- Čerpadlo za 20.000 s poruchou a nefunkční!!
Reakce obchodu ML PARTS
Vaše reklamace na vysokotlaké čerpadlo byla přijata 1 pracovní den zpět. Nyní bylo odesláno k výrobci a čekáme na jejich vyjádření. Mrzí nás vzniklá situace ale z pozice prodejce nedokážeme ovlivnit výrobu nebo následnou realizaci montáže. Nyní pro Vás zaurgujeme řešení výrobce a jejich řešení. Děkujeme za pochopení.
- Rychlost dodání
- Konektor na obrázku i s piny a přišel bez nich.
Objednaná nabijecka,přišla jiná než nabízeli i prez to ze jsem v poznamce upozornoval ze mam zajem o stary typ jen.Podana reklamace,vyplněný reklamační formulář a tyden ticho po pěšině.Svoz si neobjednali u kurýrní služby a po vyhruzkach ČOI reagovali jen že jestli svoz nepřijel,že mám sám řešit s přepravní službou.
Po této zkušenosti bych tento obchod už znovu nevyužil...Reakce obchodu ML PARTS
postup vrácení nebo i reklamace je u nás dnes velmi snadný. Vše jde řešit přes online formulář na webu včetně objednání přepravy zdarma v případě reklamace.
V případě, kdy si klient neví rady, rádi pomůžeme ale výhružky ČOI bez řešení nikam nevedou.
MLPARTS czech s.r.o. -
- MLBOX a možnost vyzvednutí mimo pracovní dobu
- Termíny doručení (osobního vyzvednutí) uvedené u položek ve skutečnosti neplatí
- Telefon uvedený na webu hlásí od 17:30, že voláte mimo pracovní dobu i přesto, že je na webu uvedená pracovní doba do 18:30
MLPARTS se pyšní na webu termíny doručení. Objednal jsem ve čtvrtek položky, u kterých (podotýkám všech) byl napsáno skladem a doručení do MLBOX od 17:hod. následujícího dne. Potřeboval jsem rozvody a ty udělat o víkendu, proto jsem za příplatek 29Kč zvolil, abych mohl vyzvednou v sobotu ráno a namontoval. Ale zboží v pátek od 17hod. nebylo připraveno, co je horší, že se prodejce ani neobtěžuje napsat zprávu, že to nebude, dovolat se nedalo, nikdo vám zpátky nezavolá. Jelikož jsem jel v pondělí na služební cestu na celý týden, tak jsem musel řešit někoho jiného, kdo zboží vyzvedne, protože MLBOX je na dva dny, pak se objednávka stornuje a to by do mého návratu zase nevydrželo. Když voláte, tak se nedovoláte, protože telefon říká, že voláte mimo pracovní dobu (i když to není pravda). Takže příplatek za MLBOX zbytečný, mohl jsem poslat osobu, co mi díly vyzvedávala klidně ke konkrurenci MOTORA kousek od MLPARTS, která měla díly levnější a když bych věděl, že nebudou díly na čas, ale volil MLPARTS jsem MLBOX právě kvůli výhodě vyzvednutí o víkendu, která se ale díky tomu nedostavila.
Reakce obchodu ML PARTS
velmi se omlouváme, u Vaší objednávky nastala lidská chyba, kdy kolega chybně označil jednu z Vašich položek za dostupnou (Aretace rozvodů VAG - VW, Audi, Škoda, Seat 1.4, 1.6 16v - QUATROS QS10360) chybným přegenerováním ceníku na eshop. Tato položka k nám dorazila od výrobce do 24 hodin od Vaší objednávky a objednávka vyřízena s jednodenním zpoždění. Tento proces je již u nás dnes automatizovaný a k chybě nedojde.
Naše call centrum je Vám k dispozici každý pracovní den od 8:30 do 17:30. Prodejna má jinou otvírací dobu 7:00 - 18:30h. Z toho důvodu jste se po pracovní době call centra nemohl dovolat a není běžně ani odpovídáno na emaily. V pracovní době se Vašim požadavkům věnujeme neodkladně.
Děkujeme za pochopení.
MLPARTS czech s.r.o. -
- PLACENÍ DOPRAVY DLE CHYBY VAŠÍCH ZAMĚSTNANCU!!!
NAŚEL JSEM DÍL KTERÝ SEDEL, ALE JSEM LAIK TAK JSEM SE Z VAŠÍ "ODBORNICI" PRO JISTOTU PORADIL PO TEL. ASI 10 MIN HOVOR , ONA MNE UJISTILA A VYBRALA JINÝ DLE VIN AUTA TAK JSEM TO OBJEDNAL A ZAPLATIL, PRO JISTOTU Č.2 JSEM NAPSAL K VÁM DOTAZ JETLI JSEM TO SPRÁVNE OBJEDNAL OPĚT DLE VIN AUTA MNE ODEPSAL DRUHÝ VAŠ "ODBORNÍK" A POTVRDIL PRVNÍ "OBORNICI"! NO A TEˇ´D MUSÍM BALIT POSÍLAT VRACET A HLAVNE DÍKY VAŠÍ CHYBĚ PLATIT DALŠÍ DOPRAVU!!! U VÁS POPRVÉ A NAPOSLED!!!!!!!!!
