- Neférové jednání obchodu, zrušení objednávky bez požadavku zákazníka.
Obezřetnost při objednávání nabízeného zboží a jeho dodání.
- S Jahodarnou Brozany mám ty nejlepší zkušenosti, zboží vždy přijde super zabalené, rostlinky jsou krásné a ještě dostanete malý dárek
Bude dodáno v březnu, jedná se o předobjednávku
Perfektní a rychlé dodání,velmi dobře zabaleno,popisky u všeho. Naprostá spokojenost se vším
Zatím se mi nestalo, že by objednané rostliny přišly poničené, nebo nekvalitní. Rostliny jsou perfektně zabalené a doručené vždy podle udaného času.
- krásné cibulky tulipánů
- už se těším na krásné květy tulipánů jako loni
- sympatické balení
K objednávce jsem dostala ještě dárečky, takže fakt super. Byli jsme moc spokojeni.
Chcete hodnocení v prosinci 2024, když se jednalo o předobjednávku. Zboží budou posílat březen - duben 2025
- Rychlost doručení
- Pěkně zabaleno
- Dárek navíc - potěšili mě cibulky okrasného česneku.
- Nákup v pohodlí domova s dopravou až domů.
Jsem naprosto spokojen!
- Velký vylběr
Jahodárnu velmi chválím!!! Dárky zdarma mne zaskočily, nesetkávám se s tím často, milé překvapení. Moc děkuji, kvalita cibulí vysoká, perfektní stav!! Všem doporučuji !! Děkuji D:K:
- Přehlednost
Kvalitní rostliny
Ok
- Nakupuji pravidelně
- Vždy vše v pořádku a včas doručeno
Jsem spokojená mám oredobjedno takže čekám ale mám už lilie a ty jsou perfektní děkuji
Cibulky dorazily velice rychle, krásně zabalené i s dárkem navíc
Perfektní obchod, ráda zde nakupuju. Zboží vždy dojde v super stavu.
Ráda u vás nakupuji. Tentokrát jsem očekávala květinu již podle vyobrazení již v květináči. Ale asi moje chyba. Cibule květiny je pěkná. Doufám, že zeminu co mám doma ji bude vyhovovat. Jen nevím zda suché kořínky mám před zasazením vzpamatovat trochu vodou.