- Nedodali objednané a zaplacené zboží.
V sobotu večer objednán a zaplacen Wobenzym 800 tablet za 3390,- Kč. Objednávka potvrzena. Pak se nic nedělo až ve čtvrtek dopoledne přišel email o stornu z důvodu výpadku produktu.
Jen nechápu, že když je na skladě v okamžiku prodeje, není po objednání výrobek zablokován pro danou objednávku a dozvím se o tom až čtvrtý pracovní den. -
- Objednávka byla vyřízena,zaplacena a tím to všechno i skončilo. Nikdo se mi neozval,nekomunikoval,nikdo nenapsal v jakém stavu objednávka je a kdy se bude doručovat. Až po 4 dnech po objednání jsem tam napsala a zeptala se kde mám svou objednávku s tím, že mi nikdo nedal vědět. Načež mi paní pak napsala,že zboží není skladem a objednávku a proto zboží nemůže být dodáno a pak mi vrátila peníze,teprve po 4 dnech až jsem napsala,to jako nevěděli předtím? Takže kdybych čekala na instrukce i dál tak co? Byla bych bez peněz i zboží? Opravdu velmi negativně hodnotím komunikaci i samotný obchod. Zboží uváděné na jejich stránkách je skladem a když objednáte,tak už skladem není. Jen co pozitivně hodnotím i když pozdě, paní se omluvila
Nenakoupim
- přehledné stránky e-shopu
- zboží skladem není skladem
- hloupé výmluvy pro nedodání až 4 dny (!) po zaplacení objednávky
Bombastické reklamy v televizi - skutečnost zcela jiná..
objednané zboží vincentka 0,7l je možno i nyní objednávat na stránkách lékárny - a uvedeno stále jako skladem !!! -
- penize za storno neprodleně vrátili.
Obchod deklaroval zboží skladem, po týdnu bez komunikace zaplacenou objednávku bez vysvetlení a omluvy zrušil.
Zboží jsem si přišla vyzvednout a lékárna mi ho nebyla schopna vydat, protože jim nešel starý ani nový systém.
- Dobrá cena
- Dlouhá doba dodání.
- Špatná komunikace
Ani po týdnu od objednání a zaplacení zboží nedorazilo.
Již potřetí jsem se dnes snažila objednávku vyzvednout, opět neúspěšně, třikrát v otevírací době, třikrát zavřeno, na telefon se nedovoláte, takže třetí naprosto zbytečná cesta, čas, nafta, raději nakoupím jinde!
Do dnešního dne jsem nic nedostala, nevím tedy jak dlouho mám ještě čekat.
Zboží jsem objednala a zaplatila 11.10. , 12.10. přišlo potvrzení objednávky a od té doby nic. Vitamín C byl "dárek". Raději bych se obešla bez něj a měla zboží, které jsem objednala.
- Obchod vyřizuje objednávky s více než týdenním zpožděním, tabletky balí do ohromných balíků, úplně zbytečně.
Popsáno výše.
- produkty objednány 02.10.2023 dosud nedodáno, lékárna v Táboře na dotaz nereaguje.
Nevýhoda obchodu po týdnu nedostat objednané produkty
Problém s platbou
- Dlouhé vyřízení
- Dlouhá čekací doba produkt jsem objednal do výdejního místa moje lékárna 26.9 vyzvednout jsem si mohl až 2.10
Zboží bylo v pořádku jen dlouhá čekací doba
- U vybrané lékárny (národní tř. Havířov) nebylo upozornění na omezenou provozní dobu, která neodpovídá pracovní době běžného pracujícího. Otevírací doba do 15 hodin je výsměch, takže pokud bych neměla nikoho, kdo by mi zásilku mohl vyzvednout, musela bych si vzít dovolenou!!!
- relativně dlouhá dodací lhůta (2 dny)
- Zatím nevidím výhodou
- Neumí zavalit vše objednané
No uvidíme jak se postaví k rekonstrukci
Moje lékárna dle platebních podmínek by měla přijímat benefitové karty, ale ve skutečnosti to tak není.
Zboží jsem objednal 18.7. s poznámkou: od 21.7. včetně jsem na dovolené mimo HK. Obchod mi přesto doručoval (na výdejní místo) zboží až 21.7. s upomínkou 24.7. a než jsem se vrátil z dovolené, tak bez jakékoliv informace zboží stáhli zpět. Evidentně vůbec nereflektovali moji poznámku.
- Moje objednávka byla ze strany lékárny zrušena, bez vysvětlení.
Zřejme mou objednávku stornovali, jelikož neproběhla platba přes Sodexo předem, kterou jsem zvolila. V lékárně mi pak nebylo umožněno novou objednávku zaplatit benefitní kartou Sodexo.
objednala jsem si vytamíny na 4měsíce ale doba spotřeby je jenom na tři měsíce. takže je vyhodím a vyhodila jsem i peníze
Reakce obchodu MojeLékárna.cz
zkoušela jste zboží reklamovat?
Simona