Reakce obchodu ML PARTS
u Vašeho auta vycházíme z katalogu výrobce vozidla VOLVO - přihlášení do Vašeho vozu podle VIN, kde máme zaplacenou licenci. Pokud i přes ověření kompatibility díl neopovídá, pošlete díl zpět. Může se to stát, kdy přímo sám výrobce vozidla do svého katalogu pro Vaše VIN vnese chybu.
Proces vrácení máme snadný a v případě pochybení na naší straně zdarma. Stačí napsat do poznámky do formuláře Váš případ aby mohlo vratkové oddělení u nás zpracovat.
MLPARTS czech s.r.o. -
- Neprofesionální, arogantní personál (obchodník)
- Podmínky vracení zboží v rozporu s platnou legislativou
Zákazník není na prvním místě
Nikdy více,zboží nešlo po 14 dnech vrátit.Napupoval jsem zde docela často ale po téhle zkušenosti už nikdy
V úterý jsem objednal, zboží mělo být dodáno v pátek. Na víkend jsem auto potřeboval, a ne se na něj dívat na zvedáku. Dnes je úterý a zboží stále nikde, ikdyž teď už je mi to jedno, odjel jsem na dovolenou vypůjčeným autem.
Reakce obchodu ML PARTS
tracking přepravce Zásilkovna nyní odeslán na Váš email. S přepravcem již řešeno, stav zásilky u přepravce "na cestě" by měl být během dnes opraven na "připraveno k odběru".
- špatný díl
Presto ze jsem poslal v objednávce VIN kód svého vozidla došla mi soucastka která nepasuje a chybí v ní vnitřek.
Objednané zboží za 3362 Kč sice přišlo, ale není kompletní tudíž je k ničemu.
Kvalita objednaných součástek do auta byla velice nízká, jedna (1) součástka byla větší než všechny (5) ostatní (Sada těsnění, vstřikovací tryska Dr.Motor Automotive DRM01206S). Jak můžete poslat 6 kusů stejného dílu, a přesto nekontrolovat, co posíláte. Místo toho pošlete 5 stejných a 1 jinou.
- Dobré ceny a rozsáhlý sortiment
- Klamavé až lživé termíny dodání.
- Dva dny než zásilku předali dopravci.
Reakce obchodu ML PARTS
omlouváme se za pozdější doručení přepravcem PPL na Vaše výdejní místo. Z naší strany prodejce bylo vše, tak jak deklarujeme. O tomto stavu jsme Vás i notifikovali. Vaše objednávka byla vytvořena ve státní svátek 1. 5. 2024 ve 20:50h. 2. 5. 2024 v 16:46h jsme objednávku předali přepravci PPL, kde je standardem doručení zboží do druhého dne. Ve Vašem případu tomu opravdu tak nebylo a přisuzujeme to vysokému vytížení právě v tomto období, kdy státní svátek způsobí nápor na pracovní dni. Za přepravce PPL se Vám omlouváme. Kvalitu všech přepravců monitorujeme a obecně dnes s nabízenými přepravci DPD, PPL, GEIS, které máme na výběr v košíku našeho eshopu nemáme obecně problémy.
- nekompletní zásilka
Bohužel tentokrát nemůžeme pochválit, zboží dorazilo nekompletní po dotazu jak hodlají záležitost řešit žádná odezva, pouze zaslali na email fakturu. Zboží bylo až moc pečlivě zabalené což se zjistilo v zápetí, krabice totiž byli poničené a potrhané, navíc u jednoho tlumiče chyběla matice bez které nejde jeho montáž provést.
Reakce obchodu ML PARTS
omlouváme se, náš sklad nekontroluje obsah krabic dodaných od výrobce, pokud k tomu nemá důvodu.
Chybějící matici na tlumiči pérování s Vámi již řešíme přes email.
MLPARTS.cz -
Zkoušeli jste si někdy v Obuvi boty? Řekli vám, že jste je tím zkoušením zničili a musíte si je vzít?
V ML PARTS vám to tak řeknou. -
- Objednaný 4 položky dodáno 5 .Tím pádem i cena navýšena oproti objednávce
Reakce obchodu ML PARTS
Vaše objednávka při expedici byla rozdělena z důvodu váhového limitu přepravce na 2 balíky. Více info na email.
