Zatím jsem nebyl důvod psát špatné recenze, ale tentokrát to trvá docela dlouho, zásilka ještě nedorazila, kdyby mi někdo napsal z obchodu, že se na ní pracuje, přijala bych fakt a čekala, ale zaplatila jsem předem a nic se neděje, vím, že je v této jarní době hodně práce, ale???

Dobrý den, paní Dano Králová,

Vaší objednávka také obsahuje zakořeněné jahodníky, které v minulém týdnu dorostly do prodejní kvality a začínáme je postupně expedovat.
    Objednávku můžete očekávat v první polovině tohoto týdne.

Veronika z Jahodárny

• Placeno online 13.4. dnes 19.4. a žádná komunikace.

Dobrý den, Radko Kocourková,

dnes je pátý expediční den od přijetí platby za Vaši objednávku.
    Jinými slovy, došlo k expedici v termínu o kterém jste byla informována při vytváření objednávky.
    Komunikace o přijetí objednávky i o přijetí platby byla odeslána na Váš e-mail.
    Zmeškaný hovor od Vás neevidujeme.
    Na e-mail ze dne 16.4. v čase 12:58 jsme reagovali ještě ten samý den.

Prosíme Vás, po právu, o smazání/ úpravu Vaší lživé a klamavé recenze.

Ivana z Jahodárny

Zaplacené zboží nedorazilo ani za 14 dnů a obchod nekomunikuje.

Dobrý den, paní Ireno Koutná,

pokud si objednáváte produkty z předobjednávky, nebo s dostupností na cestě, je potřeba počítat s delší dobou dodání.
    Na tyto produkty se nevztahuje expediční doba 1 - 5 pracovních dní.
    Žádný e-mail ani zmeškaný hovor od Vás neevidujeme, co tedy máte na mysli tvrzením "obchod nekomunikuje"?

Jitka z Jahodárny

Na moji objednávku zatím nikdo nereagoval a od 11.4,nikdo ani nepotvrdil jestli jste objednávku dostali .V minulých objednávkách byla vaše vazba perfektní .Doufám,že i tato objednávka bude bez problémů.S pozdravem Kopecký

Dobrý den, pane Karle Kopecký,

pokud mám správné informace, objednávka byla minulý týden vyřízena.
    Potvzení a ostatní komunikaci máte odeslanou na e-mailovou adresu: [email protected]
    Není vyloučeno, že Vám naše e-maily spadají do spamu. Prosím, kontrolujte si i tuto složku.

Veronika z Jahodárny

Doufám, že svoje hodnocení budu moci změnit až zboží skutečně dorazí.

Dobrý den, paní Jarmilo Kamlerová,

Vaše objednávka obsahuje produkt, který měl při objednání dostupnost: v průběhu dubna.
    Zpracována bude v průběhu příštího týdne.

Veronika z Jahodárny

• Velmi pozdní dodávka zboží.

Dobrý den, pane Dalibore Vašinko,

Vaše objednávka právě ve skladu čeká na zabalení, bude tedy odeslána v termínu, o kterém jste byl při vytváření objednávky informován.
    Žádáme Vás, po právu, o smazání této klamavé recenze.

Jitka z Jahodárny

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

Moc mě to mrzí. Vždy vše dorazilo ok. Nyní žádná zpráva a to čekám na houby , škoda.

Dobrý den, paní Frantelová,

Vaše objednávka byla včera předána do skladu k vyřízení a dnes bude předána přepravci k doručení.
    Jsme si vědomi toho, že se momentálně nacházíme ve skluzu o pár dní.
    Čelíme velkému náporu objednávek a nečekané nemocnosti našich zaměstnanců, zároveň nám zatím komunikace mezi naším systémem a systémem Heureky nedovoluje zasílat dotazník spokojenosti později.

Ivana z Jahodárny

• Objednávala jsem si jahody,angrešt a rybíz vypadalo by to pěkněkdyby to bylo lépe zabalené ale přišlo to v hrozném stavu z krabice všude vypadávala hlína keříky byli z květináčů vysunutý keříky polamany byla jsem docela zklamaná když mi to předali asi by to mohli lépe balit budu se jen modlit aby se to uchytilo.

Dobrý den, paní Naušová,
    řešila jste tuto situaci s naší zákaznickou podporou?

Jitka z Jahodárny

Zatím stále čekám na dodání a na základě dotazu jsem se dozvěděla , že nestíháte vyřizovat velké množství objednávek a má zásilka bude expedovaná až od 22.4.2024 což mi připadá dlouhá čekací doba. Měli by jste na svých stránkách informovat o lhůtě expedice.

