Přihlásit se a přidat recenzi

• Rychlé doručení

Děkujeme za hodnocení :)

• Byl to první nákup ve vašem obchodě , a byl jsem moc rád za profesionální přístup a ochotu prodavaček. Moc děkuji Lj

Ochota pomoci , profesionální přístup , a kvalitní výrobky … vše co jsem v tu chvíli potřeboval. Kočárek “ Silver Cross “ je lehký , krásný , no prostě perfektní . Moc děkuji ❤️

Reakce obchodu Malvík.cz

Moc děkujeme a přejeme plno zážitků se Silver Cross.

Malvíci

• Rychle jednani, potrebovala jsem zbozi odeslat expres- velmi ochotna pani Lucie, nic nebyl problem. Zbozi dorazilo v poradku. Jsem s obchodem velmi spokojena. Vsem doporučuji.

Reakce obchodu Malvík.cz

Děkujeme a jsme rádi, že vše problěhlo k Vaší spokojenosti.

Malvíci

• Široký sortiment zboží.
    • Přehledné webové stránky.
    • Detailní popis zboží.
    • Nevíte, jak rychle bude objednávka vyřízena.

Před 7 dny objednány 3 drobné produkty (clona do auta, dečka, plyšová hračka). Vše SKLADEM. Ani za 7 dní nebyla objednávka předána přepravci. E-mailem jsem byla informována o stavu objednávky (přijetí, čeká na zpracování, po čtyřech dnech u dvou zboží změna stavu na "skladem" a u třetího zboží stav "zpracovává se". Ovšem bez vysvětlení, jak dlouho se bude "zpracovávat". Doporučuji osobní návštěvu prodejny nebo v případě e-shopu nečekat rychlé zpracování objednávky.

Reakce obchodu Malvík.cz

Děkujeme Karolino a omlouváme se za delší dobu dodání.

Malvík.cz

Vše v pořádku, ochotná paní při objednávce na e-shopu

Reakce obchodu Malvík.cz

Děkujeme za 100% hodnocení.

• Rychlost dodání
    • skvělá komunikace při změně objednávky

• Čekám a nedočkávám se

U zboží napsáno, že doručení do týdne. Čekám již třetí týden a stále zaplacené zboží nemám, stav objednávky ne stále čekající a objednáno u dodavatele.
    Když to nemám tak to neprodavam. Nicméně teď uz na to počkám, doufam ze se dockam

Reakce obchodu Malvík.cz

vidím objednávku z 19.8, což jsou 2 týdny, nicméně i tak je to déle, než uvádíme na eshopu. Bohužel doba dodání se nám protáhla z důvodu stěhování skladu. Moc se za to omlouváme.

Malvík.cz

Ac jsem měla relativně malou objednávku, dostala jsem navíc fajn dárek. Děkuji.

Reakce obchodu Malvík.cz

Děkujeme a jsme rádi, že dárek udělal radost.

• Super

Děkujeme :)

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

Zboží, které se objednávalo mělo být skladem na prodejně a již týden čekám a nic v dnešní době mi to přijde nepřijatelné

Dobrý den, Aleno,

moc nás mrzí Vaše negativní zkušenost. Pravda je taková, že zboží bylo/je na prodejně skladem. Nicméně vystavené zboží zákazníkům do objednávek nedáváme. Čekáme tedy na naskladnění nového zboží, proto se dodání protáhlo. Na druhou stranu jsme Vás mohli včas informovat a nabídnout na vystavený kus nějakou slevu. Za toto nedopatření se omlouváme a příště si na to dáme větší pozor.

Malvíci

• Dobrý výběr, hodně věcí na jednom místě
    • Některé zboží uvádějí skladem, i když ho nemají. Nedokáží ho pak doplnit nebo zařídit.

S nákupem jsem spokojená, i když komunikace byla vleklá a na zboží jsem čekala dlouho, protože nejdřív neměli prádlo, které jsem si vybrala, potom neměli ani to, co mi nabídli jako náhradu a já přijala. Nakonec mi dorazilo naprosto nevyhovující prádlo, které bych ani nechtěla, kdybych věděla, jaké přesně je. Ale tak na druhou stranu se to snažili vyřešit.

spletla jsem variabilni symbol ,ale ochotne a rychle platbu dohledali

Reakce obchodu Malvík.cz

Děkujeme. Jsme rádi, že se vše dořešilo.

Malvíci.

• rychlost dodání
    • cena
    • ochota

Musím pochválit internetovou podporu i zaměstnankyně na prodejně. V obou případech jsou velmi milí a dokáží poradit.

Reakce obchodu Malvík.cz

Moc děkujeme, Filipe. Pochvalu předáme :)

Malvíci.

• Spokojen

Děkujeme :)

Vše fungovalo rychle a jasně.

• siroka nabidka zbozi
    • dobre ceny

Reakce obchodu Malvík.cz

děkujeme za hodnocení. Přesto, že objednávku jsme obratem doručili a hodnotíte kladně nabídku zboží a cenu, dostali jsme od Vás pouze 10%. Prosím dejte nám vědět, zdali bylo s Vaší objednávkou něco v nepořádku.

Děkujeme, Malvíci.

• Velký výběr zboží
    • Slevové kupóny
    • Komunikace e-shopu
    • Design e-shopu

Reakce obchodu Malvík.cz

Reo, moc děkujeme za hodnocení. Malvíci

V obchodě jsme za kočárek, autosedačku, postýlku a další potřebné drobnosti utratili mnoho desítek tisíc. Postýlka přišla s uraženou částí boku, kočárek vrzal tak, že ani z bazaru po několika dětech by to nebylo tak hrozné. Oboje jsme museli hned reklamovat. Vše nakoupené v rámci dvou objednávek a v obou nějaká vada. Možná to byla náhoda, ale celkově to zkazilo dojem z obchodu. Jinak paní na prodejně (Jinočany) nesmírně ochotné, znalé toho co prodávají a schopné poradit a oduvodnit proč radí zrovna to či ono.

Reakce obchodu Malvík.cz

děkujeme za reakci. Bohužel k poškození postýlky došlo již ve výrobě nebo během přepravy. I takové věci se mohou stát, i když nás to samozřejmě netěší. Na postýlku jsme Vám nabídli obratem slevu případně výměnu za novou.

Jako další omluvu Vám posíláme do emailu malou pozornost, pokud byste se rozhodli nám dát ještě jednu šanci.

• Spolehlivost, rychlost.

Děkujeme, Jiřino!