• rychlé dodání

• zboží dodáno cobydup

• Zboží dodáno rychle a v pořádku.

• Na telefony a maily nikdo neodpovídá !

Rychle dodání, slušný výběr, fajn ceny !

• komunikace

• rychlé

• zboží objednáno před 10 dny, stále nedorazilo, byť zvolena komfortní doprava home delivery za 499 Kč s dodáním zboží do 1-3 dnů od expedice

Reakce obchodu KupToTu.cz

Omlouváme se za koplikace, bohužel řešíme v naší firmě Covidovou situaci, kdy nám ze dne na den vypadla z pracovního procesu většina zaměstnanců a nebyli jsme schopni na nastalou situaci adekvátně reagovat, došlo ke zpoždění vyřizování objednávek, jsou věci, které bohužel neovlivníme a museli jsme fungovat v nouzovém režimu, aby jsme se Covidového onemocnění zbavili. Veškerá komunikace mezi zaměstnanci byla proto velmi složitá a snad jsme na dobré cestě k uzdravení a vyřizování objednávek tak jak jsme po celých 14 let zvyklí.

Ještě jednou se omlouváme, ale Covid si bohužel nevybírá a zdraví je přednější, alespoň pro nás.

Kuptotu.cz

Objednal jsem v neděli zboží, které bylo skladem. Od středy jsem se snažil několikrát dovolat a zaslal jsem 2 maily s dotazem ohledně termínu doručení. Telefony nikdo nebral a maily bez odpovědi. Bohužel jsem zaplatil cca 11 tis. korun předem. Ve čtvrtek jsem jel na výdejní místo, objednávku zrušil. Dámy zde mi sdělily, že toho mají moc a moji objednávku má nějaký kolega, který na to asi s..e..

A týden na to mi příjde dotazník spokojenosti zákazníka s nákupem :-))))

• nízké ceny
    • nedodržování obchodních podmínek v bodě "Dodací podmínky"

Kuptotu.cz

• Objednal jsem zboží, které bylo skladem. Po 7 dnech přijde email s tím, že zboží je zabaleno a připraveno pro dopravce. Co se dělo těch 7 dní.

• Dobrá cena
    • Nekomunikace obchodu,odpověď na e-mail až po upozornění zrušení
    • Dodací doba víc jak 14 dni
    • V téhle době neakceptovatelné
    • Určitě neplatit dopředu

Vše už sem napsala
    Na mrazák asi nechci čekat 14 sníst více

• obchod v Ostravě
    • osobní zkušenost,přijatelné slevy
    • komunikace jen e-mailem.telefonem se nedá vůbec komunikovat

zboží vždy bylo dodání 1-2 dny,po urgencích došlo až za
    8 dnů,údajně potíže s dopravou

• Rychlost,komunikace

Vše OK, doporučuji.

• dlouhá čekací doba

• Fofr doručení

• dobrá cena , rychlost
    • není

Hbité a seriozní jednání.

Reakce obchodu KupToTu.cz

Děkujeme za hodnocení a jsme rádi, že máme, alespoň částečnou odpověď na hodnocení předchozích zákazníků, že těch opožděných a nevyřešených objednávek bylo minimum, ale samozřejmě o tu negativní se podělí každý, o pozitivní jen několik málo "statečných".

Ještě jednou Vám děkujeme !

• Žádná

Naprosto nedůvěryhodný obchod. Nabízí zboźí, které nemá skladem. Po urgenci nezvedali telefon, reagovali až na e-mail. Teprve pak sdělili, že zboží které si nechali předem zaplatí nemají. Naštěstí byla objednávka přes Heureku, která peníze vrátila. Objednala jsem stejné zboží v Datartu a přivezli ho za 20 hodin od objednávky. Již nikdy zde nenakoupím !