I kdyz jsem zbozi platil prevodem z uctu na ucet, zbozi mi dorazilo naprosto v poradku za dva dny. Velice obchod chvalim za operativnost a rychlost dodani.
- rychlá komunikace, délka dodání zboží, solidní jednání,
Som spokojny s obchodom
- K mému naprostému překvapení po vší té pochybné komunikaci obchodu a po přečtení diskusí o obchodu na heureka.cz mobil v pořádku dorazil funkční, nepoškozený, prostě kdyby si tu nemístnou komunikaci odpustili, tak by z toho mohl být normální e-shop.
- Obchod zaslal ještě před dodáním zboží výhružný e-mail - připojuji jeho relevantní část níže. Vyhrožování zákazníkům (zvlášť novým) považuji za vysoce nevhodné, uplácení za pozitivní recenze rovněž. Celkově jde o naprosto neetické chování. Následuje tedy text, který jsem dostal od obchodu v době, kdy mobil byl ještě kdoví kde:
- Vážení zákazníci, jsme s Vámi již čtyři roky! Avšak v souvislosti s nekalou konkurencí, kterou v poslední době neustále řešíme, jsme nuceni Vás informovat, že jakékoliv neodůvodněné negativní komentáře, budou předány na policii ČR s IP adresami na prověření. Tímto bychom rádi vypátrali osobu, která má na svědomí předešlé neoprávněné komentáře. Zároveň oznamujeme, že každého kdo přispěje svým pozitivním komentářem odměníme 250Kč zpět na bankovní účet. Jak to funguje ? 1. Po 10 dnech od uskutečnění Vaší objednávky Vám bude doručen email od Heureka.cz ve kterém budete vyzváni k hodnocení Vašeho nákupu. 2. Ujistěte se, že jste vyplnili všechna políčka (pozitivní - negativní, a co je nejdůležitější - krátký vzkaz od sebe ve spodní části hodnocení) 3. Po vložení kladné recenze, která bude viditelná na Heureka.cz nám prosím zašlete zpět e-mail s číslem Vašeho bankovního účtu a číslem objednávky. 4. To je vše ! Jen 2 minutky Vašeho času. Děkujeme, že nám pomáháte.
- Obchod zaslal avízo zásilky, které obsahovalo neplatné číslo a nepravdivou informaci o kurýrní službě (dovezla to nakonec jiná). Poté, co jsem do obchodu odeslal e-mail s tím, že číslo zásilky, které poslali, kurýrní služba na svém webu označuje za neplatné, dorazil následující e-mail:
- Vážený zákazníku,
- zde zasíláme číslo zásilky.
- S pozdravem a přáním příjemného dne
- MobilSmart.cz
- Překopíroval jsem to celé. Je skvělé, že obchod komunikuje, ale v tom e-mailu jakékoliv číslo chybělo - ať už správné či chybné.
- Rychlost,spolehlivost a ochota, ta se dnes mimochodem moc nevidí.
- Nevím o žádné?
Pokud li budu někdy zase kupuvovat další mobil,už vím kde se mám obrátit a vím jistě že budu určitě spokojen.
Super cena!
Všechno OK.
- Rychlost dodání
- Skvělé ceny
- Personál mi vyšel ve všem vstříct
- Takže skvělá komunikace
- škoda, že nemáte žádnou reklamu
Objednal jsem si mobilní telefon Nokia. Objednávka byla do dvou dnů spracovaná a následně mi ji poslali. Takže do 4 dnů od objednání jsem si to vyzvedával na pošte.
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
nejlepší ceny, rychlost dodání, skvělá komunikace
- komunikace, cena zboží
- žádná
- Zboží skladem, rychlá komunikace obchodu
- Bez problemu
- super cena najnizsia na trhu
- neprislo mi prijatie platby ale rovno den dorucenia :)
nákup v pohodě
- rychlost vyřízení objednávky a dodání (velké plus)
- bez výhrad
Obchod doporučuji všem
- Neměl jsem problém, vše ok.
Nakupoval jsem poprvé a bez problému. Zboží přišlo 5tý pracovní den.
Originálně zabaleno, nepoužito. -
- Rychlost dodání
- Bezproblémové placení online a dodání
Velice levný obchod, dodání proběhlo v naprostém pořádku bez problémů. Nenašel jsem žádné nevýhody.
- V zásilce byla nabíječka pro anglický trh,po telefonátu jsem druhý den dostala správnou nabíječku
Velmi dobrý obchod, bezchybná komunikace, Zboží doručeno v krátkém termínu.