Dobrý den, paní Dušátková,

Vaše objednávka obsahuje pouze jeden produkt, který v době objednání neměl dostupnost skladem.
    U tohoto produktu byla uvedena dostupnost: v průběhu dubna, jelikož zasazené jahodníky nebyly ještě v dostatečné prodejní kvalitě.
    Objednávky s tímto produktem budeme hromadně odesílat v příštím týdnu tak, jak jste byla informována.

Děkujeme za pochopení.

Veronika z Jahodárny

Od potvrzení objednávky žádný další mail a zásilka dosud nedorazila. Jediné co přišlo, je dotazník spokojenosti. Takže nejsem spokojená.

Dobrý den, paní Dostálová,

Váš balíček je od včerejšího dne v přepravě a dnes by mělo dojít k doručení na Vámi vybrané místo.

6 dnů a žádné informací ohledně doručení

Dobrý den, pane Kundrato,

Vaše objednávka byla dnes po deváté hodině nachystána, čeká ve skladě už pouze na zabalení a ještě dnes bude předána přepravci.

zatím mi nic nepřišlo

Dobrý den, paní Rohlenová,

Vaši objednávku s jahodníky dnes budou zaměstnanci připravovat a ještě dnes by měla být Vaše objednávka předána přepravci.

Ivana z Jahodárny

Od potvrzení přijetí platby, žádná jiná komunikace už přes týden!

Dobrý den, paní Červená,

i Vaši objednávku vidím ve skladu již jako nachystanou, čeká ve skladě už pouze na zabalení a ještě dnes bude předána přepravci.

Ivana z Jahodárny

Přišel jen mail potvrzující objednávku, jinak je rádiový klid, nic nepřišlo, žádná informace jestli je nějaký problém. Naštěstí objednáno na dobírku. Zaslání dotazníku spokojenosti je úsměvné.

Dobrý den, pane Dřevojánku,

Vaši objednávku vidím ve skladu již jako nachystanou, čeká ve skladě na zabalení a ještě dnes bude předána přepravci.

Ivana z Jahodárny

Před 14 dny jsem objednala cibulky,které byly skladem a měly být odeslány ihned a stále nic. Přitom dle informací na jejich stránkách odesílají produkty skladem ihned, nejpozději do 5 dnů a stále se nic neděje. U konkurence se mi toto ještě nestalo a příště objednam zase tam,kde jsem byla spokojená. Rozhodně ne zde.

Dobrý den, paní Kvasnovská,

máte pravdu, omlouváme se Vám.
    Vaše objednávka se, z námi neznámých důvodů přeřadila do jiného stavu, než měla a proto k expedici stále nedošlo.
    Za tuto hrubou chybu se velice omlouváme a ihned předáváme informaci do skladu, aby byla Vaše objednávka vyřízena přednostně.

Veronika z Jahodárny

Zatím nic nepřišlo, už čekáme týden

Dobrý den, paní Čápová,

chápu, že se nemůžete dočkat :-).
    5 pracovních dní je pro nás, bohužel, v nejvyšší sezóně standardní doba dodání. Omlouváme se, objednávek je opravdu veliké množství.
    Vaše objednávka je již ve skladu a akorát čeká na vyřízení. S největší pravděpodobností ještě dnes zabalíme.
    Věřím, že kvalitou produktů si vyžehlíme, pro Vás, tak dlouho čekají dobu.

Veronika z Jahodárny

Bohužel nemám žádné informace o zásilce. Po týdnu stále nedorazila, vše bylo skladem.

Dobrý den, paní Gregerová,

chápu, že se nemůžete dočkat :-).
    Věřím, že kvalitou produktů si vyžehlíme, pro Vás, tak dlouho čekají dobu.

Veronika z Jahodárny

Objednáno 3.4. Dnes je 12.4. a zboží stále nemám a obchod nekomunikuje.

Dobrý den, paní Ulmanová,

Vaši objednávku vidím již jako doručenou.

Ivana z Jahodárny

Přišel mi dotazník, abych vyjádřila svůj názor na !"Jahodárna Brozany",ale bohužel sazenice nikde a ani zmínka o tom, že už je objednávka chystána. Nedej bože, že už je vyexpedována.

Dobrý den, paní Miklášová,

Vaši objednávku vidím již v rukách přepravce.