- Před týdnem jsem udělal objednávku a od té doby se nic nepohnulo, zboží stále nemám
Reakce obchodu KupToTu.cz
Omlouváme se za koplikace, bohužel řešíme v naší firmě Covidovou situaci, kdy nám ze dne na den vypadla z pracovního procesu většina zaměstnanců a nebyli jsme schopni na nastalou situaci adekvátně reagovat, došlo ke zpoždění vyřizování objednávek, jsou věci, které bohužel neovlivníme a museli jsme fungovat v nouzovém režimu, aby jsme se Covidového onemocnění zbavili. Veškerá komunikace mezi zaměstnanci byla proto velmi složitá a snad jsme na dobré cestě k uzdravení a vyřizování objednávek tak jak jsme po celých 14 let zvyklí.
Ještě jednou se omlouváme, ale Covid si bohužel nevybírá a zdraví je přednější, alespoň pro nás.
Kuptotu.cz -
- Skvělé zboží za skvělé ceny a ještě jsme dostali dárek.
- Nic.
Nakupoval jsem výběrem přes Heureku , s dopravou zdarma a nejvýhodnější cenou. No to nemá chybu ! Komunikace obchodu vynikající, zboží jako i v jiných obchodech. Takže cena = výhoda obchodu.
Přeji jim mnoho spokojených zákazníků.Reakce obchodu KupToTu.cz
Děkujeme za hodnocení, i v těžkých časech se nám většinu objednávek dařilo vyřizovat včas, bohužel ta většina spokojených jak je v Česku zvykem nepochválí, ta menšina to s chutí "natře"
Ještě jednou děkujeme za hodnocení ! -
E-shop nekomunikuje se zákazník. Neodpovídá na e-maily.
Reakce obchodu KupToTu.cz
Kuptotu.cz -
- vše na jednom místě, kvalifikovaný personál, dobrá kominikace
- Bezkomkurenční výběr zboží za dobrou cenu.
rychlé dodání,dobrá komunikace,vše v naprostém pořádku
nedodali jste rukavice , po intervenci byly dodány celkem rychleděkuji
- Ochotni, vstřícní, rychlí
spolehlivý obchod : cena, dodání - vše O.K.
- Informace, okamžitá dostupnost, cena, snadné vyzvednutí.
- Vstřícné jednání, dobrá cena
- mají široký sortiment a výhodné ceny
- ale asi mají málo lidí, je těžké se tam dovolat
- Dobré ceny
- Poněkud delší dodací doba (objednáno 30.10. dodáno 5.11.)
- široká nabídka, výborné ceny, rychlé dodání
- Profesionalita
- rychlé a spolehlivé jednání
Rychlá práce,dobré ceny
- vše OK
- Rychlé dodání od objednání
- Spotřebič přivezli až do domu
- Komunikace probíhá přes e mail v pohodě.
Asi jen, že MT nikdo nereaguje..