Dobrý den,na zboží jsem čekala šest pracovních dnů,takže se vrátím k ALFA.FIT kde balíček přijde za tři dny hezký den.
Hezký den, vážený zákazníku,
děkujeme za Vaší recenzi.
Vaši objednávku jsem zkontroloval. Zjistila jsem, že jsme Vaši objednávku odeslali se zpožděním 2 pracovní dny oproti termínu avizovaném při nákupu, za což se moc omlouváme.
K většímu zdržení došlo na cestě k Vám v dopravě - dopravci jsme předali na svoz 16/11 a zásilka byla připravena k vyzvednutí dne 21/11 a 22/11 vydána.
Vzniklé komplikace nás velmi mrzí. Věříme, že při příští objednávce vše proběhne v pořádku.
Petr -
- 9. den po potvrzení přijetí objednávky a platby žádná informace o odeslání zboží
Hezký den, vážená zákaznice,
Velice nás mrzí, že se nám nepodařilo dodržet termín dodání, který jsme u objednávky uváděli.
Snažíme se vždy zajistit co nejrychlejší a nejpřesnější doručení všech našich zásilek, ale bohužel občas mohou nastat nečekané události, které mohou způsobit zpoždění. Chtěl bych Vás ujistit, že se jednalo o ojedinělou situaci, která se již nebude opakovat.
Za komplikace se Vám omlouváme. Pevně doufám, že nám v budoucnu dáte ještě šanci.
Petr -
Po 6 dnech nebyla objednávka stále doručena i přes to, že byl produkt skladem a měl být doručen do 2 dnů.
Eshop nereaguje na emailové dotazy. Raději se mu vyhněte.Reakce obchodu MJ - Krása a zdraví
Hezký den, vážený zákazníku,
děkujeme Vám za hodnocení našeho obchodu. Vážíme si každé recenze, která je pro nás vždy motivací pro zlepšování našich služeb.
Rád bych se Vám omluvil především za to, že jste na doručení čekal déle, než jsme předpokládali. Ujišťuji Vás, že se nejedná o náš standard.
Na emailový dotaz jsme reagovali se zpožděním, omlouváme se. Zdržení dodávky v přepravě řešíme s dopravcem - Zásilkovna, Vaše objednávka byla předána k lokalizaci, pevně věřím, že podaří doručit co nejdříve. Budeme Vám informovat jakmile budeme mít nové informace.
Na zkvalitnění našich služeb neustále pracujeme a proto pevně věřím, že s námi budete mít do budoucna jen pozitivní zkušenosti a to ve všech ohledech.
Krásný a pohodový den za tým mj-krasazdravi.cz přeje
Petr -
- Nabízí zboží, které nejsou schopni v rozumném časovém měřítku doručit
Hezký den, vážená zákaznice,
velmi nás mrzí, že nákup u nás neproběhl dle Vašich představ.
Omlouváme se za nastalé zpoždění, což je situace, která není v souladu s našimi obvyklými standardy.
Naším cílem je poskytovat Vám nejen kvalitní produkty, ale také vynikající zákaznický servis.
Snažíme se neustále zlepšovat naše služby a učit se z každé zpětné vazby, abychom zajistili pozitivní zkušenosti našich zákazníků.
I proto pevně věřím, že Váš příští nákup se obejde bez zdražení k Vaší 100% spokojenosti.
- Prilis dlha dodacia doba
- Slaba komunikacia zo strany predajca
Reakce obchodu MJ - Krása a zdraví
Hezký den, vážený zákazníku.
velmi nás mrzí, že Vám zboží nebylo doručeno ve slíbený termín. Kolegyně Vás informovala o posunutí termínu dodání emailem. Omlouváme se ještě jednou za zdržení.
Věřím, že příště bude opět objednávka vyřízena rychlostí blesku.
Petr -
z mé strany došlo k omylu ve výběru části zboží, možnost vracení=neochota a vymýšlení absurdních podmínek
Hezký den, vážený zákazníku,
děkujeme za Vaší recenzi.
Vaši objednávku jsem prověřil a nezjistil pochybení. Váš požadavek byl zaevidován v našem on-line systému https://www.mj-krasazdravi.cz/vraceni-a-reklamace/
Požádali jsme Vám o doplnění pokladů (fotografie), na doplnění pokladů od Vás jsme čekali déle, ale nakonec se vše podařilo. Následně jsem Vám obratem nabídli zpětnou dopravu pro vrácení zboží - nyní je produkt na cestě k nám.
Nedorozumění vzniklo v bodě, že jste do případu doplnila informace, že Vám byl doručen špatný produkt, ale po dalším prověření jsme zjistili, že jste jste si omylem objednala jiné zboží než jste zamýšlela.
Věřím, že příště bude objednávka vyřízena k Vaší spokojenosti.
Petr -
- 1. Nedodrželi termín odeslání.
- 2. Zaslali položku s prošlou záruční lhůtou.
- 3. Komunikace žádná.
