Zboží přišlo v pořádku.Spokojenost!
Reakce obchodu IPRICE.CZ
děkujeme za vaše doporučení.
Klára Šůstková -
- Rychlé doručení
- Zboží zabalené ,jako nové
- Bez známek používání a plně funkční
Reakce obchodu IPRICE.CZ
děkujeme za vaše doporučení.
Velmi nás těší vaše spokojenost s kvalitou i cenou zboží i to, že jste s rychlostí doručení taktéž spokojeni.
Budeme rádi, když i v budoucnu nakoupíte na našiem eshopu.
Klára Šůstková -
- skvělé pouzdro za skvělou cenu
- nedá se přijmout hovor přez pouzdro
Dobrý deň,
Ďakujem za vašu recenziu a spätnú väzbu. Sme radi, že ste boli spokojní s cenou a kvalitou produktu. Ospravedlňujeme sa, že máte problém s prijímaním hovorov cez pouzdro. Tento problém môže byť spôsobený konkrétnym dizajnom alebo materiálom puzdra.
Ďakujeme a prajeme pekný deň.
- co napíšou, to splní
- za dobré peníze, dobré zboží
Objednávala jsem poprvé a zatím naprostá spokojenost. Vše funkční, v pořádku. Doporučuji
Dobrý deň,
ďakujeme vám za vašu pozitívnu recenziu. Sme veľmi radi, že ste s nákupom spokojní a že všetko prebehlo hladko. Vaša spokojnosť je pre nás na prvom mieste. Ak budete potrebovať ďalšiu pomoc, neváhajte sa na nás obrátiť.
Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.
Kristína Blašková -
Telefon byl dobře zabalený, pne funkční. Jsem hodně spokojená.
Dobrý deň,
Ďakujeme za vaše pozitívne hodnotenie. Sme radi, že ste so službami a produktom spokojná.
Prajeme vám príjemný deň.
Kristína Blašková -
Zboží došlo, ale bylo vadné, jsem vrátil.
Dobrý deň,
Ďakujeme Vám za Vašu spätnú väzbu. Je nám ľúto, že ste obdržali vadný produkt. Chceli by sme sa Vám ospravedlniť za vzniknuté nepríjemnosti.
Veríme, že sa nám podarí vyriešiť túto situáciu k Vašej spokojnosti. Ak budete potrebovať ďalšie informácie alebo pomoc, neváhajte nás kontaktovať.
Ďakujeme za pochopenie.
OK
Reakce obchodu IPRICE.CZ
děkujeme Vám za 100 % hodnocení a doporučení našeho obchodu, kterého si velmi vážíme.
Jsme rádi, že jste spokojený a těšíme se na příští nákup.
Kateřina Prajková -
- Rychlé,bez problémů,dobrá komunikace.
Dobrý deň,
Ďakujeme Vám za skvelé hodnotenie. Sme veľmi radi, že ste boli spokojní s rýchlosťou dodania a komunikáciou.
Tešíme sa na ďalšie objednávky.
- Zajímavý výběr zbozi
- Vždycky něco objevim
Dobrý deň,
Ďakujeme Vám veľmi pekne za hodnotenie. Sme radi, že sa Vám náš výber tovaru páči a že u nás vždy nájdete niečo zaujímavé. Budeme sa aj naďalej snažiť ponúkať produkty, ktoré Vás potešia.
Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu.
Kristína Blašková -
Vstřícný přístup. Bezkonkurenční ceny.
Dobrý deň,
ďakujeme vám veľmi pekne za hodnotenie. Sme radi, že ste s našimi službami spokojní a že ste ocenili náš prístup a ceny. Budeme sa tešiť na vašu ďalšiu návštevu.
Prajem vám krásny deň a ešte raz ďakujem za vašu dôveru.
- ⭐⭐⭐⭐⭐
Dobrý deň,
ďakujeme Vám za skvelé hodnotenie a za to, že ste si vybrali náš obchod. Sme veľmi radi, že ste boli spokojní s dodaním.
Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu a prajeme príjemný deň.
- Rychle dodání
Nevím o ničem.
Dobrý deň,
ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie. Sme radi, že ste boli spokojní s rýchlym dodaním.
Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu.
Kristína Blašková -
Objednávala jsem poprvé a dobrý.
Dobrý deň,
ďakujeme za vaše hodnotenie a teší nás, že ste boli spokojní s naším obchodom. Sme radi, že vaša objednávka prebehla bez problémov. Ak budete potrebovať akúkoľvek ďalšiu pomoc, neváhajte sa na nás obrátiť.
Prajeme vám krásny deň.
Kristína Blašková -
Zatím velká spokojenost. Vše funguje jak má.
Dobrý deň,
ďakujeme za Vaše hodnotenie a pozitívnu spätnú väzbu. Sme veľmi radi, že ste boli spokojní s rýchlosťou dodania a celkovým priebehom objednávky. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá, a teší nás, že sme splnili Vaše očakávania.
S prianím krásneho dňa,
Kristína Blašková -
Velmi rychlá dodávka, zboží dorazilo v pořádku a jsem s ním spokojen
Dobrý deň,
ďakujeme Vám za skvelú recenziu. Sme veľmi radi, že ste boli spokojní s rýchlym dodaním. Vaše odporúčanie nás teší a už sa tešíme na Vašu ďalšiu návštevu.
- Rychlost jednání
- Nemá CZ manuál
Dobrý deň,
dakujeme, že ste si našli čas na zanechanie hodnotenia. Sme radi, že bola objednávka doručená včas. Ospravedlňujeme sa za chýbajúci český manuál. Prosíme, kontaktujte našu zákaznícku podporu, kde Vám návod radi zašleme.
vše ok
Reakce obchodu IPRICE.CZ
děkujeme Vám za kladné hodnocení a doporučení našeho obchodu, kterého si velmi vážíme.
Jsme rádi, že jste spokojeni a těšíme se na příští nákup.
- Spolehlivost
Reakce obchodu IPRICE.CZ
Jsme rádi, že jste spokojeni a těšíme se na příští nákup.
- Rychlost vyřízení
Reakce obchodu IPRICE.CZ
Jsme rádi, že jste spokojeni s rychlostí vyřízení a těšíme se na příští nákup.
Kateřina Prajková -
Nemám auto, takže vzdálenost výdejního místa od "civilizace" po tankodromu je přitěžující okolnost.
Dobrý deň,
ďakujeme za Vaše hodnotenie a spätnú väzbu. Chápeme, že vzdialenosť výdajného miesta môže byť nepríjemná. Momentálne máme k dispozícii iba toto jedno výdajné miesto, ale snažíme sa neustále zlepšovať naše služby. Veríme, že aj napriek tomu sa rozhodnete pre ďalší nákup u nás. Ďakujeme za pochopenie a tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu.
Kristína Blašková