Oběd ala jsem si mastičky na dobírku a vy jste tvrdili že jsem měla onlaj a hned moje objednávka byla stornována a hotovo a vůbec jste to neřešili
Zboží nebylo doručeno na adresu, ale do lékárny, která je špatně dostupná
Reakce obchodu MojeLékárna.cz
nerozumíme Vašemu negativnímu hodnocení. U objednávky jste vybral dopravu Doručení do lékárny.
Prosíme tedy o upřesnění v čem byl u objednávky problém.
Tým Moje lékárna -
Mejly o přijetí a vyřízení zakázky padají automaticky do spamu.
Reakce obchodu MojeLékárna.cz
děkujeme za upozornění, tuto záležitost prověříme.
- Nedá se zaplatit kartou Pluxee
- Není možné objednané zboží na e-shopu zaplatit na vybrané lékárně
Dobrý den, Huberte,
jak jsme zmínili v reakci na Vaše předchozí hodnocení - platbu benefitní kartou Pluxee nabízíme a platbu na lékárně také.
V této objednávce jste vybral platbu benefitním účtem Benefity. Toto není benefitní účet Pluxee. Pokud chcete platit benefitním účtem Pluxee, tak prosím vyberte Pluxee.
Kontaktujte prosím naši zákaznickou podporu na čísle +420 737 994 450 nebo e-mailu [email protected], ať nemusíme Vaše příští neúspěšné pokusy řešit v dalších negativních hodnoceních.
Tým Moje lékárna -
Objednávku jsem zrušil ,protože nejde u vás zaplatit kartou PLUXEE.
Jiné lékárny to mají zařízené lépe"objednáte na e-shopu a vyzvednete a zaplatíte na vybrané lékarně.Reakce obchodu MojeLékárna.cz
Dobrý den, Huberte,
platbu benefitní kartou Pluxee nabízíme. Platbu na lékárně také.
Kontaktujte prosím naši zákaznickou podporu na čísle +420 737 994 450 nebo e-mailu [email protected] a kolegové Vám s dokončením objednávky rádi pomohou.
Tým Moje lékárna -
Lze platit pouze kartou, nevzali v lékárně hotovost.
Reakce obchodu MojeLékárna.cz
platbu hotovostí na lékárnách neposkytujeme. Při výběru platby máte vysvětleno, že se jedná o platbu kartou při převzetí. Nerozumíme tedy negativnímu hodnocení.
- Dlho čakať
- Strašný servis
- Chybny produkt
- Reklamácie na svoje náklady
- Špatna komunikacie
Úplně strašný servis. Přišel mi chybný produkt a teď ještě musím sama zboží odeslat zpátky, vyplnit reklamaci, tisknout to na vlastní náklady a poslat zpět. Kdo to takhle dělá? Když je to chyba obchodu, mělo by to fungovat jinak! Neodporučuji.
- Už čekám 6dní a e-shop vůbec nekomunikuje,strašné.
Reakce obchodu MojeLékárna.cz
byl jste informován o průběhu objednávky v každém kroku. Vytvoření, odeslání na lékárnu i připravení k vyzvednutí. Až dnes jste si objednávku v lékárně vyzvedl. Je možné, že jste zadal špatný e-mail, každopádně to není chyba na naší straně. Upozornění na vyzvednutí Vám přišlo i formou SMS.
Tým Moje lékárna -
Už jsem jednu recenzi na tuto objednávku psal (objednal jsem 27.9 a ihned uuhradil. Do úterý 2.10. bez zprávy, zda objednávka odchází apod. Musel jsem řešit aktivně sám přes telefonní linku). Doplňuji pouze, že mi zboží bylo dodáno ovšem v opačném poměru. Na faktuře mám 10x Kendamil 3 a 5 x Kendamil 4. Dorazilo mi ovšem 10x Kendamil 4 a 5 x Kendamil 3. Cena je stejná a proto nebudu řešit. Zbytek Kendamilu 3 si koupím jinde.
Jirka \orelReakce obchodu MojeLékárna.cz
01.10. byla Vaše objednávka předána dopravci a byl jste upozorněn e-mailem. Za dodání nesprávného zboží se Vám omlouváme, napište nám prosím na [email protected], kde s Vámi tuto nepříjemnost rádi vyřešíme.
