- Zboží údajně na skladu,vyexpedováno a nedorazilo, žádná komunikace
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení. Za pozdní dodání a komplikace při komunikaci s naší zákaznickou linkou se velmi omlouváme.
Tým Marimex.cz -
Absolutní nespokojenost s komunikací. Hlavně obchod a dopravce PPL . Dají dopravci zásilku kterou není schopen dopravit . PPL předala zásilku jinému dopravci a to jenom část a každý dopravce chtěl peníze. Prostě zmatek a nakonec nikdo nic nedopravil, protože část věcí ztratili a dlouho hledali až nakonec to zpět předali Marimexu . Týden čekání a nic . Nakonec jiná firma za 24 hodin vše vyřídila a dopravila na místo . U Marimexu jsem to měl objednat v zimě a v létě bych se koupal a to možná!!????
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaší zpětnou vazbu. Za vzniklé komplikace se velmi omlouváme. Toto samozřejmě není standartní situace. Velmi nás mrzí, že jste měl s objednávkou problémy.
Tým Marimex.cz -
- Nikdy jsem horší obchod nezažil. Po 15. dnech nemám ani peníze, ani zboží. Komunikace není vůbec žádná.
Reakce obchodu MARIMEX.cz
za prodlení a komplikace při komunikaci s naší zákaznickou linkou se velmi omlouváme.
Tým Marimex.cz -
Zboží bylo deklarováno skladem a mělo být doručeno do 3 dnů. Je to již 9 dní od objednávky a zboží nikde. Dovolat se tam nedá (čekal jsem na lince 10 min. ). Na email po 2 dnech odpověděli, že toho mají hodně a doba dodání je 6-8 pracovních dní (takže skoro dva týdny)!
Tým Marimex.cz -
- Není možná změna v objednávce
- Na infolince čekáte i 20 minut na spojení
- Nikdo neodepisuje na e-maily
- Prodejce neumí komunikovat se skladem, na vyřízení dotazů čekáte i 7 hodin a stejně se nedočkáte
- I když jsem objednávku stornoval, tak mi po dvou dnech přišlo info z PPL, že objednávka byla expedována.
- Platba za zboží proběhla okamžitě, na vrácení peněz čekám už týden od storna objednávky. Zatím nic nepřišlo.
Doporučuji si produkty Marimex koupit u jiného prodejce, tento prodejce nedokáže reagovat na změny v objednávce, nedokáže komunikovat pomocí infikinky5, na emaily stejně nikdo neodepisuje. Jakmile jednou odešlete objednávku, tak si jede svůj vlastní život a nemáte žádnou šanci cokoli v objednávce upravit, změnit, ba dokonce ani stornovat. Prodejce neumí zavolat do skladu, ale píše jim emaily na které sklad (expedice) nedokáže odepsat.
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaší zpětnou vazbu. Za vzniklé komplikace se ještě jednou velmi omlouváme. Jestliže byla objednávka již přijatá na expedici, jakákoli její editace skutečně není systémové možná. Situace nás velmi mrzí.
Děkujeme za pochopení.
Tým Marimex.cz -
- některé výrobky jsou hodně "šunt"
- zboží skladem odesláno po týdnu
- na call centru se nedovoláte (alespoň já to po 15 minutách na lince vzdal)
Pokud můžete koupit stejnou věc jinde, tak kupte jinde ;)
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaší zpětnou vazbu. Za pozdní dodání a komplikace při komunikaci s naší zákaznickou linkou se velmi omlouváme.
Tým Marimex.cz -
Dlouhá dodací lhůta, téměř 20 minut čekání na info lince a nulová reakce na e-mail ke zrušení objednávky.
Tým Marimex.cz -
- Špatně zabalené, ztratil se kus dodávky!
- Zákaznická linka neustále obsazená
- Emailová komunikace pomalá
Pískoviště které jsem objednala přišlo rozložené na půlpaletě. Vše bylo převázané jen jednou plastovou páskou. Dvě prkna se ztratila při přepravě, pytlíček se šroubky a návodem byl roztržený a několik šroubků chybí. Na zákaznickou linku se člověk dovolá až po třech dnech a na odpověď v emailu si také člověk počká. Reklamace není řešena prioritně. Opravdu mě tento obchod zklamal. Doufám že chybějící části někdy dorazí.
