Zboží došlo v krátké době, ale když jsem chtěla vrátit a poslala zpět, tak zboží stále nikdo nevyzvedl a komunikace už žádná.
Dobrý den, paní Lucie,
děkujeme za Vaši recenzi i přesto že je negativní. Vyšli jsme Vám vstříc ohledně vrácení zboží přes výdejní místo Zásilkovny.cz a na výdejní místo bylo zboží doručeno ve čtvrtek v odpoledních hodinách. Jelikož se nejednalo o standartní doručení zboží zpět do našeho skladu, tak bylo zboží vyzvednuto ihned jakmile to bylo možné a tedy v pondělí a o tomto Vám byl zaslán email i s termínem, kdy Vám budou navráceny finanční prostředky. Jelikož jsme Vám vyšli maximálně vstříc, aby jsme ušetřili Vaše náklady při vrácení zboží, tak nás Vaše negativní recenze velmi mrzí.
S pozdravem, Kabelečky.cz -
- Arogantní jednání......
- prolhaný..atd
Rozdíl zboží e-shop a realita.(Nepoctivé jednání) doporučuji nekupovat_joma
Dobrý den, pane Svoboda,
děkujeme za Vaši recenzi. To že zakoupené zboží nesplnilo Vaše očekávání se může stát a mrzí nás to, ale proto jste využil vrácení zboží do 14 dnů a byly Vám navráceny finanční prostředky. Navíc Vám bylo nabídnuta výměna zboží za jiné a nebo výběr zboží na adrese naší provozovny. Škoda že nejde zveřejnit telefonický hovor, jelikož by si zákaznici mohli udělat obrázek sami, kdo se choval arogantně a hrubě.
S pozdravem, Martina Kabelečky.cz -
- V obchodě nakupuji léta a bylo vše v pořádku.
- Před 10 dny jsem si objednala zboží ale nepřišlo, po telefonu jsem byla ujištěna , že ho pošlou! No bohužel zatím stále nic. Je mi to líto , protože jsem byla vždy spokojená.
- Zaplaceno, nedodáno
- Dlouhá dodací lhůta
Asi by bylo dobré nastavit delší čas na odesílání tohoto dotazníku na spokojenost, protože je úterý a předtím byl víkend tj. 2 dny, kdy nikdo nepracuje ani prodejní ani zasilatelské firmy. Tašku jsem zakoupil a zaplatil 24.5. a 31.5. nemám zakoupené zboží ani informaci, že mi bude doručeno, resp. ani že je na cestě. Tak nevím, jestli vůbec je tento e-shop funkční, jestli mě jen neokradli. Pokud neokradli, tak je třeba upozornit na ultradlouhou dodací lhůtu.
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- Kabelky jsou sice hezké, ale přišly velmi špinavé. A to dokonce i přes to, že byly zabaleny v originálních obalech.
Reakce obchodu Kabelečky.cz
je nám velmi líto, a moc se omlouváme, že Vám dorazilo zboží, které jak uvádíte bylo špinavé. Zboží zasíláme v originálních obalech a do dnešního dne jsme se s podobnou situací ještě nesetkali. K zašpinění muselo zřejmě dojít již při výrobě. Bohužel se o celé situaci dozvídáme až nyní z Vaši recenze a proto jsme ji nemohli vyřešit k Vaši spokojenosti. Ihned Vás budeme kontaktovat ohledně vyřešení situace a případné výměny kabelky za novou.
tým Kabelečky.cz -
Zboží bylo krásné,ale byl to nevhodný dárek a musela jsem psát email,aby mi byl zaslán reklamační formulář a žádat o vrácení peněz.Ani jsem to nemohla vrátit přes zasilkovnu a musela jsem zaplatit znovu poštovné a peníze vracejí až za 7 pracovních dní.
- Obchod nekomunikuje.
Do obchodu jsem psala, kdy pošlou zboží, ale nikdo se neozval. Zboží mám zaplaceno, ale stále čekám na dodání.
