• nedostacujici sortiment

Reakce obchodu Kosmas.cz

mrzí nás, že jste u nás nenašla, co jste hledala.
    Dostupnost je vždy uvedena u každého zboží na e-shopu a můžete se rozhodnout, zda je nabídka požadovaných titulů dostatečná.
    Děkujeme za pochopení,
    Váš Kosmas

23. 5. 2023 jsem si objednala a online uhradila knihu , aby mi emailem sdělili 31. 5. 2023 že je titul vyprodán.
    Takže sice mi paní napsala, ale po více než týdnu od objednávky. Když jsem se na tu informaci ohradila, napsali, že kniha je skladem na prodejně, kde jsem si chtěla objednávku vyzvednout......no to už jsem ale objednala u jiného obchodu. Škoda, že mi tu informaci nenapsali hned, byla bych spokojená a měla knihu.

Špatně zabaleno a poškozeno.

Špatně zabalené zboží bylo při transportu poškozeno. Vzápětí jsem jej musel reklamovat.

Zboží poškozeno.

• V tomto případě došlo k nějakému zmatku. Původně byla zásilka doručena jinam a pak jsem měla zaplatit nějaké cizí společnosti, k níž nemám důvěru. Takže jsem se nákupu vzdala.

• Komunikace a neochota vyjít vstříc při řešení dodatečného požadavku. Zasílal jsem knihu jako darek a omylem jsem neuvedl, ze nechci přikládat fakturu a už to byl problém. Když jsem psal hned po odeslání objednávky o tento požadavek, slušně jsem byl odmítnut, ze objednávka je zkompletovana a odeslána v časných ranních hodinách. Aby mi vecer provokativně dorazilo upozornění, ze zásilka je předána dopravci. Špatná zkušenost

Vadné zboží.

• Klamání spotřebitele, na eshopu uvedeno více zlevněných titulů za jiné ceny které ale nebylo možné reálně objednat

Po dvanácti dnech od objednání poslali email s tím, že z objednaných šesti knih z výprodeje byly tři označeny jako "skladem" omylem a jsou proto z objednávky odstraněny... nevím, co se v Kosmasu děje, ale buď ten bazar knih zakažte celý nebo ho mějte v pořádku a aktuální, tohle se prostě nedělá...

Poslali mi poškozené zboží, které musím reklamovat. Přitom to museli moc dobře vědět, už když tu knihu balili.

Poslali poškozené zboží.

• ????????????
    • stále čekám na doručení zaplacené knihy !

Kniha byla poškozena.

• Poslali mi totálně zničenou knihu.

Jsou to šmejdi, jsou schopni vám poslat cokoliv ve strašném stavu s tím, že když se vám to nelíbí, reklamujte to.

Opět zaslali použitou, zašpiněnou a poškozenou knihu, kterou jsem musel obratem reklamovat. Už je to skoro tradice.

• mam od 5.2. objednany a zaplaceny 3 knihy, a doposud mi nebyly doruceny!!! zrejmne proto, ze je jedna z nich na predobjednani (vyjde ale az v kvetnu), beze zpravy - jen v kolonce objednavky mohu videt, ze se kompletuje.... byla jsem vzdy spokojena a velmi casto objednavala - tohle asi ale bude ma POSLEDNI objednavka

Reakce obchodu Kosmas.cz

Dobrý den, u Vaší objednávky je plánované datum expedice na 4.5. - toto datum bylo známé již v okamžiku vytvoření objednávky a je i v potvrzení objednávky, které jsme vám zaslali. Až bude objednávka vyexpedována, budete standardně informovaná o jejím pohybu a možnosti sledování.
    Děkujeme za pochopení,
    Váš Kosmas

• široká nabídka
    • arogantní a neprofesionální přístup
    • poplatek za osobní vyzvednutí
    • vysoké ceny oproti konkurenci v řádu desítek procent
    • personál záměrně poskytující zavádějící informace
    • chybějící prodejny ve východní části Prahy

Obchod kde si nesmíte kupovanou knihu v ceně 1.300 Kč prohlédnout a doporučí vám ať si jí objednáte přes internet a pak ji případně vrátíte se jen tak nevidí. Ještě vás silnější blondýnka s tmavým obočím v OC Nové Butovice ujišťuje, že knihu můžete vrátit přímo na prodejnu. Dodatečně se od jakéhosi anonyma dozvíte, že pracovnice lhala a knihu ani nemůžete vrátit v této prodejně kam byla doručena ale musíte s ní do polí do skladu v Horoměřicích v provozní době která nikde není uvedena. Zákazníkem jsem byl přes 20 let ale už nikdy více :-(

Nebyl mi vystaven daňový doklad, v portálu není k nalezení.

Oba tituly byly poškozené, ohmatané, převzaté z některého maloobchodního knihkupectví, kde by je už nikdo v tomto stavu nekoupil. Aby to nevypadalo úplně blbě, zatavili knihy do plastové fólie, jako že jsou nové. Ovšem zmačkanou obálku, lisovaného brouka a ohnuté listy fakt nepřehlédnete. Prostě zkouší, co zákazník snese.