Reklama

• Dobrá komunikace vč. dalších kroků ohledně objednávky.

První nákup a velká spokojenost.

Reakce obchodu Kryteo.cz

děkujeme vám velmi za pozitivní hodnocení a jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku a k vaší spokojenosti.

Budeme rádi, když se k nám v budoucnu opět vrátíte – třeba vás zaujme něco z našich žhavých novinek: https://kryteo.cz/zhave-novinky/

• Nejsou schopni doručit ani do 10 dní

Reakce obchodu Kryteo.cz

velmi nás mrzí komplikace s doručením vaší objednávky. Situaci jsme prověřili a došlo ke ztrátě zásilky na straně dopravce, což bohužel nemůžeme přímo ovlivnit – nicméně plně za doručení ručíme a náhradní zásilku vám doručíme nejpozději do 2 pracovních dnů.

Rádi bychom zdůraznili, že podobné případy jsou u nás naprostou výjimkou – běžně doručujeme zboží v termínech uvedených na webu. Máme více než 350 000 spokojených zákazníků a velmi vysoké hodnocení, protože nabízíme kvalitní a spolehlivé služby.

Ještě jednou se omlouváme za vzniklé zdržení a děkujeme za pochopení i trpělivost.

Tým Kryteo.cz

• Velký výběr, dobré ceny max spokojenost

vše ok

Tým Kryteo.cz

Přehledný výběr, rychle vyřízeno a doručeno.

• Komunikace obchodu
    • Delší doba dodání zboží

• vše OK

vše ok

Tým Kryteo.cz

• Opakovaně zde nakupuji,velký výběr a dobré ceny.
    • Nic

Tým Kryteo.cz

E shop funguje skvěle. Vše bez problémů.

• bylo to rychle
    • dobře zabaleno

Byl jsem v 2022 i na prodejně a moc příjemná slečna, bylo to pohnutkou k nynějšímu nákupu v 2025

Super

Tým Kryteo.cz

Objednávala jsem poprvé, ale zboží bylo velmi rychle doručeno, splnilo očekávání.

Dobré ceny, rychlé dodání

Tým Kryteo.cz

Mám moc rád tenhle e-shop, veliký výběr, skvělé ceny a dobrá kvalita. Nakupuji zde už poněkolikáté. Doporučuji prodejce.

Reakce obchodu Kryteo.cz

děkujeme vám velmi za pozitivní hodnocení a jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku a k vaší spokojenosti, jako při vašich předchozích nákupech.

• Velká nabídka zboží,
    • Dobra komunikace s obchodem, rychlé vyřízení objednávky

• Ok

Tým Kryteo.cz

• To co jsem potřeboval jsem zde našel
    • Včasné dodání
    • Vše proběhlo v pořádku
    • Žádné

• Rychlost a příznivé ceny

Tým Kryteo.cz

• sortiment, komunikace, rychlost dodání