funguje
- Neberou telefony
- Rychlost dodání.
- 00000
Vše OK.
Obchod proběhl zcela bez problémů.
- obchod po potvrzení objednávky nekomunikuje, na uvedených číslech hovory nikdo nezvedá.
- i přes zboží na skladě a slibované doručení dle emailu zboží nedorazilo
Obchod ,který se zákazníkem nekomunikuje je pro mně nedůvěryhodný,nedoporučuji a rozhodně zde bylo zboží objednáno naposledy!
- Dobrá komunikace obchodu, výhodné ceny
- příznivá cena
- delší doba dodání
Nebyli schopni dodat zboží v uvedeném termínu a začali jednat až po mě urgenci ☹️ prostě objednávku zašantročili s potom se vymlouvali
Neplní slíbený termín dodání, o stavu objednávky nemám žádnou informaci.
po několika pokusech o komunikaci nakonec zvedli telefon, ale jinak vstřícné jednání
Zboží udajne nebylo skladem, i kdyz info na webu prodejce tvrdilo opak. Zavolali, slibili, ze se ozvou, ale je ticho po pesine. Dovolat se jim take neda.
- Doporučuji
- Výrobek skladem osmý pracovní den ještě nebyl vyexpedován!
Reakce obchodu KupToTu.cz
omlouváme se za komplikace a zpoždění související s hektickým koncem roku a inventurou, kterou bylo nutné provést na počátku tohoto roku.
Kuptotu.cz -
18.12. zboží zaplaceno, dodnes (8.1.) nebylo dodáno.
Kuptotu.cz -
Zboží ani po týdnu nedorazilo, obchod nekomunikuje.
- rychlé , solidní jednani
Objednával jsem kuch. troubu v době vánočních svátků, kdy většina eshopů vůbec nepremává a tak jsem byl příjemně překvapen, že už 30.12. byla objednávka odeslána. Což se ovšem nedá říct o přepravní službě DHL, kde zřejmě dodržují dětské prázdniny. Je docela útrpné sledovat jak zásilka 30.12. přistane na depu DHL a pak tam leží a leží. Nakonec dodáno 6.1., tedy po týdnu - co k tomu dodat? Každopádně obchod jako takový v pohodě, mohu jenom doporučit.
- Zboží týden objednáno a zatím nic,katastrofa
- Nekomunikují, o objednávce nic nevím