• Dlouhá dodací lhůta

Hezký den, vážený zákazníku,

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Vaše negativní zkušenost ohledně doby doručení Vaší objednávky nás velice mrzí.

Za tuto nepříjemnost se Vám velmi omlouváme. Ke zdržení došlo kvůli komplikacím během stěhování do nového expedičního skladu.

Pevně věřím, že vyřízení Vašich budoucích objednávek proběhne již bez komplikací a dle Vašich představ. Děkuji Vám za pochopení.

Dlouhá doručovací doba

Hezký den, vážený zákazníku,

děkujeme Vám za hodnocení našeho obchodu. Vážíme si každé recenze, která je pro nás vždy motivací pro zlepšování našich služeb.

Vaše negativní zkušenost ohledně doby doručení Vaší objednávky nás velice mrzí. Vše jsem prověřil a nezjistil pochybení - vaše objednávka byla odeslána dne 25/07 na základě Vaší žádosti v poznámce u objednávky, kde požadujete neodesílat dříve.

Petr

• Zboží objednané před týdnem stále nedorazilo. Obchod nekomunikuje.

Více než před týdnem jsem zde objednala zboží, které mi stále nebylo doručeno/zasláno. Na můj email s žádostí o stavu objednávky eshop nereagoval. Bohužel nákup zde nemohu doporučit.

Hezký den Veroniko,

děkujeme za hodnocení našeho eshopu.

Mrzí mě, že se u Vámi objednaného produktu došlo ke změně dostupnosti a nebylo tak možné Vaší objednávku expedovat v termínu avizovaném během objednávky.

O posunutí termínu expedice jsme Vás informovali emailem, tak stejně na Váš dnešní emailový dotaz kolegyně za zákaznické podpory odpověděla s tím, že budeme odesílat zítra a součástí objednávky bude dárek jako omluvu za zdržení.

Věříme, že při příští objednávce vše proběhne v pořádku. V případě jakéhokoliv dotazu nás neváhejte kontaktovat.

Petr

• Příliš dlouhá doba dodání zboží

Píší doručení do 2 dnů ale skutečnost tomu neodpovídala....

Hezký den, vážený zákazníku,

Mrzí mě, že se u Vámi objednaného produktu došlo ke změně dostupnosti a nebylo tak možné Vaší objednávku expedovat v termínu, který Vám eshopu ukazoval během objednávky.

Změna termínu odeslání byla způsobena technickými problémy spojenými se stěhováním skladu. O zdržení jsme Vás informovali emailem. Chápeme, že tento odklad dodání produktu pro Vás mohl být nepříjemný.

Pevně věřím, že vyřízení Vašich budoucích objednávek proběhne již dle Vašich představ.

• Dlouhé dodací lhůty

děkuji za Vaši recenzi.

Vaše negativní zkušenost ohledně delší doby dodání Vaší objednávky nás velmi mrzí. Ke zdržení došlo kvůli technickým problémům spojeným se stěhováním skladu.

Stěhování proběhlo z důvodů poskytovat našich zákazníkům rychlejší a kvalitnější služby.

Petr

• Objednané zboží nebylo skladem a obchod nepovažoval za nutné mě uvědomit. Až jsem se začala zajímat já sama. Objednavku jsem zrušila a zadala vrácení peněz. Zatím se obchod neozval a peníze nemám.

Hezký den, paní Houdková,

nastalá situace nás velmi mrzí.

Vše jsem důkladně prověřil a zjistil, že u Vaší objednávky došlo ke zdržení z důvodu vyprodání 1 produktu z objednávky (bohužel jsme nedostali od výrobce zavčas přesné informace).

Došlo k vyprodání a ukončení výroby u 1 produktu z objednávky na základě tohoto zjištění jsme obratem nabídly produkt, který je plnohodnotnou náhradou produktu (přímý nástupce) z objednávky.

Na základě této nabídky jste včera večer poslala email, že chcete objednávku stornovat. Vaši žádost kolegyně zpracovala dnes ráno v 8:32 a zařídila storno a vrácení peněz za objednávku.

Věřím, že nám v budoucnu dáte ještě šanci a vše proběhne dle Vašich představ.

V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit.

Krásný den Vám za tým mj-krasazdravi.cz přeje

Petr

Čekám víc než týden na dodání zboží. Chtěla jsem použít na dovolené, bohužel zítra odjíždím a zboží dosud nedorazilo.

děkujeme za hodnocení našeho eshopu.

Nastalé zdržení nás velmi mrzí. Vaší objednávku jsem prověřil a zjistil, že došlo ke zdržení u jedné položky z Vaší objednávky oproti avizované termínu odeslání.

