- Výhoda
Reakce obchodu MOJEKOLO.CZ
Děkujeme za Vaše hodnocení a budeme velice rádi, pokud nám zachováte přízeň i nadále.
Tým MOJEKOLO -
Zboží jsem ještě nevyzkoušel, protože je to vánoční dárek pro manželku
- - široký sortiment
- - kvalitní zboží
- - rychlost dodání
- - bezproblémová komunikace
U tohoto obchodníka nakupuji opakovaně k plné spokojenosti. Kdy se rád vracím. Vřele doporučuji.
Reakce obchodu MOJEKOLO.CZ
Děkujeme za Vaše hodnocení a důvěru. Jsme rádi, že jste spokojen a budeme se těšit na Vaši další návštěvu.
Tým MOJEKOLO -
- Profesionální přístup obchodu.
Reakce obchodu MOJEKOLO.CZ
Děkujeme za Vaše hodnocení a důvěru. Jsme rádi, že jste byl spokojen a budeme se těšit na Vaši další návštěvu.
- ok
Tým MOJEKOLO -
Kupovali jsme kolo pro syna a byli jsme spokojeni. Prodejci byli ochotni, vstřícní, vše nám vysvětlili, ukázali, poradili, všechny otázky zodpověděl. Profesionální a vstřícný přístup. Mohu jen doporučit.
Tým MOJEKOLO -
Libil se mi pristup kolegy ve Sterboholich
Tým MOJEKOLO -
Skvělé ceny a rychlá doprava
Tým MOJEKOLO -
Zboží došlo brzy, bez problemů
- Spokojenost s pobočkou v Ostravě
- V místě bydliště
- Ochota personálu
- Rychlé vyřízení
Tým MOJEKOLO -
Objednal jsem špice 2,35 mm a dorazily 2, 0 mm, takže si je můžu narvat do špic...
Reakce obchodu MOJEKOLO.CZ
Omlouváme se za chybu, která pravděpodobně vznikla v našem skladu jelikož v rámci objednávky evidujeme špice 2,35mm. Doručené zboží lze samozřejmě vrátit či vyměnit. V případě dotazů prosím kontaktujte naši infolinku.
Marcel, MOJEKOLO -
- Bezvadné poradenství
- Na prodejně v Pardubicích opravdu vědí co je aktuální trend a moc dobře poradí
- Vstřícnost krásný přístup k zákazníkům
- Rychlé doručení
Tým MOJEKOLO -
Kolo bylo nachystáno do pár hodin a rezervováno po dobu několika dní. Na prodejně jsme vyzkoušeli. Vše proběhlo jak mělo.
- Úžasní prodejci
- Ochota na prodejně Heršpická Brno. Nadšenci, bikeři
Tým MOJEKOLO -
- skvělé prostředí a skvělá komunikace.....
profesionální obchod, jsem moc spokojen...
Tým MOJEKOLO -
- možnost vyzkoušení kola a úhrada na místě
- Komunikace
- Široká nabídka