Nejlevnější zboží na trhu
Reakce obchodu HobyNaradi.cz
děkujeme za kladné hodnocení a Vaši zpětnou vazbu. Budeme se těšit na případný další nákup a věříme, že si udržíme Vaši spokojenost.
Tereza - HobyNaradi.cz -
Zajímavé zboží nejen pro hobíky s dobrým popisem. Určitě se vrátím.
Reakce obchodu HobyNaradi.cz
velice děkujeme za Vaši kladnou recenzi a doporučení našeho obchodu. Budeme se těšit na další nákup.
Tereza - HobyNaradi.cz -
Rychlé jednání, zásilka došla nez problémů
Reakce obchodu HobyNaradi.cz
děkuji Vám za kladnou recenzi a věřím, že bude přínosná i pro ostatní uživatele. Hodnocení od zákazníků slouží ostatním nakupujícím při rozhodování a výběru vhodného obchodu a nám pomáhá zlepšit naše služby. Děkujeme.
Vse OK
Reakce obchodu HobyNaradi.cz
děkujeme Vám za Vaši recenzi na Heurece. Těší nás Vaše spokojenost a pozitivní zkušenost s nákupem na Hobynaradi.cz. Budeme se těšit na Váš další nákup.
- rychlost dodání
Reakce obchodu HobyNaradi.cz
děkujeme za kladné hodnocení a Vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že oceňujete rychlost dodání zboží. Budeme se těšit na případný další nákup a věříme, že si udržíme Vaši spokojenost.
Tereza - HobyNaradi.cz -
Obchod je v pořádku, zatím jsem neměl problém.
Dnes poprvé ale nejsem spokojen s kvalitou zboží,
za to ale prodejce nemůže.Reakce obchodu HobyNaradi.cz
velice děkujeme za Vaši kladnou recenzi. Pokud nejste se zbožím spokojen, můžete kontaktovat kolegu (tel. číslo +420 555 441 445, klapka 2 nebo emailem [email protected]) a společně vše vyřešit.
Mrzí nás tyto komplikace.
- rychlost
- nemám
Doporučuji všem
Reakce obchodu HobyNaradi.cz
děkujeme za Váš nákup, recenzi i doporučení obchodu. Budeme se těšit na případný další nákup a věříme, že si udržíme Vaši spokojenost.
- Slušné ceny, pružnost obchodu
Spolehlivost a celková spokojenost
Dobrý den, Jiří,
děkujeme za Váš nákup, recenzi i doporučení obchodu a jsme rádi, že jste spokojen s průběhem objednávky. Potěší nás, když i při Vašem příštím nákupu nářadí zvolíte náš e-shop.
Tereza - HobyNaradi.cz -
- není co vytknout, spokojenost
Reakce obchodu HobyNaradi.cz
mockrát Vám děkujeme za Vaši vřelou recenzi. Takové hodnocení je pro nás tou největší odměnou za veškeré úsilí, které vynakládáme k Vaši spokojenosti. Děkujeme a budeme se těšit na Váš příští nákup.
Tereza - HobyNaradi.cz -
- Dobré a rychlé jednaní a ochota
Reakce obchodu HobyNaradi.cz
Vaše spokojenost s naším obchodem nás velmi těší, děkujeme za recenzi a doporučení našeho obchodu. Jsme rádi, že jste s našimi službami a nabídkou spokojen.
Tereza - HobyNaradi.cz -
Dobré ceny za zboží v akci
Dobrý den, Radko,
Tereza - HobyNaradi.cz -
- Komunikace, dobrá doba od objednání k doručení
Reakce obchodu HobyNaradi.cz
děkujeme za Váš nákup i za recenzi, velmi si Vaši spokojenosti vážíme. Jsme rádi, že se Vám zboží líbí a jste s kvalitou spokojen. Budeme se těšit na další shledání u dalších nákupů.
cena a rychlost dodání
Tereza - HobyNaradi.cz -
- Zboží přišlo celkem rychle, ale ještě jsem nestačil vyzvednout.
Dobrý den, Pavle,
děkujeme za Váš nákup i za recenzi, velmi si Vaši spokojenosti vážíme. Budeme se těšit na případný další nákup a věříme, že si udržíme Vaši spokojenost.
vše OK
Tereza - HobyNaradi.cz -
S obchodem jsem na 100% spokojený. Již několikátý nákup a vždy všechno super!
Dobrý den, Aleši,
Tereza - HobyNaradi.cz -
- rozmanitý výběr, příznivé ceny
- rychlé doručení
- není
celkově sympatický a dobrý obchod
Tereza - HobyNaradi.cz -
- Návod není v češtině,nutno stáhnout z internetu.
Reakce obchodu HobyNaradi.cz
Návody v češtině zasíláme elektronicky.
Tereza - HobyNaradi.cz -
doručeno jiné zboží než bylo objednáno a navíc bylo nefunkční.
Reakce obchodu HobyNaradi.cz
nerozumím Vaši recenzi. Na našem e-shopu jste provedl 2 objednávky, jednu loni ( ta byla doručena ) a druhou letos v listopadu.
Ohledně té druhé došlo z Vaši strany ke stornu, ještě před odesláním produktu. Obávám se tedy, že tato recenze se nezakládá na pravdě.
Kateřina - HobyNaradi.cz -
Nemohu výrobek hodnotit - je to vánoční dárek a doufám, že se bude hodit, líbit a bude spokojenost
Dobrý den, Adélo,
děkujeme za kladné hodnocení a Vaši zpětnou vazbu.
Věříme, že se bude dárek líbit.
Tereza - HobyNaradi.cz