Reakce obchodu Kabelečky.cz
děkujeme za Vaši recenzi, na základě které jsem nechal objednávku ihned prověřit. Bohužel došlo k chybě v přenosu mezi bankou a našim interním systémem a objednávka se nám zobrazovala, že čeká na uhrazení a proto nebyla expedována. Vše bylo napraveno a zboží Vám bylo obratem expedováno.
Omlouváme se za způsobené nepříjemnosti a věříme, že vše nakonec napravíme k Vaší spokojenosti.
Radek z Kabelečky.cz -
- Objednala jsem červenou peněženku,vypadala i po zvětšení červená,je růžová.Sice tmavě ale růžová,zavádějící foto. Růžovou barvu nesnáším.Jsem zklamaná.
Nabízí zbiží které namají a asi nebudou schopni ani dodat?
Druhá objednávka nepřišla!!!!!!
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
Přišla jiná barva batohu :(
- Velký výběr.
- vzhledem k tomu, že mi musela být provedena výměna za nepoškozenou, pro příště raději budu preferovat nákup v kamenném obchodě. Komunikaci obchodu s výměnou hodnotím kladně.
- Bylo mi slíbeno dodání do dvou dnů, ale ani po týdnu jsem zboží neobdržel. Až po urgenci . Týden dovolené fuč . Už ani omylem .
Objednal som si kabelku o rozmeroch, ktoré som potreboval 18x22x7 cm. Rovnaké rozmery mala aj kabelka Hexagona D72283. Po otvorení balíka som zostal prekvapený, že dodaná kabelka má rozmery 17x21x5,5 cm. Kabelecky.cz nevie čo predáva. Keď som si pozrel stránky výrobcu Hexagona, zistil som že kabelku vyrábajú v rozmeroch 17x21x5,5 cm a nie ako to uvádza obchod kabelecky.cz. Je to vlastne podvodné konanie.
Dobrý dne pane Pavol,
děkujeme Vám za hodnocení našeho obchodu. Vážíme si každé recenze, která je pro nás vždy motivací pro zlepšování našich služeb
Za vzniklou situaci s uvedeným odlišných rozměrů u Vámi zakoupené tašky se Vám omlouváme a celou situaci ihned napravíme.
Bohužel informaci o tom, že bylo s batohem cokoliv v nepořádku se dozvídáme až z této recenze a proto jsme na ni nemohly reagovat například bezplatnou výměnou zboží za jiné, či zařízením jeho vrácení. Budeme Vás telefonicky kontaktovat s omluvou a návrhem řešení situace.
Pevně věříme, že celá záležitost bude vyřízena k Vaší spokojenosti.
S pozdravem,
Martina, Kabelečky.cz -
Zboží bylo doručeno pozdě,ještě trochu poškrabané a popruhy přes rameno nebyly řádně prošité a začištěné.Kdybych nutně nepotřebovala,vrátila bych zpět.
Dobrý dne paní Kamilo,
děkujeme za Vaši recenzi. Vaše objednávka Vám byla odeslána přesně podle Vámi uvedené poznámky a to tak, aby Vám byl doručen až po 13.05.2020, tak jak jste si přála. Pokud by jsme tuto poznámku u objednávky neevidovali, byl by Vám batoh odeslat ihned následující den po přijetí Vaší objednávky.
Bohužel informaci o tom, že bylo s batohem cokoliv v nepořádku se dozvídáme až z této recenze a proto jsme na ni nemohly reagovat například bezplatnou výměnou zboží, či zařízením jeho vrácení. Za vzniklou situaci se Vám dodatečně omlouváme a ihned zítra Vás budeme kontaktovat a pokusíme se vyřešit celou záležitost k Vaší spokojenosti.
S pozdravem,
Martina, Kabelečky.cz -
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
- Rychlost odeslání
Kabelka špatně ušitá , velmi nekvalitní .