• Neférové jednání obchodu, zrušení objednávky bez požadavku zákazníka.

Obezřetnost při objednávání nabízeného zboží a jeho dodání.

• S Jahodarnou Brozany mám ty nejlepší zkušenosti, zboží vždy přijde super zabalené, rostlinky jsou krásné a ještě dostanete malý dárek

Bude dodáno v březnu, jedná se o předobjednávku

Perfektní a rychlé dodání,velmi dobře zabaleno,popisky u všeho. Naprostá spokojenost se vším

Zatím se mi nestalo, že by objednané rostliny přišly poničené, nebo nekvalitní. Rostliny jsou perfektně zabalené a doručené vždy podle udaného času.

• krásné cibulky tulipánů
    • už se těším na krásné květy tulipánů jako loni
    • sympatické balení

K objednávce jsem dostala ještě dárečky, takže fakt super. Byli jsme moc spokojeni.

Chcete hodnocení v prosinci 2024, když se jednalo o předobjednávku. Zboží budou posílat březen - duben 2025

• Rychlost doručení
    • Pěkně zabaleno
    • Dárek navíc - potěšili mě cibulky okrasného česneku.

• Nákup v pohodlí domova s dopravou až domů.

Jsem naprosto spokojen!

• Rychlé dodání
    • Velký vylběr

Jahodárnu velmi chválím!!! Dárky zdarma mne zaskočily, nesetkávám se s tím často, milé překvapení. Moc děkuji, kvalita cibulí vysoká, perfektní stav!! Všem doporučuji !! Děkuji D:K:

• Přehlednost

Kvalitní rostliny

Ok

• Nakupuji pravidelně
    • Vždy vše v pořádku a včas doručeno

Jsem spokojená mám oredobjedno takže čekám ale mám už lilie a ty jsou perfektní děkuji

Cibulky dorazily velice rychle, krásně zabalené i s dárkem navíc

Perfektní obchod, ráda zde nakupuju. Zboží vždy dojde v super stavu.

Ráda u vás nakupuji. Tentokrát jsem očekávala květinu již podle vyobrazení již v květináči. Ale asi moje chyba. Cibule květiny je pěkná. Doufám, že zeminu co mám doma ji bude vyhovovat. Jen nevím zda suché kořínky mám před zasazením vzpamatovat trochu vodou.