• Již podruhé poslané vadné zboží

Ačkoliv jsem postupoval dle návodu, zboží bylo vadné a u každého zbylo půlka ve spreji, která již neměla tlak. V tomto obchodě jsem nakoupil 2x a pokaždé špatné zboží.

Reakce obchodu ML PARTS

2x jste od nás objednal spreje od různých značek. Pro úplné vyprázdnění spreje je nutné dodržet návod. Problém v tlaku může způsobit i okolní teplota. Doporučuji projit teplotní závislost fyzikálních veličin - roztažnost. Možná si tím sám zjistíte příčinu.

Pokud budete mít s našimi produkty i nadále problém, napište reklamaci na [email protected] nebo zavolejte na naši telefonní linku.

MLPARTS czech s.r.o.

• Nespravne obrazky na netu, bylo pripraveno jine zbozi nez jsem ocekaval.

Panuje tam zmatek a panika.

Reakce obchodu ML PARTS

za komplikaci s kulovým čepem RUVILLE se omlouváme. Díl opravdu neodpovídal skutečnosti. Jedná se o výrobce, který již na trhu není (přejmenování na značku FAG). Z toho důvodu jsme již značku z nabídky vyřadili úplně. Nabídnuta byla možnost přeobjednání na jiného výrobce.

MLPARTS.cz

objednal jsem zboží,které mělo být skladem,po týdenním mlčení na můj dotaz přišla informace,že objednávka se vyřizuje.

Reakce obchodu ML PARTS

Vaše zadní světlo VALEO bylo poslední kus na skladě, který nám pro Vás výrobce připravil do objednávky. Při nachystání na prodejně náš skladník zjistil jeho zničení. Z toho důvodu se Vám objednávka nenachystala. Za neinformovanost se omlouváme. Budu osobně řešit pochybení na naší pobočce v Brně.

Děkuji za pochopení,
    S pozdravem, Martin Loukota

Podle webu zboží skladem, reálnem nebylo. Absence komunikace o stavu objednávky a zmatek ve stavu objednávky ze strany dodavatele.

Reakce obchodu ML PARTS

omlouváme se, položku těsnění v hodnotě 2 Kč nám výrobce ELRING zasílá bez balení. Aktuálně již máme řešení ve změně naskladnění do naší firmy. Dále již tyto problém v nedohledání tohoto velmi drobného materiálu by neměli nastávat. Děkujeme za pochopení.

• Velmi dobré ceny
    • Přehled e-shopu

Věc kterou jsem objednával měli psanou skladem ale druhý den mě informovaly že zboží už nemají.
    Objednávku jsem tedy zrušil...

nevhodné na moje auto

Reakce obchodu ML PARTS

stěrače je nutné vybírat podle typu vozidla. Po vybrání můžete ještě na každém stěrači vidět znázornění přichycení. Tohle je i u Vašeho zakoupeného typu. Pokud jste vybral produkt špatně, není problém vrátit.

MLPARTS czech s.r.o.

• Výborné ceny
    • Obchod poslal sms že je objednávka připravena k odběru a ona byla jen část. To stejné zákaznice přede mnou. Máte v tom pěkný nepořádek.

Ceny v podstatě bezkonkurenční ale ta komunikace se zákazníkem nic moc.

Reakce obchodu ML PARTS

omlouváme se, v rámci probíhajících 2 týdnů zpětně probíhala kompletní přestavba naší prodejny, která bude v našem areálu otevřena od poloviny srpna. Způsobilo to i drobné problémy v skladování objednávek prodejny. Pevně věříme že tento krok bude dále našimi zákazníky vnímán pozitivně.

S pozdravem,
    Martin Loukota - MLPARTS czech s.r.o.

• Dobré ceny, dobrý výběr, přehledný e-shop
    • Dlouhé dodací lhůty

Pokud na zboží spěcháte, objednejte jinde.
    Zboží co bylo skladem jsem objednal v neděli s domněním, že jej v pondělí odešlou a v úterý mi přijde - jako je zvykem ve většině e-shopů. Zboží však odeslali až v úterý večer, takže PPL jej začalo přepravovat až ve středu a přišlo mi až ve čtvrtek.

• Aretace motoru je smejd a nefunguje, je nutna velka uprava pilnikem. Nemelo by byt vubec prodavano.

Reakce obchodu ML PARTS

pokud jste měl problém s daným produktem, stačí se dotázat na způsob použití naší technické podpory, případně produkt reklamovat před zásahem pilníkem. Takový produkt pak nemůžeme vzít zpět a výrobce reklamaci neuzná. Děkujeme za pochopení.

Martin Loukota - MLPARTS.cz

• Pokud je psáno "Skladem" není skladem, tak jako uvádějí ostatní

Na e-shopu bylo uvedeno "Skladem", proto jsem poslal objednávku a když mi po několika hodinách nepřišla výzva k odběru, dotázal jsem se telefonicky, zda si mohu zboží vyzvednout během půl hodiny. Paní mi arogantním tónem vysvětlila, že když je psáno "Skladem" neznamená to skladem na prodejně, ale u dodavatele, což znamená k odběru následující den. Bohužel už nebyl prostor objednat jinde a díl jsem nutně potřeboval.
    Považuji nastavení dostupnosti zboží v e-shopu za podvodné a i vzhledem k tónu operátorky na telefonické lince doporučuji nakupovat jinde!

