• Výhodné ceny
    • Komunikace
    • Stavy skladu neodpovídají realitě

Komunikace ze strany obchodu je k pláči. Objednaný produkt měl být dostupný do dvou dnů. Dnes je to devátý den od objednávky a zatím nic nedorazilo a ani se neobtěžovali napsat, že se doručení zpozdí. Psala jsem tedy dotaz já, jak to s doručením vypadá a bylo mi řečeno, že bude odesláno druhý den tj. dnes a nic odesláno nebylo. Je 22.00hod a žádné avízo o odeslání objednávky nebo od dopravce nedorazilo. Namísto toho mi psali po čtyřech dnech od objednání, že druhý produkt v objednávce nemají skladem (v době objednání se ukazoval být skladem) a že buď jej dodají za 14 dní anebo nabídli náhradu. Pokud tedy na objednávku spechate, ušetřete si nervy a nakupte jinde. Tady to jsou slibotechny. Já jen doufám, že se zboží vůbec dočkáme.

Hezký den, ověřený zákazníku,

děkujeme za Vaše hodnocení i když je negativní. Mrzí nás nedodržený čas doručení.

Jakmile jsme zjistili, že jedna z položek nám nebude dodána včas, kolegyně Vás hned kontaktovala emailem s nabídkou alternativy. Dnes jste nedostupnou položku z objednávky odebraly a nahradili alternativou.

Mrzí mě, že se nepodařilo předat dopravci již dnes, v systému ale vidím, že objednávka je na balení a bude předána dopravci zítra.

Věříme, že další nákup proběhne v pořádku a bez prodlení.

Petr

Jde asi o předprodej, protože trvalo týden než zboží dorazilo. Docela těžká práce zabalit a odeslat. Pokud vím poštovné není zdarma, kdyby bylo tak to chápu. Děkuji, tady už nakupovat už nebudu. Rychlost není jejich silná stránka. A tímto ostatní varuji.

Hezký den, Davide,

velice se omlouváme za zpoždění při doručení Vaší objednávky.

Objednávka byla vytvořena 13.1.2025 21:12:41 a odeslána 16.1.2025 14:25:11

Situace vznikla v důsledku zvýšeného počtu objednávek, což bohužel ovlivnilo standardní dobu expedice. Neustále pracujeme na zlepšení našich služeb, aby k podobným situacím v budoucnu nedocházelo.

Děkujeme za pochopení a trpělivost.

Věřím, že při příštím nákupu proběhne vše rychlostí blesku.

• Velmi krátká expirace

Hezký den, Helo,

děkuji za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu.

V systému vidím, že je z naší strany vše v pořádku - objednala jste produkty z výprodeje s blížící se minimální trvanlivostí, který byl řádně označený a prodávaný se slevou.

Pokud o zboží nemáte zájem, můžete jej bezplatně vrátit - https://www.mj-krasazdravi.cz/vraceni-a-reklamace/

V případě jakéhokoliv dotazu se na mě neváhejte obrátit.

Petr

Hodnotit není co, zásilka zatím nebyla doručena

Hezký den, vážený zákazníku,

děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu.

velmi nás mrzí, že Vám balík byl balík doručen se zpožděním. Balík od nás z logistiky odešel včas, ale dle sledování došlo ke zdržení na straně dopravce. Odeslali jsme 14.1. a dopravce ho doručil 17. 01.

Informovala jste mne, že o balík již dále zájem nemáte.
    Nemusíte ho tedy přebírat, pokud by ho dopravce dohledal.

Věřím, že při příštím nákupu proběhne vše ve 100% pořádku.

Petr

Zboží mi přišlo rozbité , část šťávy se vylila

Hezký den Viky,

děkujeme za Vaší recenzi.

velmi mě mrzí, že Vám zboží nepřišlo v pořádku. Prosím o založení on-line reklamace https://www.mj-krasazdravi.cz/vraceni-a-reklamace/

Situaci rádi vyřešíme k Vaší spokojenosti.

Krásný den za tým mj-krasazdravi.cz přeje

Petr

• Nedoporučuji, jen slibují dodání a i po osmi dnech nebylo zboží označené skladem doručeno, odpověď na můj emailový dotaz byl že bude ještě ten den doručeno, nestalo se tak!

Hezký den, vážený zákazníku,

děkujeme za Vaši recenzi.

velice se omlouváme za zpoždění při doručení Vaší objednávky. Situace vznikla v důsledku zvýšeného počtu objednávek, což bohužel ovlivnilo standardní dobu expedice.

Děkujeme za pochopení a trpělivost.

Věřím, že při příštím nákupu proběhne vše rychlostí blesku.

Petr

Objednala jsem Medicol a zaplatila, ale žádnou zpětnou informací o dodání jsem nedostala.

Hezký den, ověřený zákazníku,

děkujeme za hodnocení našeho obchodu.

O delším termínu dodání jste byla informována již při vytváření objednávky. Avšak dodavatel nám nedodal zboží včas, o tom jsme Vás informovali a odeslali Vaši objednávku se zpožděním za což jsme se Vám omluvili.

Věřím, že při příštím případném nákupu proběhne vše v pořádku.

Petr

Dlouhá čekací doba zboží nedošlo

Dobrý den, vážená zákaznice,

již při vytváření objednávky jste byla upozorněna na delší termín dodání - eshop byl uzavřen přes vánoční svátky, s tímto termínem jste při uzavřením objednávky souhlasila.

Objednávka byla odeslána v avizovaném termínu.

Petr

Zboží nedorazilo a zatím žádná reakce ze strany obchodníka.

Dobrý den, vážená zákaznice,

Objednávka byla odeslána v avizovaném termínu.