- Zbori v pořádku dorazilo
- Zboží bylo bylo expedováno až po 6pracovních dnech od doručené platby, bez žádného upozornění o možnosti opožděného odeslání, obchod deklaruje 3 dny…
Na zboží z lékárny člověk nechce čekat 6 pracovních dní
Reakce obchodu MojeLékárna.cz
děkujeme za hodnocení. Omlouváme se za opožděné odeslání, koncem měsíce dopravy zdarma jsme měli nadstandartní nápor objednávek - při normálním stavu odesíláme balíček v den objednání.
Tým Moje lékárna -
Obchod mi poslal místo dvou kusů stejných položek jednu správně a jednu jinou.
Reakce obchodu MojeLékárna.cz
velice se omlouváme za komplikace. Prosím kontaktujte nás na e-mailu [email protected], kde s Vámi kolegové tuto záležitost vyřeší.
Tým Moje lékárna -
Nikde nebylo uvedeno, že lékárna v Horní Bříze má celé září otevírací dobu 8-16, na internetu byla uvedena doba od 07:30-17:00. Musel jsem jet do Horní Břízy z Plzně na dvakrát, protože jsem přijel do lékárny v 16:15 a bylo zavřeno.
Reakce obchodu MojeLékárna.cz
omlouváme se za komplikace u Vaši objednávky. Otevírací doba již odpovídá skutečnosti.
Tým Moje lékárna -
zboží po šesti dnech nikde, není se kam podívat, v jaké je objednávka fázi, již zde nikdy nic nekoupím
Reakce obchodu MojeLékárna.cz
omlouváme se, ale u Vaší objednávky vznikla technická chyba, která způsobila zpoždění. Nyní je již objednávka na cestě a můžete ji očekávat v následujících dnech.
Děkujeme za pochopení a přejeme krásný den
- Dlouhá doba dodání
Reakce obchodu MojeLékárna.cz
velice se omlouváme za zpoždění.
- Dlouho čekám na zboží.
Reakce obchodu MojeLékárna.cz
velice se omlouváme za komplikace. Vypadá to, že se nám objednávka zasekla v systému. Situaci prověříme a ozveme se Vám.
- velice spatna komubikace
Obchod si necha zbozi online zaplatit a po zaplaceni Vam zdeli ,ze zbozi nemuze v zadanem mnozstvi dodat. Gbjednavku rozdeli na nekolik casti a jen cast penez vrati zpet na konto. Pokud jsem chtel ja zmenit cast objednavky, tak mi bylo receno, ze to uz neni mozne.
Reakce obchodu MojeLékárna.cz
omlouváme se za komplikace u Vaší objednávky. Pokud si více lidí nakoupí v jednu chvíli stejné zboží, tak se může stát, že se zboží vyprodá. Do již vytvořené objednávky samozřejmě uživatel zasahovat nemůže, každopádně máte vždy možnost objednávku stornovat.
od 12.8. čekám na sms nebo email
- Špatný zákaznický zákaznický servis
Omylem jsem zadala špatnou lékárnu na vyzvednutí, ihned jsem lékárnu upozornila. Bylo mi odepsáno, že se s tím nedá nic dělat. Vzhledem k tomu, že jsem si objednala dva zubní kartáčky, opravdu se mi nevyplatí jet pro ně 100km do Hradce Králové jen kvůli administrativní chybě. Sama jsem musela navrhnout stornování objednávky a objednávku si zadat znovu. Přišlo mi to líto, zvláště pak, když mají na stránkách napsáno: Máme Vás rádi . Lidé, co se mají rádi, umí takové maličkosti vyřešit.❤️.
Reakce obchodu MojeLékárna.cz
omlouváme se za komplikace u Vaší objednávky. Příště nás prosím kontaktujte na našem oficiální telefonním čísle +420 737 994 450 nebo na e-mailu [email protected]. Stornování objednávky jste navrhla správně, bohužel nemůžeme měnit místo vydání po vytvoření objednávky, abychom zamezili případným chybám z naší strany.
Tým Moje lékárna -
Zboží které bylo skladem, jsem objednal a zaplatil 9. 8 . 2024. K dnešnímu dni 14.8. 2024 jsem dostal pouze jednu zprávu, že objednávka byla přijata. Pokoušel jsem se včera dovolat na uvedené telefonní číslo , ale nikdo to opakovaně nezvednul.
Reakce obchodu MojeLékárna.cz
omlouváme se za komplikace u Vaší objednávky. Bohužel nastal technický problém, který je již opraven. Na telefonním čísle +420 737 994 450 jsme vždy aktivní od 8:00 do 15:00 hodiny.
Tým Moje lékárna -
Čekám na zboží již týden a zatím nebylo doručeno, nachází se někde v DEPU Hradec Králové
Tým Moje lékárna