• Rychlost dodání, kvalitně zabaleno
    • Sada hrnců nedošla kompletní

Zatím dávám, že obchod nedoporučuji. Objednal jsem si sadu hrnců tefal. Sada měla obsahovat tři hrnce a odnímatelnou rukojeť. Hrnce přišli bez odnímatelné rukojeťi. Dvakrát už jsem psal na obchod, že rukojeť chybí, ale ani skoro po týdnu mě nedošlo vyjádření, proč chybí a nedošlo k nápravě. Hrnce bez rukojeťi jsou k ničemu.

Všichni vědí, že nevyžádaná reklama je otravná a přesto ji mnoho obchodníků posílá automaticky. Tento prodejce tomu však dovedl dát novou úroveň: reklama dorazila ještě dřív, než objednávka a obsahovala právě to zboží, které jsem si objednal. Nebýt toho, tak bych obchod doporučoval.

• rychle dodani

zbozi prislo rychle,ale poskozene. komunikace zakaznicke linky se zda ok, ale udajne emaily s informacemi o vymene zbozi nechodily mne ani manzelovi. po opakovanem volani jsem to vzdala a zbozi odeslana zpet ve 14denni lhute,snad vrati penize.

• Koupil jsem se slevou "pouzite zbozi"
    • Predpokladal jsem ze vysavac bude rozbalen. Kratce vyzkousen a jako nevhodna koupe vracen do eshopu.
    • V historic uklidu je uvedeno 1177 m2, 108 hodin a 1597 odpracovanych minut. A to je dle meho nazoru přilis.
    • Po prvnim uklidu se s mopovacim textilem odlepila I bila folie na ktere se suchym zipem textilie drzi. Mopovaci dok je diky tomu nefunkcni.

Nedoporucuji koupi tzv. Pouziteho zbozi.

• zboží přišlo,ale je nefunkční,je lepší toto zboží si vybrat přímo v obchodě a vyzkoušet zda funguje či ne,

• Nevíte jestli někdo objednávku vyřizuje

Nádobí tefal 10ks kupoval jsem 2 sady. V dobré víře že jde o originál Francie. Přišla Čína a madla jsou ze slabšího plechu a boční tlačítka se zasekávají.

• ze 4 objednaných krabiček přístrojů přišly 2 rozbalené...

Obchod nabízí dobré zboží, ale pokud pošlou ze 4 položek 2 rozbalené a neuměle zalepené, přestože měli poslat nové, nerozbalené, tak to zákazníka (mě) naštve. Odstupuji od smlouvy. Takové jednání nenávidím. Již nikdy na H&C nebudu nakupovat.

Po obdržení a pochopení, že mi produkt nevyhovuje, jsem byl nucen na vlastní náklady odeslat zboží zpět, protože ani v obchodech, ani ve skladu neexistuje možnost přijetí zboží z internetového obchodu. Doufám, že peníze budou vráceny včas a v plné výši, protože zboží nebylo použito. Kamenou prodejnu Home&Cook mohu doporučit, je to moje oblíbená prodejna. Přeji všem hezký den.

• Požádala jsem obchod o důkladné zabalení, odolné proti nárazu. Vysavač za 15 tis. zabalili jen do kartonu. Který byl při doručení proražený. Vysavač zatím funguje. Nicméně s komunikací s obchodem jsem nespokojená.

Špatná komunikace.

Objednávka přišla poškozena

Doručení po týdnu, do té doby spousty e-mailů, jak je dobře, že jsem nakoupil právě zde.

Už měsíc čekám na vrácení peněz. Ani po telefonické urgenci nic nepřišlo. hodlám to dát na policii.

• Kvalitní sortiment a značky
    • Sympatické a přehledné webové stránky
    • Prodávání použitého zboží?
    • Chaotický zákaznický servis
    • Složitá komunikace

Objednal jsem varnou konvici za více jak 4000 Kč a opravdu jsem nečekal, že mi přijde rozbalené zboží, které někdo vyzkoušel a bylo plné otisků prstů! Tohle bylo velké zklamání, takový přístup. Konvice jsem samozřejmě vrátit zpět, firma souhlasila s vrácením peněz zpět (v tomto směru tedy vše v pořádku), bohužel nastalo poměrně chaotické komunikační martyrium. Poslal jsem vyplněný formulář včetně čísla účtu, následně po nějaké době jej chtěli znovu. To jsem poslal a za pár dní se dočkal toho samého dotazu. Dobropis poslali až po telefonické výzvě. Dále měli chybně vyčíslené DPH na faktuře, tak trvalo, než ji opravili. V součtu toho všeho jsem zklamán a důvěra je tatam. Nemohu tak ze své zkušenosti doporučit.

• Nekompletní a poškozené zboží

• Při poslání zpět musí zákazník platit poštovné.Přitom jsme chtěli jenom výměnu.

Obchod nedoporučuji, komunikace katastrofální, arogantní jednání.
    Zboží je vyrobeno v ČÍNĚ, sice dle uvedených značek, by se mělo týkat o kvalitní nádobí, nicméně pokud hlouběji zkoumáte, zjistíte, že vše je vyrobeno v ČÍNĚ. Možná Vám to vadit nebude, ale já z principu nebudu vařit v nádobí, které se vyrobilo v ČÍNĚ bez jakékoliv kontroly. Doklady o nezávadnosti a bezpečnosti zdraví tento obchod nedodal, ačkoliv jsem je před vrácením zboží vyžadovala.
    Za mě - rozhodně nedoporučuji

Zboží přišli poškozené s velkou dírou ve spodní části. Moc mě to mrzí, protože jsme drogerie opravdu chtěli.

• Zadal jsem objednávku a kvůli chybě jsem musel objednávku zrušit. Paní Anita Bartalová potvrdila zrušení mé objednávky. Nechápu ale, proč se mi objednávka stále posílá. Napsal jsem jí s dotazem, co se stane, když zboží vrátím, kdo zaplatí poštovné? Neobtěžovala se mi odpovědět.

Zbozi dorazilo poskozene, obchod na emaily nereaguje.

• Zboží došlo poškozené/nefunkční