Odeslali objednávku až 4. den po objednání, pravděpodobně některé nabízené zboží shánějí až po objednání. Některé zboží jim naopak leží ladem, proto do odeslané objednávky vložili prošlé zboží s cílem vzdáleného zákazníka napálit. Na velmi zdvořilý emailový dotaz ohledně opožděně objednávky vůbec nereagovali, na emailovou reklamaci zaslaného prošlého zboží také vůbec nereagovali. Varují před tímto eshopem.
děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu.
Vaši objednávku jsem důkladně prověřil a zjistil zpoždění 1 den na expedici oproti termínu avizovanému při realizaci objednávky. Omlouváme se za zdržením, které bylo způsobeno silným provozem na expedici.
Dále máme k objednávce založenu on-line reklamaci na 1 produkt. V rámci reklamace jsme Vám vše vysvětlili - není zde naše pochybení, pravděpodobně došlo ale k nedorozumění nebo nepovšimnutí - jde o objednávku s 20 položkami a 1 produkt z objednávky jsme prodávali za sníženou cenu, označené jako výprodej a přímo v názvu se označení data minimální trvanlivost - vše najdete na eshopu a také v potvrzení objednávky.
Pokud o produkt zájem mít nebudete, tak v založeném případu nastavíme vratku produktu a vše vyřešíme.
V případě, že byste měl jakýkoliv dotaz, neváhejte se obrátit na náš zákaznický servis.
- rychlé doručení
- malé praktické balení s aplikační kuličkou
- Vůně opravdu nemá delší výdrž než 15 minut na pokožce
Přišlo mi zboží s datem spotřeby měsíce v kterém jsem objednala….reklamaci jsem udělala, nikdo se nebyl schopný ozvat…příště si raději připlatím a objednám jinde
Hezký den, vážená zákaznice,
velmi nás mrzí, že nákup u nás neproběhl dle Vašich představ.
Po Vaší stížnosti jsme založili případ on-line reklamace a nabídli Vám vyřešení situace - omlouváme se, že naše reakce nebyla obratem jak je běžné.
Věřím, že Vám nabízené řešení bude vyhovovat a dáte ještě šanci při příštím nákupu
Petr -
od potvrzení obědnavky , žadná komunikace za celý týden po objednání. zboží nedorazilo...
Hezký den, vážený zákazníku,
velmi nás mrzí, že Vám zboží nebylo doručeno ve slíbený termín.
Jakmile jsme zjistili, že jedna z položek nám nebude dodána včas, kolegyně Vás informovala o posunutí termínu dodání emailem - potvrdila Vám zde odesílání v pondělí 23/10.
Věříme, že při příští objednávce vše proběhne v pořádku.
- Doruceno o 1 den pozdeji, zadne reakce na email
děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu.
Omlouváme se, že v důsledku silného provozu na expedici po víkendu a dřívějšího svozu od Zásilkovny byl termín expedice posunut o 1 den.
Termíny, které se uvádíme na eshopu nejsou garantované, ale nejpravděpodobnější varianta, tak je to také uvedeno v popisu termínu.
V případě, že je 100 % nutné termín dodržet, tak je lepší se obrátit na zákaznický servis, který vše pohlídá.
Dopravci také nenabízí garanci dodání do druhého dne, z dlouhodobého hlediska doručují zásilka do druhého dne z 98%.
Věřím, že nám dáte ještě šanci a při příštím nákupu proběhne vše rychlostí blesku.
Petr -
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
Zboží (Colenter) bylo bohužel po expiraci 1,5 měsíce.
Jinak vše v e-shopu fungovalo perfektně.Reakce obchodu MJ - Krása a zdraví
Hezký den, vážená zákaznice,
Vše jsem prověřil a nezjistil žádné pochybení - objednala jste produkt z výprodeje Colenter LD 120 kapslí – je zde omezena minimální trvanlivost do 31.07.2023 (DMT: 31.07.2023) , produkt je řádně označen a prodávám za sníženou cenu. Nemusíte mít žádné obavy o bezpečnost produktu - více informací se dočtete zde: https://www.mj-krasazdravi.cz/blog/datum-minimalni-trvanlivosti/
V případě zájmu můžeme produkty bezplatně vrátit - stačí zadat vratku v našem on-line systému: https://www.mj-krasazdravi.cz/vraceni-a-reklamace/
Věříme, že příště s nákupem u nás budete 100% spokojená.
Petr -
- Zakoupila jsem také dvou balení Colenter LD a bohužel jsem zjistila, že má prošlou lhůtu! U bezlepkové směsi na chleba je recept z 500g chleba ale pytlík obsahuje 750 g. Proč tedy neudělají balení po kile nebo půl kile, nechápu!
22.8.jsem objednala 4 výrobky ale vy se tady zmiňujete jen o 3 výrobcích. Čtvrtý byl doplněk stravy na imunitu Colenter LD má 2 měsíce prošlou lhůtu. Jak je to možné, že to nikdo nekontroloval?
Hezký den, vážená zákaznice,
Ohledně produktu Adveni Bezlepková směs na chlebové a tmavé pečivo BREADS & BAGUETTES 750 g - děkujeme za zpětnou vazbu, kterou předáváme výrobci jak tip na vylepšení.
