- samozrejme dalsi amatery co nemaju skladom to co pisu a neunuvaju sa ani ozvat tyzden a pol kym ja nenapisem
Velmi špatná komunikace, nezájem, zrušení objednávek, následně zdražení atd...Řešila jsem s Heurékou
Vážená paní Petříková,
zboží, které jste si objednala bylo s dostupností na dotaz, nebylo uváděné jako skladem. Toto jste měla uvedeno i v objednávce. Bohužel toto zboží již není u výrobce dostupné, proto byla Vaše objednávka stornována. O tomto jste také byla informována v textu storna objednávky.
Nikdo Vám nic nezdražil a žádné atd již nebylo, tak prosím nepište nepravdivé údaje. -
- Nekomunikace
V objednávce plastového koše na dřevo bylo uvedeno, že mám vyčkat na potvrzení objednávky, "toto trvá obvykle do 2 dnů". Po cca 10 dnech jsem se dovolala na info linku a na otázku: ,,Proč jsem nebyla informována, že je s dodáním problém?"Mužský hlas lakonicky prohlásil: ,,Že objednávku stornuje." Slovo promiňte, asi nemá tato rodinná společnost ve slovníku....
Reakce obchodu BR Krby
objednávka nebyla potvrzena, protože se prověřovala dostupnost zboží. U zboží nebylo uvedeno, že je skladem, ale ne objednávku obvykle do týdne. -
- Žádná komunikace, žádná reakce na dotaz emailem,
- neberou telefony na infolince
Po objednání přišel email, že do dvou dnů dostanu informaci s platebními údaji, po týdnu jsem emailem zkoušel získat nějakou informaci, co se děje s mojí objednávkou, opět týden žádná reakce, na infolince to nikdo nebere.
Zboží pořád ještě nedorazilo - není co hodnotit, ani žádná spokojenost...
Reakce obchodu BR Krby
hned v den objednávky jsme Vám psali, jestli máte zájem o dodání podobného zboží za lepší cenu nebo chcete původně objednané zboží. Bohužel jste na tento e-mail neodpověděl, proto nebylo dosud zboží odesláno - nevíme jaké zboží chcete dodat. -
- xxx
- tovar nebol na sklade
nekonečné čakanie-tovar nebol na sklade
- Komunikace
Poradí, zařídí, vyjednají, super.
- Dlouhá čekací doba
Objednal jsem před tydnem zbozi jeste nebylo doručeno.Obchod neinformuje v jakem stavu je objednávka.Musel jsem si zavolat abych zjistil kdy me doručí zboží které jsem už dávno zapltil.
Reakce obchodu BR Krby
je to 3 prac dny, co jste objednávku, zaplatil. U zboží máte uvedeno, že je odesíláno obvykle do 3 prac. dnů. -
Zkušenosti s obchodem zatím nelze zhodnotit, neboť na zboží čekám a čekám.
- Nekomunikují
- Píšou vše skladem, ale neodeslali nic
Zbozi stale nikde!!!!
- asi dost věcí
- nekomunikativnost
zboží u kterého bylo napsáno skladem objednáno 28/4
na mail ze 6/5 jak to vypadá nikdo neodpověděl
10/5 jsem volal na prodejnu a prý prověří a ozvou se do dvou hodin - nic se nestalo
17/5 opět mail, jak to vypadá s objednávkou - žádná odpověď
Dnes 20/5 a nic se neděje -
Od objednání do expedice ,bylo několik dní, prý toho mají moc,tal jsem zrušil obj.
- profesionální přístup, rozumné ceny, kvalitní zboží a jeho výběr
- Špatná komunikace o dodání zboží
- Rychlost,ochota
- bleskové vyřízení objednávky, super cena
- o žádné nevím
- doprava zdarma se nekoná
- rychlost, ochota
- Rychlé vyřízení objednávky