• Naprosto perfektní komunikace jak stran obchodu, tak gravírníka. Velmi rychlé dodání. Vše na výbornou.

• Prezentováno jako ochranný kryt pro Fenix 7x , ale nesedí...

Hodinky byly dodány ihned.

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• Vynikající obchod
    • Parádní ceny
    • Dostal jsem voucher - děkuji moc!

Obchod je parádní. Bleskové reakce na dotazy, úžasné a lidské jednání. Doporučuji!

Dobré odpoledne,

děkuji za Váš čas a vypnění této recenze. Velmi mne těší, že jste byl s nákupem u nás spokojen. :)

Kristýna Rusz Gambalová, DiS., Oddělení péče o zákazníky, Hodinky 365

• Rychlost, komunikace

Vše perfektní, rychlost, doručení 1*

s obchodem jsem byla spokojena

• Kvalita
    • Rychlost dodání
    • Cena
    • Recenze
    • Informace

Váhal jsem, kde si zboží zakoupit a nakonec jsem zvolil hodinky-365.cz a vůbec nelituji. Tento obchod má konkurenceschopné ceny, kvalitní zboží, poskytuje veškeré informace vč. dobře zpracovaných recenzí. Vřele doporučuji.

Dobré odpoledne,

moc děkuji za pozitivní recenzi. Doufám, že Vám hodinky budou dlouho dělat radost. :)

Dominika Liščáková, Oddělení Péče o zákazníky, Hodinky 365

• Přehlednost a skvělé video recenze.

Ochota,vstřícnost,domluva úplně skvělá! Příjemné jednání,rychlost dodání! Opravdu doporučuji!!!!R.Zaw.

Dobré odpoledne,

moc Vám děkuji za pozitivní recenzi, jsem ráda, že jste byl s nákupem u nás spokojen. :)

Přeji krásný zbytek víkendu,

• Rychlost

Bohužel, český návod neodpvídá modelu, naštěstí hodinky nejsou nijak komplikované na obsluhu. Trochu mě to kazí pohled na obchod.

Dobré odpoledne,

děkuji za recenzi. Máte pravdu, že návod je možná krapet stručnější, nicméně je to jediný návod, který nám dodavatel poskytuje k Vašim hodinkám. Co se týče nastavení, tak v něm opravdu najdete vše potřebné. Při telefonickém hovoru jsme si vše vysvětlili a kdykoli nás můžete kontaktovat na naší bezplatné telefonické lince 800 365 365, kde Vám rádi s nastavením pomůžeme. :)

Přeji hezký den,
    Poštulková Veronika, Hodinky 365

Všichni velice ochotní, vstřícní, rychlé jednání. Kupovali jsme hodinky i s gravírováním k výročí svatby na poslední chvíli. Vše klaplo tak jak jsme potřebovali. Do 3 dnů jsme měli hodinky i vygravírované doma.

Dobré dopoledne paní Markéto,

jsem moc ráda, že jste byli s nákupem u nás spokojeni a že jsme Vám mohli pomoci vytvořit tak speciální dárek k výročí. :) Moc Vám děkuji za pozitivní recenzi.

Přeji příjemný zbytek víkendu,

• Rychlé dodání
    • Skvělá cena
    • Výborné jednání

Hodinky koupeny už po druhé. Velmi příjemná komunikace. Rozhodně prioritní obchod pro příští nákupy hodinek.

Dobré odpoledne,

moc Vám děkuji za pozitivní recenzi. :) Těší mě, že se k nám rád vracíte a byl jste s Vaší objednávkou znova spokojen.

Přeji, ať hodinky slouží ještě dlouhá léta,
    Nikola Juráková, Oddělení péče o zákazníky, Hodinky 365

• Rychla a osobni komunikace. Rychle odeslano a doruceno.

• Rychlost, odbornost,kvalita8

• komunikace supér., díky

Vše OK

Objednávala jsem poprvé. Hodinky jsem vybrala manželi k 25 výročí svatby. Jelikož po nich koukal nějakou dobu ták jsem jemu koupila. Hodinky jsou skvělé. Krásně zabalené. Richli vyřízení objednávky. Maximální spokojenost. Doporučuji.

Dobré odpoledne paní Naďo,

jsem moc ráda, že jste byla s nákupem u nás spokojená. :) Věřím, že hodinky jako dárek udělaly velikou radost.

Přeji ať dělají radost ještě dlouhá léta,

• velký výběr
    • ochota