Nejlevnější zboží na trhu

Reakce obchodu HobyNaradi.cz

děkujeme za kladné hodnocení a Vaši zpětnou vazbu. Budeme se těšit na případný další nákup a věříme, že si udržíme Vaši spokojenost.

Tereza - HobyNaradi.cz

Zajímavé zboží nejen pro hobíky s dobrým popisem. Určitě se vrátím.

Reakce obchodu HobyNaradi.cz

velice děkujeme za Vaši kladnou recenzi a doporučení našeho obchodu. Budeme se těšit na další nákup.

Tereza - HobyNaradi.cz

Rychlé jednání, zásilka došla nez problémů

Reakce obchodu HobyNaradi.cz

děkuji Vám za kladnou recenzi a věřím, že bude přínosná i pro ostatní uživatele. Hodnocení od zákazníků slouží ostatním nakupujícím při rozhodování a výběru vhodného obchodu a nám pomáhá zlepšit naše služby. Děkujeme.

Vse OK

Reakce obchodu HobyNaradi.cz

děkujeme Vám za Vaši recenzi na Heurece. Těší nás Vaše spokojenost a pozitivní zkušenost s nákupem na Hobynaradi.cz. Budeme se těšit na Váš další nákup.

• rychlost dodání

Reakce obchodu HobyNaradi.cz

děkujeme za kladné hodnocení a Vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že oceňujete rychlost dodání zboží. Budeme se těšit na případný další nákup a věříme, že si udržíme Vaši spokojenost.

Tereza - HobyNaradi.cz

Obchod je v pořádku, zatím jsem neměl problém.
    Dnes poprvé ale nejsem spokojen s kvalitou zboží,
    za to ale prodejce nemůže.

Reakce obchodu HobyNaradi.cz

velice děkujeme za Vaši kladnou recenzi. Pokud nejste se zbožím spokojen, můžete kontaktovat kolegu (tel. číslo +420 555 441 445, klapka 2 nebo emailem [email protected]) a společně vše vyřešit.
    Mrzí nás tyto komplikace.

• rychlost
    • nemám

Doporučuji všem

Reakce obchodu HobyNaradi.cz

děkujeme za Váš nákup, recenzi i doporučení obchodu. Budeme se těšit na případný další nákup a věříme, že si udržíme Vaši spokojenost.

• Slušné ceny, pružnost obchodu

Spolehlivost a celková spokojenost

Dobrý den, Jiří,

děkujeme za Váš nákup, recenzi i doporučení obchodu a jsme rádi, že jste spokojen s průběhem objednávky. Potěší nás, když i při Vašem příštím nákupu nářadí zvolíte náš e-shop.

Tereza - HobyNaradi.cz

• není co vytknout, spokojenost

Reakce obchodu HobyNaradi.cz

mockrát Vám děkujeme za Vaši vřelou recenzi. Takové hodnocení je pro nás tou největší odměnou za veškeré úsilí, které vynakládáme k Vaši spokojenosti. Děkujeme a budeme se těšit na Váš příští nákup.

Tereza - HobyNaradi.cz

• Dobré a rychlé jednaní a ochota

Reakce obchodu HobyNaradi.cz

Vaše spokojenost s naším obchodem nás velmi těší, děkujeme za recenzi a doporučení našeho obchodu. Jsme rádi, že jste s našimi službami a nabídkou spokojen.

Tereza - HobyNaradi.cz

Dobré ceny za zboží v akci

Dobrý den, Radko,

Tereza - HobyNaradi.cz

• Komunikace, dobrá doba od objednání k doručení

Reakce obchodu HobyNaradi.cz

děkujeme za Váš nákup i za recenzi, velmi si Vaši spokojenosti vážíme. Jsme rádi, že se Vám zboží líbí a jste s kvalitou spokojen. Budeme se těšit na další shledání u dalších nákupů.

cena a rychlost dodání

Tereza - HobyNaradi.cz

• Zboží přišlo celkem rychle, ale ještě jsem nestačil vyzvednout.

Dobrý den, Pavle,

děkujeme za Váš nákup i za recenzi, velmi si Vaši spokojenosti vážíme. Budeme se těšit na případný další nákup a věříme, že si udržíme Vaši spokojenost.

vše OK

Tereza - HobyNaradi.cz

S obchodem jsem na 100% spokojený. Již několikátý nákup a vždy všechno super!

Dobrý den, Aleši,

Tereza - HobyNaradi.cz

• rozmanitý výběr, příznivé ceny
    • rychlé doručení
    • není

celkově sympatický a dobrý obchod

Tereza - HobyNaradi.cz

• Návod není v češtině,nutno stáhnout z internetu.

Reakce obchodu HobyNaradi.cz

Návody v češtině zasíláme elektronicky.

Tereza - HobyNaradi.cz

doručeno jiné zboží než bylo objednáno a navíc bylo nefunkční.

Reakce obchodu HobyNaradi.cz

nerozumím Vaši recenzi. Na našem e-shopu jste provedl 2 objednávky, jednu loni ( ta byla doručena ) a druhou letos v listopadu.
    Ohledně té druhé došlo z Vaši strany ke stornu, ještě před odesláním produktu. Obávám se tedy, že tato recenze se nezakládá na pravdě.

Kateřina - HobyNaradi.cz

Nemohu výrobek hodnotit - je to vánoční dárek a doufám, že se bude hodit, líbit a bude spokojenost

Dobrý den, Adélo,

děkujeme za kladné hodnocení a Vaši zpětnou vazbu.
    Věříme, že se bude dárek líbit.