• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

platná objednávka byla přes zprávu : už balíme vaši objednávku ! byla bez slova vysvětlení zrušena.

Dobrý den, paní Šárko,

nejprve Vám děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Velice se Vám omlouváme za komplikace.
    Kolegové z obchodního oddělení se s Vámi opakovaně snažili spojit jak emailem, tak telefonicky. Zdá se, že zde došlo k nedorozumění.
    Neváhejte se na nás obrátit, pokud by se vyskytl jakýkoliv problém, na emailem: [email protected].
    Vždy nám velmi záleží na tom, aby na straně našich zákazníků byla dosažena maximální spokojenost.

Mějte krásný den.

S pozdravem celý tým inComputeru

• Nevím jestli je to nevýhoda obchodu, jako nevýhoda dopravce, ale dosud nemáme žádné zprávy, kde se zásilka nachází.

Dobrý den pane Romane,

Informace o expedici chodí automaticky do mailu. O toto se stará automat robot a chyba zde není prakticky možná. Někdy se stane, že mail padne do spam schránky našeho zákazníka, nebo zákazník omylem zadá špatný mail.
    Neváhejte se na nás obrátit, kdyby se vyskytl jakýkoliv problém - mail: [email protected] .
    Kolegové z obchodního oddělení s Vámi vše projdou tak, aby na Vaší straně byla spokojenost.
    Vždy nám moc záleží na tom, aby na straně našich zákazníků byla maximální spokojenost.

přeje celý tým inComputeru

• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

• Rychlé dodání
    • Slibují repasované, přitom to nebilo ani očištěné z venku. Upatlaný display tabetu surface go,špinavá záda tabletu. Tlačítka klávesnice čistá ale spodní strana totalně špinavá, když jsem si to vydrhl, bylo to o 70% čistější.
    • Display v pěkném stavu, ale zbytek zařízení hodně opotřebovaný.
    • Vysoká cena vzhledem ke stavu zařízení

Dobrý den pane Martine,

Kolegové z obchodního oddělení se s Vámi spojí a vše s Vámi projdou tak, aby na Vaší straně byla spokojenost.

přeje celý tým inComputeru

• zbozi je v dobrem stavu a relativne priznivou cenu
    • velmi prijemna komunikace
    • maximalne se snazi vyhovet vsem pozadavkum
    • obchod si ponechava originalni dily a prodava je na strankach, vam vsak doruci cinskou nahradu (treba nabijeci adapter)

celkove jsem byl vzdy spokojen, ale posledni 2 objednavky jsem uz vracel (spolu 3 notebooky) Obchod si neuvedomuje ze v zhorsujici se ekonomick sitiaci se ma vic snazit a ne vic tezit.
    Tudis uz nemohu dale doporucit, konkurencnich eshopu s pouzitym zbozim je vic a tudis se poohlednete i jinde.

Dobrý den pan Martine,

Kolegové z obchodního oddělení Vás kontaktovali a vše s Vámi do podrobna podrobně prošli.

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• Recenze byla smazána, neboť se nejednalo o hodnocení obchodu, nýbrž přepravní společnosti.

• Na obrazcich pouzivaji jine zbozi, nez ktere prodavaji.
    • Pro podnikatele nevhodne a nefer obchodni jednani.
    • Neni mozne vratiz zbozi objednane na internetu i kdyz prislo jine nez uvadi na obrazku.

Nedoporucuji pro OSVČ.

Dobrý den pan Luďku,

Kolegové z obchodního oddělení se s Vámi kontaktovali, a celý případ do podrobně prošli.

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

• neni pravda co piši udajně prověřeno ale zboži ma nefunkčni čtečku karet

Dobrý den pane Martine,

v první řadě Vám děkujeme za Vaši zpětnou zprávu. Velice se Vám omlouváme za komplikace. Kolegové se Vám opakovaně snažili spojit, ale marně.
    Ano, každé naše zboží projde pečlivou kontrolou. U čtečky karet může být problém, že možná používáme formát, který nemusí být podporován v daném přístroji. Budeme rádi, když se s kolegy z obchodu spojíte. Stačí napsat mail na „ [email protected] " .

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• Přišlo jiné zboží než jsem si objednal
    • Jeden kus byl poškozený

Jiné zboží než jsem si objednal, jeden kus navíc rozbitý, kladně lze zatím ohodnotit pouze komunikaci při reklamaci

Reakce obchodu inComputer.cz

v první řadě Vám děkujeme za Vaši zpětnou zprávu. Velice se Vám omlouváme za komplikace. Kolegové jsou s Vámi v kontaktu.

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• Příspěvek byl odstraněn z důvodu nerelevantnosti obsahu.