Petr

• Prislo 7.rozbitych sklenicek visniveho punce a obal nebyl poskozen,byly poskozeny sklenicky a krabicka prosakla. A obchod se k tomu stavi negativne. Kdyz vrchni obal byl neposkozen muselo se to stat pri baleni.

Hezký den, vážená zákaznice,

děkujeme za Vaši recenzi.

Situace nás velmi mrzí. Vaší objednávku jsme důkladně prověřili, a dle kamerových záznamů byla objednávka zabaleny důkladně. Z tohoto důvodu jsme Vás požádali o podání reklamace u dopravce, který by Vám měl škodu kompenzovat, bohužel dopravce reklamaci neuznal.

Viděl jsem, že se s Vámi již kolegyně domluvila a zařídila pro Vás zaslání nového zboží.

Věřím, že nám dáte ještě šanci a při příštím nákupu proběhne vše v pořádku.

Zbozi doruceno poskozene

Hezký den, Zdeňku,

děkujeme za Vaší recenzi.

Situace nás velmi mrzí. I přes kvalitní zabalení zásilky se může stát, že dojde k poškození produktu v balíčku během přepravy - došlo k poškození sklenice medu, i přes jeho ochranu nafukovacím pouzdrem.

Vaši reklamaci evidujeme - budeme posílat nový produkt.

V případě jakéhokoliv dotazu nás neváhejte kontaktovat.

• Trvalo dlouho doručení

Hezký den, vážený zákazníku,

děkujeme za Vaše hodnocení, i když je negativní.

Omlouváme se za zdržení, které nastalo při vychystání Vaší objednávky, kvůli chybějícímu zboží. Zásilky se vždy snažíme vychystat co nejdříve to je možné.

Děkujeme Vám za pochopení a pevně věříme, že Váš další nákup proběhne k Vaší spokojenosti.

• žádné
    • Místo doručení objednávky bylo změněno, vzhledem k pracovní době nejsem schopna objednávku převzít

Vaše negativní zkušenost nás velmi mrzí.

Ověřili jsme a nezjistili pochybení - Vaše objednávka byla odeslána na uvedenou adresu, vše můžete nají v automaticky vygenerovaném potvrzení objednávky.

Pevně věřím, že příště vše proběhne v pořádku a dle Vašich představ.

Petr

• Dlouhá doba dodání,nevím kdy přijde zboží

Hezký den, vážený zákazníku,

mrzí nás, že Vám stále objednávka nebyla doručena.

U Vaší objednávky došlo k neočekávanému zdržení, a to z důvodu vyššího počtu objednávek. Na Vaší objednávce však stále usilovně pracujeme. Uděláme maximum pro to, aby byla objednávka co nejdříve u Vás. Prosíme však ještě o strpení.

Pevně věřím, že příště vše proběhne v pořádku a dle Vašich představ.

Petr

• Pred tydnem mi bylo napsano ze balicek zasilaji(Balikovnou) a do ted nemam info ani od eshopu a ani balikovna balicek neprijala
    • Nemam penize ani zbozi
    • Eshop neodepisuje na maily

Vaše negativní zkušenost nás velmi mrzí.

Ke zdržení Vaší objednávky došlo z důvodu čekání na jednu z položek, kterou bylo nutné objednat. Za držení, které tímto nastalo, se Vám omlouváme. Vaše objednávka byla doručena se zpoždění.

Zákaznické podpora odpovídá na emaily obratem, stejně tak jste obdržela odpověď i Vy.

Pevně věřím, že doručení Vašich budoucích objednávek proběhne již bez komplikací a dle Vašich představ.

Petr

Zboží stále více nedorazilo!

Reakce obchodu MJ - Krása a zdraví

mrzí nás, že Vám byla objednávka doručena se zpožděním.

U Vaší objednávky došlo k neočekávanému zdržení, jelikož jsme čekali na naskladnění jedné z položek.

• Velmi dlouhá doba doručení 12. 11 objednáno, 26. 11 doručeno

Hezký den, vážený zákazníku,

mrzí nás Vaše negativní zkušenost.

Po ověření se Vám tímto velice omlouváme za zpoždění objednávky, které nastalo kvůli vyššímu počtu objednávek a také za komplikace, které tímto nastaly.

Děkujeme za pochopení a věříme, že Váš další nákup proběhne bez prodlení.

Petr

Zboží zatím nedorazilo, stale čekám.

Hezký den, Moniko,

Vaše negativní zkušenost nás velmi mrzí.

Zdržení u vychystání Vaší objednávky nastalo kvůli vyššímu počtu požadavků. Za zdržení, které tímto nastalo se Vám omlouváme.

Děkujeme za pochopení a věříme, že doručení příští zásilky proběhne rychlostí blesku.

Petr

Zboží ještě nedorazilo,nemůžu hodnotit.

Vaše negativní zkušenost nás velmi mrzí.

Věříme, že další nákup proběhne v pořádku.

• Zbozi po tydnu nedoruceno

Tyden po objednavce a zaplaceni zbozi stale nemam, prestoze bylo oznaceno “skladem”. Takze skladem nebylo, obvykly trik prodejcu.. Radoby omluvny email “mame toho moc” nic neresi, ani sdeleni terminu doruceni. Mezitim problem s dorucenim, jelikoz Abox je plny, takze se hleda nahradni misto doruceni. Problemy, problemy, problemy..

Vaše negativní zkušenost nás velmi mrzí.

Zdržení u vychystání Vaší objednávky nastalo kvůli vyššímu počtu požadavků. Za zdržení a komplikace, které tímto nastaly, se Vám omlouváme a věříme, že doručení příští objednávky proběhne již v pořádku.