Kolegyně ze zákaznické podpory se Vámi již domluvila na řešení, které Vám vyhovuje.

Ještě jednou se Vám omlouváme.

Věřím, že při příštím případném nákupu proběhne vše ve 100% pořádku.

Petr

• Zboží jsem potřebovala na dovolenou pro malého syna.Zboži jsem objednala v úterý 18.6. a do našeho odjezdu nebylo doručeno(23.6.).Info o doručení jsem obdržela až v pondělí 24.6.,když už jsme byli na dovolené. Ve stejný den 18.6. jsem objednávala i z jiných internetových obchodů a zboží mi bez problémů dorazilo do pátku.Dodací doba v dnešní době velmi dlouhá (přitom zboží bylo skladem),proto bych internetový obchod nedoporučila,a už ani já v budoucnu nevyužiji.
    • Dlouhá délka dodací lhůty

Zboží jsem potřebovala na dovolenou pro malého syna.Zboži jsem objednala v úterý 18.6. a do našeho odjezdu nebylo doruče (23.6.).Info o doručení jsem obdržela až v pondělí 24.6.,když už jsme byli na dovolené. Ve stejný den 18.6. jsem objednávala i z jiných internetových obchodů a zboží mi bez problémů dorazilo do pátku.Dodací doba v dnešní době velmi dlouhá (přitom zboží bylo skladem),proto bych internetový obchod nedoporučila a už ani já v budoucnu nevyužiji.

Hezký den, paní Matějková,

děkujeme za hodnocení našeho obchodu. Velice nás mrzí, že jste nebyla spokojená s dodací lhůtou.

Vše jsem prověřil a zjistil, že u nás došlo k opoždění o 1 den, bohužel k dalšímu zdržení o 1 den došlo u dopravce (Zásilkovna) - dopravce doručuje běžně (z 98%) do druhého pracovního den, ale bylo doručeno s 1 denním zpožděním po víkendu (o víkendu doručování neprobíhá).

Věříme, že při příští objednávce vše proběhne v pořádku.

pomalé

Hezký den, pane Skalický,

děkujeme za hodnocení našeho obchodu. Velice nás mrzí, že Vaše poslední objednávka nebyla doručena tak rychle, jak byste předpokládal.

Rozumíme, že jste měl očekávání týkající se rychlosti doručení a je nám velice líto, že jsme tato očekávání nedokázali splnit.

Rychlost doručení je pro nás důležitá a snažíme se zajistit co nejrychlejší doručení všech objednávek. Bohužel, existují okolnosti, které mohou ovlivnit dodací termín a v některých případech bohužel nemůžeme zásilku doručit hned druhý den.

Neustále se tak snažíme zlepšovat naše procesy a minimalizovat podobné situace.

Věříme, že při příští objednávce vše proběhne v pořádku.

Petr

• u vyrobku neuvadi slozeni
    • nektere vyrobky obsahuji potencialne nebezpecne latky

Hezký den, vážený zákazníku,

Mrzí mě, že jste nebyl zcela spokojený se značením produktů. Na eshopu uvádíme co nejvíce informací, které pravidelně aktualizujeme. Zákazníci nás dlouhodobě chválí za kompletní a přehledné popisy produktů.

Budeme rádi za konkrétní zpětnou vazbu emailem nebo telefonicky, ihned se tím budeme zabývat.

Petr

Zboží jsem objednávala před 10 dny a zatím nedorazilo. Sice jsem před týdnem k balíčku ještě něco přiobjednala, ale ani mi nikdo nedal vědět, že se zboží pozdrží. A to jsem platila předem a ne malou částku. Musela jsem se sama telefonicky informovat.

Hezký den, paní Hakenová,

děkujeme za hodnocení našeho obchodu. Mrzí nás, že došlo ke zpoždění Vaší objednávky. Ke zdržení došlo kvůli navýšení objednávky, jak Vám také telefonicky vysvětlila kolegyně.

• Dlouhá dodací lhůta.

Přestože u produktů je informace: "Je skladem, dodání 1 den", v mém případě dodání trvalo celý týden.

Hezký den, pane Martine,

Mrzí mě, že jste nebyl zcela spokojený s termínem doručení Vaší objednávky. Každou objednávku se snažíme doručit jak nejrychleji je to možné.

Petr

• inzerujeta ořechy ze sklizně v ČR ale jsou z dovozu.

Nelíbí se mi, že uvádíte nepravdivé informace a tím lákáte zákazníky.

děkujeme za hodnocení našeho eshopu.

