- zboží objednáno před 10 dny, stále nedorazilo, byť zvolena komfortní doprava home delivery za 499 Kč s dodáním zboží do 1-3 dnů od expedice
Reakce obchodu KupToTu.cz
Omlouváme se za koplikace, bohužel řešíme v naší firmě Covidovou situaci, kdy nám ze dne na den vypadla z pracovního procesu většina zaměstnanců a nebyli jsme schopni na nastalou situaci adekvátně reagovat, došlo ke zpoždění vyřizování objednávek, jsou věci, které bohužel neovlivníme a museli jsme fungovat v nouzovém režimu, aby jsme se Covidového onemocnění zbavili. Veškerá komunikace mezi zaměstnanci byla proto velmi složitá a snad jsme na dobré cestě k uzdravení a vyřizování objednávek tak jak jsme po celých 14 let zvyklí.
Kuptotu.cz -
Objednal jsem v neděli zboží, které bylo skladem. Od středy jsem se snažil několikrát dovolat a zaslal jsem 2 maily s dotazem ohledně termínu doručení. Telefony nikdo nebral a maily bez odpovědi. Bohužel jsem zaplatil cca 11 tis. korun předem. Ve čtvrtek jsem jel na výdejní místo, objednávku zrušil. Dámy zde mi sdělily, že toho mají moc a moji objednávku má nějaký kolega, který na to asi s..e..
A týden na to mi příjde dotazník spokojenosti zákazníka s nákupem :-))))Reakce obchodu KupToTu.cz
- nízké ceny
- nedodržování obchodních podmínek v bodě "Dodací podmínky"
- Dobrá cena
- Nekomunikace obchodu,odpověď na e-mail až po upozornění zrušení
- Dodací doba víc jak 14 dni
- V téhle době neakceptovatelné
- Určitě neplatit dopředu
Vše už sem napsala
Na mrazák asi nechci čekat 14 sníst víceReakce obchodu KupToTu.cz
- dlouhá čekací doba
- Žádná
Naprosto nedůvěryhodný obchod. Nabízí zboźí, které nemá skladem. Po urgenci nezvedali telefon, reagovali až na e-mail. Teprve pak sdělili, že zboží které si nechali předem zaplatí nemají. Naštěstí byla objednávka přes Heureku, která peníze vrátila. Objednala jsem stejné zboží v Datartu a přivezli ho za 20 hodin od objednávky. Již nikdy zde nenakoupím !
Reakce obchodu KupToTu.cz
Ještě jednou se omlouváme, ale Covid si bohužel nevybírá a zdraví je přednější, alespoň pro nás. -
- Před týdnem jsem udělal objednávku a od té doby se nic nepohnulo, zboží stále nemám
Kuptotu.cz -
E-shop nekomunikuje se zákazník. Neodpovídá na e-maily.
Kuptotu.cz -
- Ani po 3 týdnech objednávka nedorazila. Do obchodu se téměř nedá dovolat. Sami o zpoždění objednávky neinformuji.
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Všechno jim trva věčnost
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- -
25.9.2024 jsem objednal zboží, 2.10.2024 zboží ještě nepřišlo! Obchod po objednání s námi vůbec nekomunikoval, reagoval až na můj dotaz - kdy zboží přijde! Odpověď - objednávka je zabalena a připravena!
špatná komunikace, neplnění termínu dodávky
Recenzi nesmí psát konkurenční obchody. Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek.
- Zboží zatím nedorazilo
Objednané zboží nebylo skladem v dostatečném množství - objednávka byla zrušena.
Reakce obchodu KupToTu.cz
Nerozumíme .....objednáváte něčeho v sumě 50 ks, najdete si čas na vytvoření objednávky na napsání hodnocení, ale už jaksi chybí čas se před objednávkou např. dotázat, zda je požadované množství dostupné, kdybychom měli držet skladem každou položku v takovém množství skladem, byl by to sklad jaký v životě nikdo neviděl a amazaon by byl trpaslík. Pak jsme všichni překvapení, že ani u výrobce chybějící kusy v takovém množství nejsou k dispozici a celé tohle a veškerá práce a čas kolem úplně zbytečná. Občas obtížně chápeme myšlení lidí, vždyť spousta z vás podobné věci řeší u sebe v práci.......ale hlavně že víme, že daný obchod je špatný a nedoporučíme jej......
Kuptotu.cz -
- Zbozi objednano a ihned zaplaceno v pondeli, meli ho skladem!! Pak prisel mail, ze bude dodani trvat dele, protoze maji externi dopravce. Zbozi dopravci predali ve ctvrtek, dodano v patek, hodinu pred mym odjezdem. Na muj mail ani telefonat nijak nereagovali.
Reakce obchodu KupToTu.cz
Omlouváme se za komplikace, nicméně všichni ví jak to o prázdninách je, každý si vybírá dovolenou, nejen Vy, ale i řidiči u dopravců, které brigádníky nenahradíte, jednoduše nenahrádíte pracovníky, kteří mají nějaké znalosti a zkušenosti.
Každý to zná ze své práce, kdy často, když je váš kolega na dovolené musíte dělat za 2 a litáte jako "hadr naholi" Zajímavé je, že
většina lidí to ví, ale řeší to jen pokud se jedná o něj, ale jaksi již nechce přemýšelt nad tím, že to tak je všude.
Zboží Vám přišlo tedy na poslední chvíli a zubní kartáček pokud jste jej chtěla na dovolenou dorazil nakonec včas.
Zasunout zubní kartáček do kufru si myslím není až takový problém, takže z "komára velbloud.
Nejlepší by bylo, kdyby se zrušily dovolené a možná by všechno fungovalo lépe.....nebo by možná stačilo mít trošku více pochopení, to se týká asi nás všech a možná by v tomto státě nebyla pořád ta "blbá" nálada, kdy neustále honí jeden druhého, protože se musí všechno řešit na poslední chvíli. Stres bude brzy asi "největší" kamarád každého z nás, pokud to tak půjde dále a lidi nebudou chtít začít přemýšlet trošku jinak.
KupToTu.cz -
I druhá dodávka byla poškozena.
- S obchodem jsem spokojen
- Produkt ktery jsem kupoval tomu obchodu kazi reputaci
Ten domek je hroznej plastovej Cinskej kram