RYCHLOST! Asi zatim nejrychlejsi shop v Cesku!

Reakce obchodu Huramobil.cz

velice děkujeme za recenzi i nákup. Budeme se snažit takto pokračovat i nadále a velice oceníme pokud nás doporučíte i svým známým a kamarádům.

• Rychlost dodání

zboží skladem, rychla expedice

• Rychlé doručení.
    • Vše v pořádku.

Obchod je bez problému. Veškeré objednávky vždy došly včas a v pořádku.

• Spokojen

• široká nabídka zboží
    • příznivé ceny
    • dobrá komunikace a služby
    • rychlé doručení

Obchod poskytuje velmi dobré služby, s nákupem jsem spokojen a rád se opět vrátím.

• Spokejenost

Vše přišlo jak mělo maximální spokojenost děkuji

vše naprosto OK

• proběhlo vše ok
    • změna ceny zboží 3x za 12 hodin, ale to se děje u všech prodejců. Takže vždy taková sázka na výhodnou cenu :-)

v mé chvíli nákupu zakoupeno za slušnou cenu, po zakoupení cena do tří minut cca o 40% vyšší. nějak tomu přestávám rozumět :-)

Super jednání a ochota. Nákup zboží proběhl bez komplikace.

Bleskové vyřízení objednávky.

Krásný den

• Velmi rychlé doručení, dobré ceny.

Krásný den

• Perfektní komunikace kolem objednávky a následný servis.

Krásný den

Při rozhodování o nákupu mi pomohla recenze.

• Vše ok

OK.

• Rychlé jednání

• Dobré ceny
    • Mobil dorazil v rozbalené krabičce, takže evidentně nějaký vrácený kus.

Reakce obchodu Huramobil.cz

velice děkujeme za recenzi i nákup. Děkujeme současně za zaslání fotografie po vybalení. Po překontrolování kamerových záznamů na naší straně došlo ke zjištění, že zboží vám bylo expedováno v neporušeném obalu a ač se to stává jednou za 100 let, pravděpodobně došlo k natržení originální pečeti Motorola při otřesech při přepravě k vám, jak jsme vám již i sdělili po telefonu a odeslali fotodokumentaci emailem.

Věřím, že i přes toto nedopatření nám zůstanete i nadále věrný

Petr Hudec
    huramobil.cz

Ok +++

Krásný den

• Skvělá komunikace obchodu.
    • Hodně vlastních recenzí

Naprostá spokojenost.