• Rychle dodani

• Maximální spokojenost s ochotou personálu

Tomuto obchodu opravdu není co vytknout. Výborná spolupráce s personálem. Mohu jenom doporučit a vyjadřuji skutečně jenom poděkování.

Dobré odpoledne,

děkuji za Vaši pozitivní recenzi, které si vážím. Jsem ráda, že jste byl spokojený i s naší komunikací. :)

Přeji, ať Vám hodinky dělají radost,
    Poštulková Veronika, Hodinky 365

• Tento obchod je naprostá jednička. Snad poprvé jsem nakupoval na základě videa s recenzí hodinek. Kluci odvádí skvělou práci a díky nim jsem i uskutečnil nákup. Vřele doporučuji i ostatním
    • Rychlost,spolehlivost,supr komunikace,samé plusy

Dobré odpoledne,

těší mě, že při výběru hodinek Vám byla nápomocna tvorba kolegů z redakce. Ráda jím Vaši chválu vyřídím. :)

Přeji, ať Vám hodinky dělají radost,

• Rychlé dodání, široký sortiment
    • Hodinky byly dodány v použitém originál balení. Byl jsem sice dotazován na možnost dodání v použité krabici , ale ne obal vlastního produktu. Byl to dárek a proto mi to přijde nevhodné.

celková spokojenost s kvalitou zboží, rychlostí dodání a komunikací se zákazníkem.

Dobré odpoledne,

děkuji za recenzi. Jsem ráda, že jste byl s nákupem hodinek spokojený. :)

• Rychlé dodání
    • Příjemný personál
    • Dobrý servis při vrácení zásilky.

Dobré odpoledne,

děkuji za doporučení, i přes to, že hodinky jste vracel. :)

Poštulková Veronika, Hodinky 365

Objednal jsem a druhy den vyzvedaval v zasilkovne..jsem spokojeny a doporucuji..jiz mam druhe hodinky od vas a parada

Dobré odpoledne,

děkuji za recenzi. Jsem ráda, že jste se na nás s nákupem hodinek opět obrátil. :)

Přeji, ať Vám hodinky dlouho dělají radost,

• Vse ok

• výběr
    • komunikace

kupuji pásky Ricardo a kvalita je hodně v pohodě, včetně výběru :) ...ale už mi je moc nezdražujete...

Dobré odpoledne,

děkuji za recenzi. Těší mě, že jste s našim nabízeným zbožím spokojený. :)

• Rychlost vyřízení objednávky
    • Kvalitní materiál
    • Vždy vše v pořádku
    • Žádná není

• Rychlé doručení

• Rychlost a bezprostřednost!
    • Komunikace
    • Vstřícnost

• Velice solidní a seriózní přístup.

Super!!!

• Skvělá komunikace
    • Rychlé dodání
    • Dobrá cena oproti konkurenci
    • Tel. hovor s dotazem, zda vše dorazilo v pořádku
    • Nic

Reakce obchodu hodinky-365.cz

děkuji za Vaši pozitivní zpětnou vazbu! Jsem ráda, že jste byl spokojen s komunikací, rychlým dodáním, cenou i naším přístupem. :)

S přáním hezkého dne
    Kočvarová Daniela, Oddělení péče o zákazníky, Hodinky 365

Rychlé vyřízení, skvělé recenze.

• Objednala jsem si šedý náramek k hodinkám a přišel mi bílý

Dobré odpoledne,

ve Vaši objednávce vidím, že jste si opravdu objednala řemínek bílý. :( Zkoušela jsem se s Vámi spojit, abychom situaci vyřešili, ale neúspěšně. Pokud tedy máte zájem o výměnu nebo vrácení řemínku, kontaktujte mne prosím na naši bezplatné telefonické lince 800 365 365.

• Rýchle dodanie
    • Super komunikácia :)

• prozákaznický přístup, solidní jednání
    • hands-on videa, recenze, blog, vlastní fotografie zboží
    • široký výběr všech cenových kategorií
    • možnost rozložené platby bez navýšení
    • sympatičtí lidé, co víc si můžu přát
    • je to silně nakažlivé, člověk by si nejraději koupil rovnou patery, ne, raději hned desatery hodinky najednou

Existuje hodně hodinkových eshopů, ale tento je jednak velmi dobře členěn, takže se dá zboží solidně filtrovat (u konkurence to často tak dobře nefunguje), jednak má opravdu dobře udělané prezentace zboží. Srozumitelné, čitelné, uvěřitelné. Nebojí se poukázat na případné slabiny nebo rysy výrobku, které by mohli některým zákazníkům vadit. Prostě férový přístup. Prezentace na youtube je zmáknutá na jedničku. Taky mi přijde, že subjektivně mají nejširší nabídku pro hodně široké spektrum zákazníků. Příležitostné slevy na některé modely potěší, možnost rozložené platby na zboží v ceně 2 až 30 tisíc se může hodit. Člověk si neudělá 2-4 dílčími platbami takové vlny v měsíčním rozpočtu jako při jednorázové platbě. Doprava a balení taky na jedničku. A týden po objednání vám zavolají, jestli bylo vše v pořádku, jestli něco nepotřebujete a tak vůbec. Takže klobouček a place nahoru.

Reakce obchodu hodinky-365.cz

ráda bych Vám poděkovala za Váš čas pro napsání takto krásné pozitivní recenze. Těší mě, když čtu, že jste byl nejen s nákupem, ale i s naši prací, kterou děláme, takto spokojený a našel tolik kladných věcí. :)

Přeji, ať Vám hodinky dlouho dělají radost,
    Poštulková Veronika, Hodinky 365

Velmi vstřícný a profesionální přístup prodejce