujeme za projevenou důvěru. Jsme velmi rádi, že jste s naší značkou, ale také s obchodem a poskytovanými službami spokojeni. Děkujeme za nákup. S pozdravem, Northfinder

Rychlé dodání

Reakce obchodu Northfinder.cz

Děkujeme za projevenou důvěru, vaše spokojenost nás velmi těší! Věříme, že to tak zůstane i do budoucna. Děkujeme za nákup. S pozdravem, Northfinder

• veškeré požadavky byly vyřešeny okamžitě, vše ok
    • naprostá spokojenost s termíny, přístupem, výměnou i vrácením zboží
    • samé výhody, kvalita, sleva, bonusy
    • velmi příjemný design bot a kvalitní provedení

• Rychlost , kvalita, vše jak má být

Reakce obchodu Northfinder.cz

Děkujeme za vaši reakci, snažíme se všechny objednávky expedovat co nejdříve. Děkujeme za nákup. S pozdravem, Northfinder

Výborný obchod

Zatím vždy spokojenost

Reakce obchodu Northfinder.cz

Děkujeme za vaši věrnost a skvělou zpětnou vazbu! Jsme moc rádi, že jste s námi dlouhodobě spokojen(a) a budeme se snažit, aby to tak zůstalo i nadále. Těšíme se na vaši další objednávku! S pozdravem, Northfinder.

Rychlé dodání, dobrý popis velikostí

• Rychle dodani
    • Vse bez problemu

Rychlé dodání.

• Rychlost

Reakce obchodu Northfinder.cz

Děkujeme za vaši pozitivní zpětnou vazbu! Velmi nás těší, že jste ocenili rychlost naší dodávky. Snažíme se, aby vaše objednávky byly u vás co nejdříve, a vážíme si, že jste si toho všimli. Těšíme se na vaši další návštěvu! S pozdravem, Northfinder.

Velice rychlé doručení.

Reakce obchodu Northfinder.cz

Super kvalita za rozumné peníze

• Vše v naprostém pořádku

Reakce obchodu Northfinder.cz

Děkujeme za projevenou důvěru, vaše spokojenost nás velmi těší! Věříme, že to tak zůstane i do budoucna :) Děkujeme za nákup. S pozdravem, Northfinder

• rychlé dodání
    • nic