Není co hodnotit, zaplacené zboží stále nedorazilo.
- Dobrý den rozbalila jsem krabicí a měla jsme to celé vyteklé nálepky byly mokré měla jsem to jako dárek docela jsem byla zklamaná ....
Nepravdivé údaje na strankach
Reakce obchodu Kuma.cz
prosím info co máte za nepravdivé údaje? Vaše objednávka byla stornována protože nebyla zaplacena.
Objednávku jste potvrdil platbou předem.
S pozdravem Kuma.cz -
Špatný popis produktu. Zbozi sem musel vratit na svoje naklady
- Solidni ceny produktu
- objednal jsem s prosbou o produkt urceny pro sberatele, bohuzel prisla ponicena krabice, priste by stacilo produkt lepe zabalit (alespon do “bublinkove” folie, ne to jen dat do krabice a zalepit). Vim, je to vina dopravce, ale roli hraje i kvalita zabaleni produtku…
platba odeslaná, zboží nikde
- Obchod slibuje odeslani v den objednani (ak objednate do 12te hodiny), bohuzel realita je 5 dni. Zbozi oznacene SKLADEM, nemusi byt vubec skladem, ale je u dodavatele, cim se expedice vyrazne prodluzi...Za mne sklamani, uz jsem se s takovym pristupem davno nesetkala.
Zbozi komunikovane jako skladem s odeslanim dalsi den neprislo ani po 9 dnech, na moje emaily nikdo nereagoval, zadna odpoved nebo snaha o reseni. Nakonec prisel automaticky email o storno objednavky, prisly zpet penize, ale bez postovneho....to si Kuma nechala.
Při objednávce jsem zadala platba dobírkou při převzetí,ale při zjištění v den kdy jsem chtěla objednávku vyzvednout že musím online zaplatit abych si mohla objednávku vyzvednout ,což online platba je zdarma a při převzetí zboží je poplatek za platbu dobírkou cca 50kc. Nechtěla jsem platbu online jelikož nemám internetové bankovnictví a mám jen kartu . Jsem velmi naštvaná ,proto nemohu ani vás obchod doporučit ostatním.
Špatně zabalené , zboží přišlo lehce poničené
- Chybně uvedena informace o skladových zásob
- Nedodané zboží včas
- Propadák
Zboží objednáno 25.12.2023, zaplaceno, dnes je 11.2.2024 a dosud nic nedoručeno. Rozhodně nedoporčuji.
Reakce obchodu Kuma.cz
můžete nám prosím napsat číslo objednávky a řešit s naší podporou na emailu [email protected]
děkuji
S pozdravem Kuma.cz -
Objednal jsem desítky boosterů a nějaké další krabice Pokémon. Takhle sprostě zabalené zboží jsem v životě neviděl. Balíčky byly poházené po celé krabici, prostor nebyl vyplněný a na mou stížnost ani nereagovali. Nicméně se dožadují hodnocení.
Zboží nepřišlo,ani žádný email
nic zatim neprislo
Reakce obchodu Kuma.cz
omlouváme se, ověříme kde se nám to zaseklo :)
S pozdravem tým Kuma.cz -
- Jsou to podvodníci, baterie ve velikosti 18650 nemůže mít kapacitu 8800mAh, to je technicky nemožné a každý trochu znalý to ví. Takže úmyslný podvod.
- Maximální možná kapacita v této velikosti je cca 3500mAh. Tyto šmejdy prodávané za silně přemrštěnou cenu mají pouze cca 1100mAh, takže pouze cca 1/8 deklarované kapacity.
Rozhodně nic nekupovat ???
Objednala jsem si člun v barvě oranžové a dorazil zelený jelikož máme dva vnuky potřebovala jsem každému jinou barvu navíc mám fakturu na oranžový!!!
Zbozi dodano poskozene. Obchod se vzdal zodpovednosti za zbozi, ze neni vyrobce. Nabidnut slevovy kupon na dalsi nakup - 2 ze 4 vyrobku prisly poskozene, takze dalsi nakup neni v planu.
- reakce na zpožděnou platbu vinou banky okamžitá a info. o zaplacení už není třeba (po upozornění, výhružce), ani u jednoho zboží není český popis použití, u epoxidu je i cizojazyčný text přelepen bezpečnostní tabulkou která mi ie k ničemu
Nelze kupovat na dobírku.