• Není co zlepšovat, vše bylo perfektní.

Obchod byl rychlý a proběhl bez nejmenších zádrhelů. V porovnání se sluchátky jiné značky se mi materiál zda mnohem kvalitnější,sluchátka se jeví bytelně a zvuk rozhodně splnil očekávání. Za me momentálně naprostá spokojenost a děkuji

• Rychlost dodání OK

• Nabídka,spolehlivost zboží

Super

• Žádné

normální eshop

• Rychlé vyřízení objednávky
    • Originální příslušenství

Rychlost vyřízení

rychlé bezproblémové dodání , zboží dorazilo takové ,jaké jsem si objednal a nepoškozené . Doporučuji

Pokud si objednáte zboží, tak si ohlidejte, že vám platbu přiřadili k objednávce. Jinak budete čekat a čekat na odeslání. Bez omluvy a kompenzace

Reakce obchodu LAMAX.cz

Vážený zákazníku,

velice se omlouváme za problémy s expedicí Vaší objednávky, které způsobil neočekávaný technický problém na naší straně. Vaše objednávka již byla úspěšně doručena. Pevně věříme, že budete se zbožím spokojen.

Chtěli bychom Vás ujistit, že se nejedná o standardní situaci.

Děkujeme za Vaši trpělivost a pochopení.

Tým LAMAX

• Je to originál prodejce značky
    • Dostupnost okamžitá
    • Velké množství doplňků

Obchod se m zdá jako jedna z nejlepších kvůli dostupnosti a komunikace a rychlé vyřízení objednávek

• Cena
    • 2 nové kamery T3 mi přišly v krabičkách, ve kterých byly položeny jen v plátku kartonu, z toho jedna v něm nebyla a v krabičce asi skákala, ale nic se jí nestalo.

Reakce obchodu LAMAX.cz

děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Velmi nás mrzí, že Vaše objednávka nebyla dostatečně zabalena. Chtěli bychom Vás ujistit, že se nejedná o standardní situaci. Spojili jsme se s oddělením expedice, které zajistí, aby se podobná situace již neopakovala. V případě jakýchkoli dotazů nás prosím kontaktujte na e-mailové adrese [email protected].
    S pozdravem a přáním hezkého dne
    Tým LAMAX

Všechno proběhlo v pořádku. Oceňuji, že nabízí náhradní náušníky ke sluchátkům. Sluchátka jsou fakt super, ale náušníky se časem zničí, tak je fajn, že jdou sehnat jenom ty a není potřeba kupovat hned celá nová sluchátka.

• Rychlé dodání zboží

Rychlost

• Komunikace

Výrobek je super. Rychlá pomoc i při koupi dalšího mikrofonu. Ráno psali že ještě není k prodeji a odpoledne jsem měla v emailu odkaz na případnou koupi. Mohu jen doporučit.

• Rychlost doručení
    • Přehlednost internetových stránek

• Přehledné stránky
    • Rychlost dodání
    • Kvalitní zboží za skvělou cenu

• Veľký výber produktov
    • veľmi rýchle vybavenie a doručenie do 2 dní

Prehľadný web s veľkým výberom produktov a príslušenstva. Vybavenie objednávky ako aj platba prebehla hladko. Objednávka objednaná večer, ráno hneď odoslaná a na ďalší deň ráno dodaná. Do toho ešte super akcie. Nemám čo vytknúť.