Obchod byl blokován z důvodu zvýšené nespokojenosti zákazníků

• samozrejme dalsi amatery co nemaju skladom to co pisu a neunuvaju sa ani ozvat tyzden a pol kym ja nenapisem

Velmi špatná komunikace, nezájem, zrušení objednávek, následně zdražení atd...Řešila jsem s Heurékou

Vážená paní Petříková,

zboží, které jste si objednala bylo s dostupností na dotaz, nebylo uváděné jako skladem. Toto jste měla uvedeno i v objednávce. Bohužel toto zboží již není u výrobce dostupné, proto byla Vaše objednávka stornována. O tomto jste také byla informována v textu storna objednávky.
    Nikdo Vám nic nezdražil a žádné atd již nebylo, tak prosím nepište nepravdivé údaje.

• Nekomunikace

V objednávce plastového koše na dřevo bylo uvedeno, že mám vyčkat na potvrzení objednávky, "toto trvá obvykle do 2 dnů". Po cca 10 dnech jsem se dovolala na info linku a na otázku: ,,Proč jsem nebyla informována, že je s dodáním problém?"Mužský hlas lakonicky prohlásil: ,,Že objednávku stornuje." Slovo promiňte, asi nemá tato rodinná společnost ve slovníku....

Reakce obchodu BR Krby

objednávka nebyla potvrzena, protože se prověřovala dostupnost zboží. U zboží nebylo uvedeno, že je skladem, ale ne objednávku obvykle do týdne.

• Žádná komunikace, žádná reakce na dotaz emailem,
    • neberou telefony na infolince

Po objednání přišel email, že do dvou dnů dostanu informaci s platebními údaji, po týdnu jsem emailem zkoušel získat nějakou informaci, co se děje s mojí objednávkou, opět týden žádná reakce, na infolince to nikdo nebere.

Zboží pořád ještě nedorazilo - není co hodnotit, ani žádná spokojenost...

Reakce obchodu BR Krby

hned v den objednávky jsme Vám psali, jestli máte zájem o dodání podobného zboží za lepší cenu nebo chcete původně objednané zboží. Bohužel jste na tento e-mail neodpověděl, proto nebylo dosud zboží odesláno - nevíme jaké zboží chcete dodat.

• xxx
    • tovar nebol na sklade

nekonečné čakanie-tovar nebol na sklade

• Dlouhá čekací doba

Objednal jsem před tydnem zbozi jeste nebylo doručeno.Obchod neinformuje v jakem stavu je objednávka.Musel jsem si zavolat abych zjistil kdy me doručí zboží které jsem už dávno zapltil.

Reakce obchodu BR Krby

je to 3 prac dny, co jste objednávku, zaplatil. U zboží máte uvedeno, že je odesíláno obvykle do 3 prac. dnů.

Zkušenosti s obchodem zatím nelze zhodnotit, neboť na zboží čekám a čekám.

• Nekomunikují
    • Píšou vše skladem, ale neodeslali nic

Zbozi stale nikde!!!!

• asi dost věcí
    • nekomunikativnost

zboží u kterého bylo napsáno skladem objednáno 28/4
    na mail ze 6/5 jak to vypadá nikdo neodpověděl
    10/5 jsem volal na prodejnu a prý prověří a ozvou se do dvou hodin - nic se nestalo
    17/5 opět mail, jak to vypadá s objednávkou - žádná odpověď
    Dnes 20/5 a nic se neděje

Od objednání do expedice ,bylo několik dní, prý toho mají moc,tal jsem zrušil obj.

Je uvedenou, že zboží dodají do 2 prac dnů ale zatím se 11 dnů nic neděje...

Vážená paní Fasolová,

To jste se špatně dívala, u zboží v objednávce nemáte uvedeno, že by bylo zboží ihned skladem. V podmínkách máte uvedeno, že zboží se doručuje do 2 prac. dnů po odeslání, nikoliv že bude dodáno do 2 prac. dnů!

• žádná komunikace
    • telefon zvednou po x pokusech
    • na e-mail nereagují

Nemám co hodnotit. Nemám zboží, ani potvrzenou objednávku(měla být potvrzena do dvou pracovních dní)

• Dlouhá lhůta dodání, komunikace 0.

• Minimální komunikace, a to až po několikáté urgenci a stejně bez výsledku. Kamna sice dodali, návod k nim je nepřehledný a doklad o koupi - fakturu dodnes nemám.

Kromě potvrzení objednávky žádná komunikace obchodu. Zboží jsem objednal 29.9 s dostupností obvykle do 3. pracovních dní. Psal jsem mail ohledně expedice zboží. Nepřišla žádná odpověď.

• Chat přímo na stránce obchodu
    • Nepřišlo potvrzení objednávky - urgence
    • Po další urgenci přišlo zboží za 14 dní