Věříme, že příště s nákupem u nás budete 100% spokojená.
Petr -
Objednané zboží jsem zatím nedostal.Velmi špatná volba výběru Zásilkony.
Bez možnosti zvolit jinou ,než Vámi vybranou.Reakce obchodu MJ - Krása a zdraví
Hezký den, vážený zákazníku,
děkujeme za hodnocení našeho obchodu.
Vše jsem důkladně prověřil a nezjistil pochybení. Náš eshop používá pro výběr výdejního místa widget od Zásilkovny, na který máme od zákazníků velmi dobrou zpětnou vazbu z pohledu uživatelské přívětivosti a funkčnosti.
Vaše objednávka je od 24/08 připravena k výdeji na vybraném výdejním místě.
Vaše spokojenost a bezproblémový průběh nákupu jsou pro nás klíčové, a proto nás velmi mrzí, že jste měl problémy při výběru požadované pobočky.
V případě, že byste měla jakýkoliv dotaz i během vytvářen objednávky, tak se neváhejte obrátit na náš zákaznický servis.
- Žádná
- Podvodníci!
První nákup a taky poslední. Je polovina Srpna a zboží co mi dodali má trvanlivost do září takže můžu skoro všechno vyhodit. Fakt moc děkuju! Podvodníci co se snaží ze zákazníků dělat hlupáky, dejte si na ně pozor, podle recenzí nejsem první, kdo má tenhle problém. Prodávají schválně věci na hranici trvanlivosti.
Hezký den, vážená zákaznice,
velmi nás mrzí, že jste s nákupem u nás nebyla spokojená.
Vše jsem důkladně prověřil a zjistil, že 2 produkty co máte v objednávce byly z důvodu blížícího se data spotřeby (do 30. 09. 2023) prodávány za sníženou cenu, ale nebylo zde omezení trvanlivosti řádně vyznačeno, což je naše pochybení za které se omlouváme.
Po Vaší stížnosti jsme obratem založili případ on-line reklamace a nabídli Vám vyřešení situace. Zatím od Vás nemáme žádnou jinou reakci než recenzi zde.
Věřím, že nám dáte ještě šanci a při příštím nákupu proběhne vše v pořádku.
- Ceny
- Přehledný eshop
- Velký výběr
- Doba expedice
Objednávala jsem produkt, který dle eshopu byl na skladě. Objednala jsem 15.8. a přišel pouze email s nejpravděpodobnějším datem expedice, a to 21.8. Recenzi píšu 22.8. a žádný email nepřišel, takže kde je má zaplacená objednávka nevím.
Hezký den, vážená zákaznice,
děkujeme za hodnocení našeho obchodu.
O delším termínu dodání jste byla informována emailem. Bohužel došlo ke zdržení o další den oproti avizovanému termínu a objednávka byla odeslána dne 22.8.
Věřím, že nám dáte ještě šanci, při příštím nákupu proběhne vše v pořádku a objednávka bude doručena rychlostí blesku
Petr -
nabízí zboží a když zaplatíte, chtějí vám poslat jiné.
divný obchod ?Reakce obchodu MJ - Krása a zdraví
děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu.
Vše jsem prověřil a nenašel žádné pochybení na naší straně.
Vidím, že jste si objednal produkt AurisClean ušní kapky 15 ml přes Marketplace Heureka.cz a následně jste přes ně také objednávku stornoval. Dle toho co vidím, tak došlo zřejmě k omylu při výběru produktu. Na eshopu máme u produktu vše uvedeno správně.
V případě, že byste měla jakýkoliv dotaz, neváhejte se obrátit na náš zákaznický servis.
Petr -
- Zakoupené zboží bylo těsně před koncem data spotřeby a některé dokonce prošlé
Hezký den, vážený zákazníku,
děkujeme Vám za hodnocení. Každého hodnocení si velmi vážíme a pro spokojenost našich zákazníku se vždy snažíme udělat maximum. Je mi líto, že jste měl s nákupem u nás negativní zkušenost.
Vše jsem důkladně prověřil a zjistil, že u 2 tyčinek z objednávky byla blížící se doba minimální trvanlivosti. Za toto zboží jsme Vám v rámci kompenzace vystavili slevový kupón
Věříme, že příště vše proběhne lépe a s nákupem u nás budete spokojený. Děláme pro to maximum.
Petr -
neadekvatni dlouha dodaci lhuta, neodpovidajici objednavce
Hezký den, ověřený zákazníku,
děkujeme za hodnocení našeho obchodu. Velmi nás však mrzí, že jste s rychlostí vyřízení objednávky nebyl spokojený.
O delším termínu dodání jste byla informován emailem, zároveň jsme Vám jako omluvu do objednávky přidali dárek.
Jakmile jsme zjistili, že jedna z položek nám nebude dodána včas, kolegyně Vás kontaktovala.
Věříme, že při příští objednávce vše proběhne v pořádku.
Petr