Rychlé, spolehlivé, dobré ceny.

Dobrý den, paní Simono,

děkujeme za doporučení našeho internetového obchodu. Budeme velmi rádi, pokud nás využijete i k Vašemu dalšímu nákupu. Těší nás, že jste s našimi službami spokojená.

S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ

Velmi dobrá komunikace, rychlé vyřízení a perfektně zabalené zboží

Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz

děkujeme za doporučení našeho internetového obchodu. Budeme velmi rádi, pokud nás využijete i k Vašemu dalšímu nákupu. Těší nás, že jste s našimi službami spokojený.

• Rychlé dodání

Dobrý den, pane Petře,

• rychlé jednání

nic

S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ

Rychlé jednání, i doručení.

• Opravdu rychlé dodání

S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ

V obchodě nakuji každý rok zboží pro zahradu. Doposud jsem velmi
    spokojená. Oceňuji rychlost a dodání zcela v pořádku.

S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ

• Jsem spokojená, zboží se líbí. Už mám květináčů několik. Kvalitně zabaleno k přepravě a to vždy.

Dobrý den, paní Jitko,

• Rychlé dodání zboží

S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ

Neznám žádnou nevýhodu tohoto obchodu.

Dobrý den, pane Františku,

• velmi dobra komunikace
    • dobry sortiment
    • celkove spokojenost

Dobrý den, pane Marku,

• Rychlost dodání a komunikace
    • Balné by se vešlo do hmotnostních a rozměrových limitů, ale bylo rozděleno do dvou balíku i s patřičně zvýšeným poštovným. Alespoň zavolají a domluví se.

Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz

děkujeme za doporučení našeho internetového obchodu. Bohužel došlo k technické chybě a měli jsme na webu uvedenou milnou informaci ohledně váhy dlaždice, po převážení jsme zjistili, že jedna dlaždice váží 2,1 kg a při vašem počtu 16 ks to vychází na 33,6 kg, díky čemuž není možné odeslání balíkem do 30 kg o čemž Vás kolega informoval.
    Omlouváme se za komplikaci a pevně věříme, že při další objednávce bude již všechno v pořádku.

Vstřícná rychlá komunikace.

Ryxhle strucne

• rychlost dodani zbozi

Dobrá cena, dobrá komunikace

• levné
    • Zboží bylo příšerně zabaléné, že mi trvalo 15 minut to rozdělat.
    • Nepřiměřeně mnoho vrstev obalů, které v odpadu zabíraly mnoho místa.
    • Navýšili mi cenu dopravy oproti objednávce o 120 Kč. Přitom, když to minule posílali z jiného obchodu, tak to bylo za běžný tarif.

Reakce obchodu Nonstopstavebniny.cz

děkujeme za doporučení našeho internetového obchodu. Mrzí nás, že jste nebyl spokojený s cenou za dopravu a se zabalením zásilky, ale objednal jste si křehké zboží, které musí být důkladně zabaleno, aby nedošlo při přepravě k jeho poškození a tak je samozřejmě třeba použít více obalového materiálu. Díky křehkosti zboží jsme museli odeslat zboží přes Toptrans, kde je cena dopravy naceněna individuálně, dle váhy a vzdálenosti, o čemž jste byl řádně informován naším operátorem.
    Budeme velmi rádi, pokud nás využijete i k Vašemu dalšímu nákupu a pevně věříme, že při další objednávce bude již všechno v pořádku.

S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ

Zbozi bylo dobře zabaleno.

S pozdravem Vaše NONSTOPSTAVEBNINY.CZ

Skvělý obchod,rychlé dodání,výborná komunikace.Doporučuji.

Dobrý den, paní Zdenko,

• Rychlost