Vaší objednávku jsem prověřil - v objednávce máte produkt Nature Park Vlašské ořechy 1000 g - https://www.mj-krasazdravi.cz/nature-park-vlasske-orechy-1000-g/ u tohoto produktu uvádíme jako zemi původu Ukrajinu, stejně tak je vše uvedeno na obalu produktu. Vlašské ořechy českého původu v nabídce nemáme, ale máme v hledáčku kvalitní vlašské ořechy ze Slovenska.

Na našem eshopu si zakládáme na přesných a podrobných informacích.

Pokud došlo k omylu během nákupu můžete využít našich online služeb výměnu či vrácení produktů - https://www.mj-krasazdravi.cz/vraceni-a-reklamace/

• Špatná komunikace!
    • Nespolehlivost v dodání zaplaceného zboží!

Hezký den, vážený pane Dresslere,

Mrzí nás, že došlo ke zpoždění Vaší objednávky a že jste nebyl řádně informován o zdržení.

Rychlost doručení je pro nás důležitá a snažíme se zajistit co nejrychlejší doručení všech objednávek. Bohužel v některých případech může dojít ke komplikacím na skladě, či při samotné přepravě objednávky.

Chtěl bych Vás ujistit, že se jednalo o výjimečnou záležitost a věřím, že vyřízení Vaší další objednávky proběhne v pořádku.

Petr

• Po týdnu zboží stále nedorazilo

Po týdnu zboží stále nedorazilo, po urgování prý odešlou další pracovní den. Uvidíme jestli zboží dorazí.

Dobrý den, vážený zákazníku,

děkujeme za hodnocení našeho obchodu.

velmi nás mrzí, že Vám zboží nebylo doručeno ve slíbený termín. Kolega Vás informoval o delším termínu dodání.
    Vaši objednávku budeme odesílat v pondělí 22/04, do objednávky jsem Vám jako omluvu za zdržení doplnili pěkný dárek.

Petr

Objednáno minulou středu, peníze odeslány ten den a komunikace žádná.

Dobrý den, vážený zákazníku,

Děkujeme Vám za zpětnou vazbu,

již při vytváření objednávky jste byla upozorněna na delší termín dodání. Avšak dodavatel nám nedodal zboží včas a došlo ke zdržení o 1 den oproti termínu avizovanému při vytváření objednávky. Jako omluvu jsme Vám do objednávky přidali dárek. Vaše objednávka byla dnes předána dopravci pro doručení zítra na vybrané výdejní místo Balíkovny.

Vzniklé komplikace nás velmi mrzí. Věříme, že při příští objednávce vše proběhne ve 100% pořádku.

Petr

Totalni spam ze strany obchodu po emailech!! Az jsem nemela chut nic vyzvedavat. Obtezujici. Toto bylo poprve a naposledy diky tem x desitkam emailu.

Dorazil mi dřív tento hodnotící dotazník než mé zboží

Hezký den, vážená zákaznice,

Vše jsem prověřil a zjistil, že ke zdržení došlo na cestě během přepravy. Objednávka byla odeslána v předem avizovaném termínu.

Dle sledování zásilky vidím, že u zásilka je poslední pohyb dne 19/03 - kontaktovali jsme dopravce pro nápravu situace.

Je mi líto, ale doručení zásilky není přímo v naší moci.

V případě, že by se situace při příštím nákupu opakovala neprodleně nás prosím kontaktujte.

Věřím, že při příštím nákupu proběhne vše v pořádku.

Petr

Naprosté zklamání, obchod v žádném případě nemohu doporučit. Objednané zboží mělo dorazit do úterý, ve čtvrtek bylo na můj dotaz slíbeno, že bude v pátek určitě k vyzvednutí, teď je neděle večer a objednávku stále nemám. Chtěla jsem využít zvýhodněné ceny, ale skutečně se to nevyplatilo. Příště už zde určitě nakupovat nebudu.

Hezký den, vážená zákaznice,

Kolegyně telefonicky se s Vámi spojila omluvila se a vše vysvětlila.

Vaše objednávka byla v termínu odeslána na kamennou prodejnu, ale zde kvůli chybě obsluhy nebyla objednávka na příjmována - fyzicky zde byla ale Vy jste informace o uložení neobdržela.

Věřím, že při příštím nákupu proběhne vše v 100% pořádku.

Zboží zaplaceno a téměř 2 týdny a ani žádná zpráva

Hezký den, vážená zákaznice,

Termín dodání byl z naší strany nebyl dodržen za což se velmi omlouvám.

Předpokládaný termín dodání Vaší zásilky byl nově stanoven na 15.3.2023, v tento den byl také balíček doručen na Vámi zvolenou adresu. O novém termínu jsme Vám informovali emailem.

V případě zájmu se neváhejte obrátit na náš zákaznický servis, jsme tu pro Vás.