Veľmi rýchle dodanie :)

• Tovar dobre zabalený

• rýchle doručenie
    • super ceny

• Rychlost, kvalita zboží

Rychlé dodání kvalitního zboží.

• Rychlost, bezproblémovost

Reakce obchodu Kabelečky.cz

děkujeme Vám za krásnou recenzi a za Vaše doporučení! Moc nás těší, že jste byla spokojena s rychlostí doručení i našimi službami. Budeme se těšit na Vaši další objednávku!

Vše v pořádku.

Reakce obchodu Kabelečky.cz

Děkujeme za Vaše hodnocení a doporučení! Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku a nákup splnil Vaše očekávání.

Radek z týmu Kabelečky.cz

• Rychlé, ochotné a vstřícné jednání.

Dobrý den, Eliško,
    děkujeme za Vaše milé hodnocení! Jsme rádi, že zboží dorazilo rychle a že jste ocenila náš ochotný a vstřícný přístup. Budeme se těšit na Vaši další objednávku!

rychlé jednání, přehledný web

Dobrý den, Beto,
    děkujeme za Vaši milou recenzi a doporučení! Velmi si vážíme Vašeho hodnocení rychlého jednání a přehlednosti našeho webu. Budeme se těšit na Vaši další objednávku!

Radek z týmu Kabelečky.cz

Rychlé dodání, perfektní komunikace.

Reakce obchodu Kabelečky.cz

Děkujeme za Vaši krásnou recenzi! Moc nás těší, že jste spokojen/a s rychlostí dodání i naší komunikací. Taková zpětná vazba je pro nás motivací dělat naši práci ještě lépe. Budeme se těšit na Vaši další objednávku!

Radek z týmu Kabelečky.cz

Rychle dodání, vstřícné jednání, solidní e-shop.

Dobrý den, Tomasi,
    děkujeme za Vaši skvělou recenzi a doporučení! Jsme rádi, že jste ocenil rychlé dodání, vstřícné jednání a kvalitu našeho e-shopu. Budeme se těšit na Vaši další objednávku!

• Byla to moje 1.zkušenost s tímto obchodem,
    • Zboží dorazilo za 2 dny
    • krásně zabaleno
    • Pánská kožená taška přes rameno Mustang Laden - černá
    • Byl to dárek

Tento obchod doporučuji, pro jeho spolehlivost, komunikace naprosto bez problémů, kožená taška je luxusní ve vysoké kvalitě, ale jelikož to byl dárek a bohužel já jsem neodhadla správnou velikost , tudíž jsem tašku vrátila. Peníze mi byly vyplaceny zpět na účet, několik dní po vrácení zboží.
    Obchod mne o celém průběhu procesu informoval a dodržel vše, jak bylo ujednáno.

Reakce obchodu Kabelečky.cz

Děkujeme za krásnou recenzi, Lenko!
    Jsme moc rádi, že jste byla spokojená s naším obchodem, komunikací i kvalitou tašky. Mrzí nás, že jste netrefila správnou velikost, ale jsme rádi, že celý proces vrácení proběhl bez problémů. Spokojenost našich zákazníků je pro nás velmi důležitá. Budeme se těšit na Vaši další objednávku!

Celkovo som spokojná

Reakce obchodu Kabelečky.cz

Děkujeme za Vaše hodnocení, Danielo!
    Velmi si vážíme toho, že jste byla spokojená s nákupem. Budeme se těšit na Vaše další objednávky a přeji Vám krásný den!

Radek z týmu Kabelečky.cz

Rychlé doručení. Zboží odpovídá popisu.

Reakce obchodu Kabelečky.cz

Děkujeme za Vaše milé hodnocení! Těší nás, že doručení proběhlo rychle a že zboží splnilo Vaše očekávání. Budeme se těšit na Vaše další objednávky a přeji Vám krásný den!

Radek z týmu Kabelečky.cz

Rychlé doručení. Zboží velmi dobře zabalené. Kabelka přesně jako na obrázku. Objednávala jsem již podruhé a spokojenost.

Reakce obchodu Kabelečky.cz

Děkujeme za Vaši skvělou recenzi! Velmi si vážíme toho, že jste u nás nakoupila již podruhé a že jste spokojená jak s kvalitou zboží, tak s našimi službami. Je pro nás důležité, aby vše dorazilo rychle a v pořádku. Budeme se těšit na Vaše další objednávky a přeji Vám krásný den!

Radek z týmu Kabelečky.cz

• rychlé jednání při výměně zboží za jiné

Reakce obchodu Kabelečky.cz

děkujeme za vaši recenzi a zpětnou vazbu! Jsme rádi, že jste byla spokojena s rychlostí výměny zboží. Vaše spokojenost je pro nás prioritou, a proto se snažíme, aby byl celý proces co nejjednodušší a nejrychlejší.

Budeme se těšit na Vaše další objednávky a přeji Vám krásný den!

Radek z týmu Kabelečky.cz

Vše bylo v pořádku, naprostá spokojenost

Reakce obchodu Kabelečky.cz

moc děkujeme za Vaše milé hodnocení a za perfektní zpětnou vazbu! Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku a že jste s našimi službami naprosto spokojená. Budeme se těšit na Vaše další objednávky a přeji Vám krásný den!

Radek z týmu Kabelečky.cz

• Zboží dorazilo vždy v pořádku.

Dobrý den, Báro,
    děkujeme Vám za Vaši skvělou recenzi a za Vaši důvěru v náš obchod! Velmi si vážíme, že jste s našimi službami spokojená a že zboží dorazilo vždy v pořádku. Budeme se těšit na Vaši další objednávku!

Radek z týmu Kabelečky.cz

Kvalitná kožená kabelka , pekne ušitá , detailne vypracovaná. Doporučujem tovar.

Reakce obchodu Kabelečky.cz

Děkujeme za vaši skvělou recenzi! Jsme rádi, že jste spokojená s kvalitou kabelky i rychlostí doručení. Vaše doporučení nás velmi těší! Budeme se těšit na Vaši další objednávku!

Radek z týmu Kabelečky.cz

Naprostá spokojenost, objednané zboží dorazilo již druhý den na uvedenou adresu a to v naprostém pořádku k naší spokojenosti.

Reakce obchodu Kabelečky.cz

děkujeme za Vaši úžasnou recenzi! Jsme moc rádi, že jste byla naprosto spokojená s rychlostí doručení i stavem objednaného zboží. Vaše spokojenost je pro nás na prvním místě. Budeme se těšit na Vaši další objednávku!