- Dobré ceny
- Nesrovnalosti na skladě
- Nedostatečný customer servis, v případě, že vznikne chyba na straně dodavatele
Jsem dlouhodobý zákazník u ML Parts, avšak co se mi stalo včera mírně snížilo mou oblíbenost Vašeho e-shopu - ještě nedávno bych na vás nedal dopustit. Při poslední objednávce jsem si objednával olej do haldexu, olej do diferenciálu, žhavící svíčky a aditiva. Balík jsem vyzvedl, začali jsme na autě pracovat, vypustili oleje a následně jsem rozbalil balíček, kde měly být věci k výměně. Viděl jsem 2 láhve, říkám ok super, nicméně po bližším prozkoumání jsem zjistil, že namísto drahého Haldex oleje za 1800 Kč, tam byla chladící kapalina G12 EVO... Auto na zvedáku, 16h na hodinkách, tak co teď? Zkontaktoval jsem vaši podporu, tam mi bylo řečeno, že se nic nedá udělat, ať pošlu co chci vrátit zpátky, avšak kdo zaplatí mé náklady na to, že jsem si v ten den musel sehnat předražené Oleje jinde, čas mechaniku -- tím, že skladník udělá chybu to nekončí, co kdybych si olej měnil sám a nevědomky dal g12 do haldexu (kdybych tedy věřil vaši odbornosti).
Překvapilo mně, že se sám musím doprošovat nějakého customer servisu ve formě voucheru, slevy, výhod -- to snad musí být jistota u tak velkého e-shopu.. Věřím, že se v tomto polepšíte.
Věřím, že pro vás můj případ bude bodem k zavedení lepšího naskladňování a kvalitnějšího customer supportu -- my za to nemůžeme, tak očekáváme něco navíc.
Díky Macháček -
Zakoupena i spojka klimakompresoru inzerovaná pro Fiat Tipo 1.6 Multijet kombi za cca 1700,- Kč. Při montáži zjištěna její nepoužitelnost pro tento typ vozu. Reklamováno osobně na prodejně v Brně dne 17.4. 2024, bezúspěšně.
Již nikdy nebudeme u této firmy objednávat a své negativní zkušenosti o přístupu firmy k zákazníkovi si rozhodně nenecháme pro sebe.Reakce obchodu ML PARTS
vrácení zboží je možné v původním stavu. Pokud dojde ke zničení montáží, zboží již není možné vrátit jako nový díl ale pouze reklamovat.
Reklamace je ve Vašem případě neoprávněná. Při montáži dílu nebyla dodržena kompatibilita s kompresorem ve Vašem autě. Konkrétní spojka je určena pouze pro kompresory DELPHI CVC viz. upozornění v popisu i u nás na webu.
Negativní zkušenost nás mrzí. Příště doporučujeme v případě nejasností se obrátit na naši technickou podporu na emailu [email protected].
Děkujeme za pochopení,
MLPARTS czech s.r.o.
Martin Loukota -
Na stránkách zboží skladem, ale bohuzel ve skutecnosti zbozi vyprodano. Ale komunikace obchodu rychlá a vrácení peněz také.
Tri objednavky po sobe - vzdy poskozene prodavane zbozi (nahr.dil) 1x sklenenka xenon,2x skleple odtrhy svicek,tak ze spalily civky - nedoporucuji,registrace zruseno nikdy vice.
Reakce obchodu ML PARTS
přes víkend jsme od Vás přijali několik dlouhých emailů s problémem, který nastal. Ten jsme v co nejkratší době řešili společně jak s techniky od výrobce svíček tak i s našim nezávislým technikem a oba dospěli ke stejnému závěru, který znáte.
Opravdu jsme nikdy nikomu nedoporučily montovat svíčky v 9 hodin večer na parkovišti u Lídlu i přes to, že před 20 roky u vozidel typu Škoda Favorit zvládlo 5ti leté dítě tak jak jste nám psal.
Dnes výrobce striktně vyžaduje následující body dodržet: montáž na studeném motoru, dotažení svíčky momentovým klíčem na předepsanou normu.
MLPARTS czech s.r.o. -
- rychlé dodání na výdejní místo
- špatná dostupnost pobočky v Brně
Mají dynamické naceňování věcí. Takže pokud si věc prohlížíte častěji, tak zdraží. To nemám rád. Musíte několik hodin čekat než to zas naběhne dolů. Jiná IP nepomůže.
Reakce obchodu ML PARTS
nepomohla Vám IP adresa protože funkci kterou popisujete na webu nasazenou nemáme. Došlo pouze k vyprodání zboží z hlavního skladu, systém automaticky doplní z alternativního a přepočítá cenu. Nastalo ale následně doskladnění zboží na hlavním skladu a z toho důvodu opětovné snížení cen. Dále může docházet na webu ke změnám cen i v rámci kurzu EUR. Tento vývoj je z naší strany naprosto neovlivnitelný. Děkujeme za pochopení.
MLPARTS czech s.r.o.