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení. Za vzniklé komplikace se velmi omlouváme. Prosíme Vás ještě o trpělivost, kolegové s Vámi reklamaci samozřejmě vyřeší.
Tým Marimex.cz -
Velmi nekvalitni tlakova nadoba filtrace . V prolisrch na boku a dole je tloušťka materialu tak stenčena ,že po roce a 2 mesicich praskne . Koupena nahradni ale proti světlu se jevi stejně a očekavám po sezoně vyménu ,ale již od jineho vyrobce. Marimex nezveda na call centru telefony . Nepošle mail s odeslanim zboží
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení. Za komplikace při komunikaci s naší zákaznickou linkou se velmi omlouváme.
Tým Marimex.cz -
- Výhody nejsou žádné-cenové ani rychlost doručení ani komunikace
- Komunikace nulová, pokaždé když čekáte na infolinku je to hodina, ať voláte kdykoliv. Zásilky mi přišla polovička, ze dvou balíků jeden. Chyběl balík se solí 25 kg, na podpoře nezájem, kdy ho dostanu neví, jestli ho dostanu. Jestli mohu doporučit Marimexu se vyhýbat obloukem obloukem, s takovým přístupem jsem se ještě nesetkal a na závěrem mi bylo řečeno na podpoře, když se mi to nelíbí mohu nakupovat jinde, to je úroveň
Marimexu se vyhýbat obloukem
Tým Marimex.cz -
- Obchod vůbec nekomunikuje, v obchodních podmínkách uvádí dodání skladového zboží do 3 dnů- nedodrženo. Komunikace žádná, informace o stavu objednávky taky žádná. Za mě příště objednám raději jinde
- obchod nekomunikuje
- na kontaktní linku se nelze dovolat
- žádná informace o novém termínu doručení
- zboží údajně skladem, přesto stále čekám
Bazén objednán 18.6., je 26.6. a stále nic. Infolinka stále jen vyzvání. Na email nikdo nereaguje. Objednávka je zaplacena a vše mělo být skladem. Bez žádné informace, kdy mi zboží přijde.
Neuvěřitelné!Reakce obchodu MARIMEX.cz
Tým Marimex.cz -
Zboží skladem,dodací doba týden!
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení. Za pozdní dodání se velmi omlouváme.
Tým Marimex.cz -
- Naprostý nezájem o jakoukoli komunikaci. Na zaplacené zboží čekám marně už devátý den.
Tým Marimex.cz -
- Obchod nekomunikuje, neodpovídá na dotazy a zaplacenou objednavku stale nemám.
Tým Marimex.cz -
- Vůbec žádná komunikace,hodinu jsem nechal vyzvánět telefon,napsal několik emailů a stejně nevím,kde je moje zaplacená zásilka JK
Zoufalé
Objednávka dosud nedorazila.
Ptáte se na spokojenost, když nic nemám nic. To samo o sobě je provokativní otázka.
Tak prosím zařiďte, ať už mám to, co jsem zaplatil !!!!!Reakce obchodu MARIMEX.cz
Tým Marimex.cz -
Na bazén jsem čekal týden, přestože byl skladem ihned k dodání. bazén nemá delší životnost než 2 roky, přestože ho užíváme dle návodu. většinou praskne horní prstenec. letos povolil i dole a teče. Lepší si připlatit příště za jiný. bazéne se dělají poslední dobou ze slabšího materiálu- hlavně dno.
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení. Za pozdní dodání a komplikace se velmi omlouváme.
Tým Marimex.cz -
Nulová komunikace a délka dodání.
Tým Marimex.cz -
Po 6 pracovních dnech nebyla objednávka ani expedována. Při volání na zákaznickou linku jsem nebyla spojena ani po 10 minutách čekání.
Tým Marimex.cz