- velký výběr dětských postelí skladem
- nízké ceny
- rychlé dodání
- vstřícné jednání
- žádný problém
Naprostá spokojenost s nákupem i s nábytkem. Děkuji!
- Velmi velka spokojnost s obchodom...ako komunikacia, tak tovar...dokonca som dostal zlavu...za mna top obchod!!! Hrubka dreva, kedze sme kupovali drevenu postel malej je oproti inym obchodom tiez super...ovela hrubsi material!
- rychlé vyrizení
- kvalitní nábytek
Hodně zboží skladem, ihned vyřízeno a odesláno. Žádné komplikace ani prodlevy. Nábytek do dětského pokoje moc pěkný a kvalitní. Nezbývá než poděkovat.
- Profesionální přístup
- Shoda výrobku s fotografiemi na webu
- Kvalita výrobku
Vše naprosto v pořádku. Perfektní a profesionální přístup. Zboží - poschoďová postel v pořádku, kvalitní a vypadá přesně jako na ilustračních fotografiích. Se zákaznickou linkou příjemná, rychlá a profesionální komunikace. Tuto společnost vřele doporučuji a těšíme se na další nákup.
- Vstřícné jednání
- Chybějící díly postele
Chválím rychlou dopravu postýlky. Bohužel některé díly chyběly. Přes prvotní komplikace s reklamací chybějících dílů, jsem byl nakonec mile překvapen při jednání se zákazníkem a nabídnuté kompenzace za vzniklé potíže.
- Rychlost dodání
- Rychlost vyřešení problému
- Příjemná komunikace
Zrcadlo přišlo rozbité 23.4.2026, spojili jsme se s podporou, vše vyřešeno a 24.4.2026 máme doma nové nerozbité zrcadlo. Skvělá komunikace, produkt krasny. Dekujeme
- Při reklamaci výrobku mě eshop velmi mile překvapil. Zajistili vlastní svoz zboží a peníze za produkt mi do týdne vrátili zpět na účet.
- Žádné jsme nenašli.
- Super, velký výběr. Koupili jsme i doplňky k postýlce. Objednávali jsme před Vánoci a po novém roce všechno dorazilo.
- Velký výběr postelí skladem
- Dodání proběhlo do dvou dnů
- Balíky byly pečlivě zabaleny
- Informovanost ze strany eshopu na jedničku
Kupovali jsme postel pro syna a musím říct, že jsme maximálně spokojení. Zpracování je kvalitní, postel je pevná, nikde nic nevrže a působí bezpečně. Montáž byla jednoduchá a vše bylo dobře zabalené. Za nás určitě doporučujeme. Poměr cena/výkon odpovídá kvalitě výrobku. Lukáš
- s řešením špatného dílu nikam nespěchají
v objednávce poslali špatný díl a vyřizování reklamace mají na salámu, nikoho nezajímá, že máme doma rozestavěnou dvoupatrovku, kterou kvůli nim nemůžu dostavět, navezené matrace a dětský pokojíček vypadá jak sklad nábytku
- Rychlé dodání zboží
- Dobře zabaleno
- Jednoduchý návod i složení postýlky
- Zboží kvality 2. jakosti
- Nepravdivé informace o zboží
Obchod hodnotím dobře, dodání bleskové, snadná montáž dle srozumitelného návodu.
Bohužel postýlka (konkrétně domečková postel) je z lepeného borovicového dřeva, kde jsou spoje velmi viditelné, dřevo má hodně suků. Taková 2. jakost a bylo by mi fér uvést to do popisu zboží. Rošt k posteli, na fotce spojený páskami, přišel bez spojení, tedy je třeba rozměřit a přivrtat (rozměry v návodu, předvrtáno). Rošt není lakovaný a pouští smůlu.
Postýlka jinak pěkně lakovaná, díly dobře připravené a předvrtané.
Postel jsme ponechali, dcera neřeší detaily a postýlku si zamilovala, nicméně já bych takový kus již znovu neobjednala vzhledem k tomu, že dle popisu a fotky kvalitou neodpovídá. -
Objednala jsem pro syna postel Montessori. Na to, že nebyla skladem a mela dorazit a v lednu, tak v ni uz spinká.. Oceňuji opravdu rychlost objednávky. Postel krásná, žádná vada nic nechybělo. Jen mě mrzi, že výrobce nemyslel na malé děti s tim. Že hrany postele jsou opravdu ostré, takže musime koupit kryty aby si někdo neublížil
- Rychlost dorucenia
- Vse ok
- Nic jsem nenašel
- pěkné zboží
- velký výběr
- komunikace
Nemám, co bych vytknul. Vybavili jsme dětský pokoj pro 2 děti - palanda nemá chybu. Ostatní nábytek taky v pohodě. Něco měli skladem a něco ne, ale za 2 týdny to poslali komplet. Doručení gratis. Tak by to mělo vypadat. Lukáš K.
- přístup
- ochota
- o něco složitější montáž
Koupili jsme v tomto obchodě dětskou postel a skříň.
Montáž nábytku nebyla úplně bez problémů (objevily se drobné vady),
ale obchod situaci rychle a férově vyřešil.
Celkově jsme spokojeni a můžeme obchod doporučit. -
- Posteľ je pevná, stabilná
- Dodanie bolo rýchle
- kvalitný nábytok
Sme veľmi spokojní s kúpou tejto postele! Montáž bola jednoduchá, všetky diely pekne pasovali a zvládli sme to bez problémov. Určite obchod maxmax odporúčam každému, skvelá komunikácia. Horváthová
- Velký výběr
- Zboží skladem
- Rychlé vyřízení
Se zbožím jsem velmi spokojená. Dodání proběhlo rychle a v pořádku. Koberec je kvalitní a líbí se nám.
- Široký výber detského nabytku
- Veľmi dlhá čakacia doba na dodanie tovaru ..prešlo 7 týždňov a posteľ stále nemám
- Slabá komunikácia , po vyše mesiaci prišlo len jedno ospravedlnenie
- Vše bylo pečlivě zabaleno
- Kvalita postele předčila naše očekávání
- Oceňuji dopravu zdarma, i když se jednalo o velký kus nábytku z pěti balíků