• Rychlost dodání

• Spolehlivost
    • Cena

Velmi rychlé doručení ,vřele doporučuji.

objednáno,doručeno,vše v naprostém pořadku

• Rychlá reakce
    • Přehledná inzerce
    • Bezproblémové doručení

• okamžitě dostupné

před Vánoci sice delší doba k doručení, to je ale pochopitelné a je nutné s tím počítat. Jinak vše proběhlo hladce a přesně podle objednávky
    Děkuji za to :)

• Komunikace, rychlost doručení,cena
    • Žádná

• rychle ,levně

Velká spokojenost pěkně zabaleno a doručeno v pořádku

Reakce obchodu Kryteo.cz

děkujeme vám velmi za pozitivní hodnocení a jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku a k vaší spokojenosti. Doufáme, že si u nás vyberete i příště.

Můžete nyní kouknout na naše aktuální novinky v nabídce zde: https://kryteo.cz/zhave-novinky/. :-)

• Vse probehlo ok

Nevim

• rychle dodání
    • super cena ve srovnání s konkurencí

í

• Rychlé v pořádku.

Vše v pořádku

• Vše jak má být.

Kryteo.cz

• Dobrá komunikace, velmi rychlé vyřízení, vše v naprostém pořádku.

Kryteo.cz

Rychlé vyřízení i super doprava.

• Vše fungovalo

• Rychlé jednání

Rychlé jednání a rychlé dodání

rychle dodáno

Kryteo.cz

Vše bylo v pořádku zboží přišlo včas dle objednávky,kvalitu zatím nemohu posoudit protože jsem to ještě nevyzkoušel,ale určitě obchod doporučuji