- Úžasná komunikace. Bleskové dodání. Vše na jedničku. Moc doporučuji všem
Úžasná komunikace. Bleskové dodání. Vše na jedničku. Moc doporučuji všem
- Vinikající komunikace, včasné dodání, vše bez problémů
Tato firma funguje, tak jak by to mělo ve světě obchodu být. Profesionální a vstřícný přístup, výborná komunikace. Zboží dorazilo před termínem a v naprostém pořádku, pečlivě zabalené. Na 100% tento obchod doporučuji, což se jiných říci nedá.
- obsáhlá nabídka
- pekné zboží
- hned posílají
- český obchod
Koupil jsem dceři postel, matraci a komodu. Všechno v pořádku. Doporučuju.
I jsem to zvládl sám složit a to moc nešroubuju. -
- velký výběr zboží
- slušná cena
- rychlost
Velmi rychlé dodání. S pořízeným dětským nábytkem jsem spokojená a mohu doporučit. Cením si i kvalitního zabalení.
- Rýchlosť dodania
- Obyčajný lacný poľský šunt
Akože za tú cenu som čakal niečo viac, ale nájdite si najlacnejšie drevené dosky a to vám príde. Obyčajný lacný poľský šmejd, žiadny masív, obchod predpokladám iba dropshipper.
Kupoval som posteľ Asher, keby som vedel objednám si priamo z Poľska.
A kvôli vám som musel zrezat z druhého madraca, keďže 10cm bolo navyše. -
- Velký výběr zboží
- Dobrá komunikace a snaha vyřešit vzniklý problém
- Skvělá cena
- Dobrá kvalita postele i matrace
- Chtělo by to přehlednější informační e-maily
Naprostá spokojenost. Na e-shopu jsme vybrali, snadno objednali a do pár dnů měli doma. Infolinka bez problémů poradila, kde se zásilka nachází. Postel vypadá velice dobře. Matraci jsme brali levnější a je také překvapivě dobrá.
Jedinou výtku bych měl k informačním e-mailům. Chtělo by je to udělat přehlednější - je tam až moc informací. Jinak naprosto super. -
Postýlka za 3600, každej díl uloupnute i 2cm dýhy, lišty odlepene,řekl bych že výroba že zmetků,tohle nemohlo ani v pl projít kontrolou kvality.
- Kvalita
- Vyber
- Za me minus doprava ze i nad 2000 treba se porad hradi doprava
- Komunikace s obchodem v pořádku
- Polský nábytek
- Nekvalitní dýhovaní
- Každá deska s drobnými oděrkami
- Křivé navrtání děr
- Obrázky pouze lepené - ne tištěné, jak píší v info o výrobku
- Při montáži hrozí rovnou poškození výrobku
- Za tu cenu bych raději volila nákup nábytku odjinud a polepy si udělala sama
- Pod polepem jsou bublinky a nerovnosti a ořez polepu nerovný
- Rychlost dodání
- Kvalita zpracování
Objednali jsme odsud spoustu vybavení do dětského pokoje. Výbavička pro miminko (zavinovačky, mantinely..) posloužila skvěle.
Z postýlky jsme nadšeni, betelná konstrukce, kvalitní zpracování.
Komunikace bez problému, dodáno do 3 prac. dnů.
Určitě můžu doporučit. -
Objednával som nábytok do detskej izby, každá jedna časť je poškodená, nekvalitné dosky, dyhovanie sa zlupuje, diery sú obsekané, zistil som podľa návodu že sa jedná o poľský nábytok ktorého skutočná cena je 70€ za komodu v bielej farbe, v obchode ju majú za 166€ a jediné v čom sa líši je že má polepy na dvierkach a šuplíkoch, ešte aj pod tými polepmi je špina, prach tým pádom niesu pekne hladké ale s bublinkami. Dúfam že Európska únia zavedie zákon že sa bude musieť uvádzať kto je výrobca a v akej krajine sa to vyrobilo, lebo toto je iba predaj poľského nábytku cez SK, CZ stránky za SK, CZ ceny. Preto sa čudujem za tie pozitívne recenzie keď tam je všetok nábytok rovnaký len sa menia polepy aspoň čo sa týka detského nábytku.
- Dodání dle uvedených informací
- Kvalitně zabalené zboží
Dodržena doba dodání 14dni, tak jak bylo uvedeno, nebo zboží nebylo skladem.
Zboží přijelo kvalitně zabalené a to dvě matrace , dva polštáře, chránič matrace a ještě nějaké doplňky.
Veliká spokojenost s obchodem a mohu jen doporučit. -
Odporúčané, s výnimkou oneskoreného dodania
- skvělý sortiment, jsem moc spokojen
- dobré ceny
- sortiment
Obchod doporučuji, skvělý servis, dobré ceny. Nemůžu nic vytknout.
- Vše v pořádku.
- Skvělá komunikace
- Rýchle dodanie
- Široká ponuka
- Horšia komunikácia
Objednali sme dve postele pre deti dodanie bolo rýchle v priebehu týždňa.
Jedena posteľ bola dodaná neúplná ale nakoniec sa to vyriešilo a posielaju chýbajúci diel. Postele sú pekné pevné deti sa z nich tešia. -
- velmi dobrý přístup k řešením problémů
- odborníci na zboží - matrace
Objednali jsme si matraci, která bohužel vinou dodavatele obchodu byla doručena špatně (dorazila nesprávná matrace), obchod přistoupil okamžitě na reklamaci a dodal novou matraci, která ovšem opět byla špatná. Na to konto mne kontaktoval přímo majitel obchodu, věc s námi velmi intenzivně řešil k naší spokojenosti. Kromě štědré kompenzace nám dal k ruce svého člověka, odborníka pro matrace, se kterým jsme vybrali vhodnou matraci od jiného dodavatele. Když se stane chyba ze strany e-shopu tak je to vždy nepříjemné, ale když majitel obchodu vystoupí a věc vyřeší k Vaší maximální spokojenosti aby ukázal, že jeho firma je čestná a zdravá, tak to zaslouší velký obdiv. Kéž by na trhu bylo více takových e-shopů.
- Výběr produktů
Trochu jsem se bála ale vzala jsem si křesílko na dobírku. Balíček jsem měla do týdne, hezky zabalený a to křeslo binga pro dceru. Ta si učúrne až to uvidí. Je to dárek k narozeninám a je to velmi pěkný, plyšový. Doporučuji!!