Objednal jsem 3 stěrače, z toho 2 poslali špatně (jiný typ).

Reakce obchodu ML PARTS

pokud Vám některý ze stěračů nepasoval, stačí vrátit u nás na prodejně kde jste zboží přebíral zpět a zkonzultovat správný typ stěrače - typ uchycení.

Martin Loukota - MLPARTS.cz

• Velmi arogantní, nepříjemný pán který mi předával objednávku..

Nízké ceny. Jen trošku slušného chování ze strany "prodejce" by nevadilo. . .

Reakce obchodu ML PARTS

za kolegu se omlouváme, bude řešeno s daným prodejcem řešeno individuálně.

Martin Loukota - MLPARTS.cz

Když banka společnosti v neděli večer okamžitě zpracuje přijetí platby, tak v pondělí Vás nikdo o ničem neinformuje. Po dotazu v pondělí Vám odpoví, že objednávky z víkendu oni vyřizují v úterý. A když Vás v úterý o ničem neinformují, tak se ve středu ráno po dotazu dozvíte, že zboží bylo právě expedováno. Avšak informaci o předání dopravci dostanete ještě až za dalších cca 15 minut. Asi nějaký brněnský přístup v lázeňském tempu. Zboží tak dostanete výrazně zpožděně oproti tomu co jste očekávali a co je jinde standardem.
    Hodnotil jsem přístup a službu firmy. Nikoli zboží. To mají jistě stejné kvality jako jiní.

Reakce obchodu ML PARTS

za zdržení objednávky na expedici se omlouváme. Zásobování bylo v posledních týdnech nástupem COVID situace pro všechny naše interní přepravce mezi sklady autodílů náročné. Docházelo ke zdržením na hranicích do ČR a výpadku některých zásobovacích tras. Aktuálně se vracíme do normálního režimu. Od 15. 6. pro naše zákazníky chystáme oproti předchozí situaci posílení a expedici již ve dvousměnném provozu naší firmy. Dojde tak ke zrychlení vyřízení celého procesu. Děkujeme za pochopení.

Martin Loukota - MLPARTS.cz

• Na webu nabízí zboží,které reálně ani nemají a pošlou vám to, co ani nepotřebujete,jako náhradu.

Tomuto obchodu-e-shopu se vyhněte obloukem. Ušetříte své nervy,ztracený čas a provolané peníze.

Reakce obchodu ML PARTS

na Vaše jméno evidujeme pouze jednu objednávku, která byla expedována kompletní bez jakékoliv změny. Pokud některý z dílů neodpovídá Vašim představám, kontaktujte nás na email [email protected]. Děkujeme.

Martin Loukota - MLPARTS.cz

Zboží nekvalitní,absolutně k nepotřebě.
    Vztekem jsem rozšlapal.
    Divím se,že takové zboží může vůbec někdo prodávat.
    Kdyby jsem věděl co mě pošlou,tak jsem peníze které jsem za to hodil do popelnice,raději věnoval na charitu.

Reakce obchodu ML PARTS

v objednávce vidím objednané plastové podběhy předních kol. V takovémto bychom stáhli zpět od klienta zboží a řešili problém přímo s výrobcem a Vám na zboží vystavili dobropis. Omlouváme se, aktuálně není již co řešit vzhledem ke zničení zboží při montáži.

• cena

Konfigurátor k ničemu. Polovina zboží které zakoupíte nesedí na váš automobil a musíte ho vyměňovat a zase řešit jestli je to díl pro Vaše auto. Lepší koupit origo. a neztrácet čas. Píšou skladem, ale sladem nemají skoro nic.

Reakce obchodu ML PARTS

na webu používáme katalog TecDoc, tak jako všechny firmy s autodíly v ČR. Pokud si nejste jistý svým výběrem specifického dílu, stačí napsat nebo zavolat na naší linku. Díl podle VIN ověříme.

• nereagují na nedostatky

Reakce obchodu ML PARTS

na Váš dotaz zaslaný na email vidím odpověď odeslanou. Nyní do Vašeho emailu přepošlu znovu.

MLPARTS.cz

• Komunikace a termín dodání.

Ačkoliv píšou skladem tak zboží dorazilo až za týden.

Reakce obchodu ML PARTS

Vaše objednávka z pátku večera byla zpracována u nás v pondělí. Normálně svoz probíhá na přepravce následující den (úterý). Zde ale došlo k jednomu dni zdržení a expedovalo se až ve středu. Za komplikaci se omlouváme.

Aktuálně pracujeme na systému a rozšíření svozů. Po opadnutí karantény bude rychlost odeslání ve většině případů ještě daný den v případě objednání zboží do 12:00h. Děkujeme a pevně věříme, že změna pro Vás bude přínosem.

Martin Loukota - MLPARTS.cz

Prvni nakup v poradku,druhy nakup zaplacen prevodem a po tydnu od prijeti objednavky zbozi ktere bylo skladem jeste neni ani predane dopravci

Reakce obchodu ML PARTS

omlouvám se za zdržení expedice. Odeslání blokovala platba za zboží. Banka nám Vaši platbu připsala do systému bez variabilního symbolu. Nyní v bankovním výpisu opraveno a zboží bude expedováno. Problém s expedicí jsme hlášený od Vás zatím neměli.

Martin Loukota - MLPARTS .cz

• Uměle navyšují cenu za dopravu