nikdo na mou objednávku nereagoval
Prišiel mi len potvrdzujúci mail s obj., na tel a maily nikto nereaguje, zboží nedodané, obchod nekomunikuje a nedvíha uvedený mobil na web str. NEDOPORUČUJEM!
Drahý o více než 30% oproti ostatním, bohužel jsem to zjistil až po zakoupení zboži :o(
špatná komunikace a po měsíci čekání a několika urgencích obchod objednávku zrušil. Neseriózní jednání .
Obchod nekomunikuje. Ani na druhý dotaz nikdo neodpověděl.
- Absolutní neinformovanost zákazníka o stavu zakázky. Objednáno 4.8. a dodnes 24.8. nevím kdy zakázku dostanu.
Jedná se o internetový obchod, takže by informovanost tj. očekávaný termín dodávky objednané zakázky neměl být problémem. PH
Z mého pohledu vzhledem k velikosti zásilky(130 kg) naprosto bezchybné, včetně dopravce, a ochoty řidiče.
Zboží bylo špatně zabalené od prodejce (upravená a promáčklá krabice), takže při přejímce jsem měl obavy převzít, protože bylo uvnitř i sklo.
- zboží bylo doručeno v předpokládaném termínu
- nebyli jsme upozorněni, že není součástí dodávky pekáček do trouby a bude doručen později
Vyřízení a dodání zboží bylo rychlé a v pořádku
Rychlé dodání zásilky.
Chybí komunikace se zákazníkem! Objednávala jsem zboží skladem a nebyli schopní se ozvat ani po 14 dnech i přes veškerou komunikaci z mé strany stále čekám na zboží!
Chybí mi informace ohledně dodání zboží!!!
- Rychle vyřízeno!
- katastrofální komunikace
Katastrofální komunikace. U zboží na webu uvádějí expedice do 3 dnů, zboží vložíte do košíku, dokončíte objednávku. Po týdnu urgování (jak mailem tak telefonicky) se dozvídám, že zboží není skladem a objednávka není u nich v systému potvrzená (což zákazníka nemusí vůbec zajímat). Omluva žádná. Důrazně nedoporučuji.
- přivezení domů -to už je výhoda
- Spokojenost, rychle dodáno
- serioznost, rychlost
Zboží nedorazilo a obchod nekomunikuje.
- ceny lepší než kde jinde
- velký výběr produktů
- spolehlivost
Nikdo nekomunikuje, nikdo nebere telefony.